pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Şu linki takip edelim beraker: http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=istanbul%27da+k%C4%B1z+kavgas%C4%B1+15+a%C4%9Fustos&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&fp=c939417d2618f175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 chewy ses ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yav kavga çıkmamıştır bile. Gidip oturmuşlardır karşıda ki 'bi daha tokmakçılık yaptığın duymayayım' demiştir bunu duyan Chewy'de 'istemeden oldu bi daha tokmakçılık yapmayacam zaten kusura bakma hafız' demiştir olay bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 pekaziz said: Şu linki takip edelim beraker: http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=istanbul%27da+k%C4%B1z+kavgas%C4%B1+15+a%C4%9Fustos&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&fp=c939417d2618f175 olay ankarada yannız d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Etiketler: ankara kavga tartışma cinayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Hemen güncelleme yapalım: http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=ankara%27da+k%C4%B1z+kavgas%C4%B1+15+a%C4%9Fustos&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&fp=c939417d2618f175 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Rerore said: ikinizden biri http://verygoodfood.dk/wp-content/wine_yering_trine.jpg şuna sesli güldüm onu söylemeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Beyler gldm.Fake dienlere oha diorm bu kadar mı sıkabilecem annatıorm olayı okuldan elemanları aradım arabyla gittik toplam 4 kisiyiz.Bu salak bebede oturmus dayı gibi beni beklio yanında da 2 tane hanzo.Kücümsemiorm ama böyle dogulu bi tip hareketler fln oturus beni benden aldı.Benim telefonumu vermis gerizekalı karı beni aradı bekliyorm dedi artis artis.Bilenler bilir bahçelide kösede last stop ın yanında bi cafe var orda bizim elemanlar arabayla bekledi.Neyse içeri girdim oturdum 3 tane hanzo karsımda s.kck gibi bakıo.Bu herifte hatunun anlattıgı her seyi sölüo bana sok oldm anlatırken bi insan bu kadar nasıl sıkabilir die.Hayır slak karı bana anlatsa yalan söylediği şeyleri ona göre davranırım.Herifin tavırlar sert sert böyle delikanlı sözüm ona.Hatunun söylediği şeyleri söylp, teyit etmek istiodu benden.Bende sıkamadım daha fazla ama söylemedim yattıgımızıda.Elemanda anlamıs zaten salak değil ya! Bak kardeşim ben bu kızla evlilik planları yaptım vs girio damardan byle bir sey yaptıysanız söyleyin ona göre davrnym dio ama dalacaklar yani bana hissettim.Kızı aradı gelmesini istedi bide hoparlorden verio sesi onuda anlayamadım neden yaptıgını.Kız ağlayarak gelemem fln dio neyse bu delikanlı bana eski hikayelerini anlatıo bizim okuldayms fln wcde sunu icerdik fln anlatmaya basladı.Bunları anlattı bölüm fln ne knstk orda tanıdıklarımız var fln diip gözdağı verio bana akıllı insan.Biraz böyle sesini yükseltti, delikanlı tavırlar fln çağrı attım bizimkiler geldi ama tesadüf gibi yaptık.Neyse hemen 2 3 masa öteye oturdular onlarda bizi dinlio.Herif iice sesini yükseltti konusuo vs.20 yasında bebesin senle urascak halim fln yok demeye basladı tepem attı arklarda yanımda nasıl olsa.Burda sana bir sey yapcak halim yok vs dedi.Kızla her türlü alakanı kes bi dahada konusmucaksn onla lan it fln dio Bende dayak yemeliem die pek bir sey demedim.ztn kızıda her bi boktan sildim.Neyse bunlar artis artis yol aldı bizde oturduk 1 saat daha geldm. Ama olay kapanmadı gibi bi yerde daha karsıma cıkcak bu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 herkes öldürmüs beni oha ya :) suan icim rahatladı bi bakıma sonucta gittim kacmadım rahatım o bakmdan ama olay bitmicek gibi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben şeyi anlamıyorum adam senle ne uğraşıyo ki ırzına mı geçtin kızın?hayır. ee daha ne o zaman gitsin kızla ilişkisini kessin ya da birşey dicekse ona desin. sen de tırsıp durmasana,kızı da koruma.ne gerizekalı kızmış o da her haltı sana atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 "midye dolma" said: madalyasız biri için yok yere gidip yemek mi yedi şimdi fede? chewy iyice birşey sanar kendini artıkmadalyam olsa nolcaktı onu anlamadım.Post sayısına göremi adam yerine koyuosn milleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bella said: senle ne uğraşıyo ki ırzına mı geçtin kızın?hayır geçmiş, okumuyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hem de kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nerde yazıyo o görmedm ben öle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bella said: ben şeyi anlamıyorum adam senle ne uğraşıyo ki ırzına mı geçtin kızın?hayır. ee daha ne o zaman gitsin kızla ilişkisini kessin ya da birşey dicekse ona desin. sen de tırsıp durmasana,kızı da koruma.ne gerizekalı kızmış o da her haltı sana atmış.Ya eleman sey dio ben bi kızın elini tutarsam evlenirim onla fln.Konsmalar hep bu yönde ne anlatıcam ki ben bu herife yapcak bsy yok yani.Bu salak karıda nasıl böle bi herifle cıkar beynim basmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bella said: nerde yazıyo o görmedm ben öle bişi? burda yazıyo bak. Chewy said: Ailemde tatile gidince bi gün bize geldi ve tokuşturduk. ikimizde anlamadık nasıl oldugunu kafamız iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ayarı almışsın arkadaşım asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 valla kacmaktan iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Noldu peki? Kavga çıktı mı tartışma da mı kaldı ayırdılar mı? yumruk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Chewy said: Ailemde tatile gidince bi gün bize geldi ve malum olay oldu ikimizde anlamadık nasıl oldugunu kafamız iyiydi. bu ırza geçmek değil. içmeseymiş kız o kadar o zaman.durcağı yeri bilseymiş. zor kullanma olmadığına göre(varsa bilemem) isteğiyle birlikte olmuşlar işte. çocukta suç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 namısım demiş çocuk alnından öpmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 çatır çatır! bu arada hocam alınmada harbi bebelik etmişin sen adamla sert konuşmazsan ezmeye çalışır tabi seni. hem arkadaşlarını da yanına almışın atarlanaydın ya biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar