Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerrrrr Puff Girlllll

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wtich dergisi bence Power Puff Girls den kat kat iyi..
hem bir çekici yanları var bu kızların.. Ama PPG ne kadar sinir bozucu ipleri var...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Mesaj tarihi:
Kene zaten 1 numaralı, diğer çizgi filmlerle dalga geçen çizgi film...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 12 September 2002 01:26 tarihinde demiş ki:
bone'un dediği gibi aynen, saçmasalak bişi sanıyordum ama dün sabaha karşı alman tv'sinde seyrettim; d&d falan oynuyordu karakterler, almanca'dan bişi anlamasam da gülmekten bir hal oldum. türkiye'de hangi kanal veriyorsa tespit edip günlük izleme listeme dahil edecem. :)

ekleme: ehe ben karıştırmışım başka bir çizgi-filmle ama acayip benziyor çizgiler birbirine, benim dediğimde gözlüklü bir çok bilmiş bücürle sarışın, sevgi kelebeği ablası vardı.[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.

[Bu mesaj Sam tarafından 11 Eylül 2002 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Dexter's Lab senin dediğin çizgi film :) Yurtdışında butip çizgileri ,özellikle Simpson's ı daha geç veriyorlar herkes izlesin diye.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
renodon amca ben burada yokken bana cevap vermen bir yana bunu benim hattın açılmasından heen önce nasıl yaptın yahu? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
  • Yeni Oluştur...