Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Saat sabahın sekizi dokuzu gibi birşeydi ama kanalı bilmiyorum, gezinirken buldum işte. Iyi geldi sabah sabah ama =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Wtich dergisi bence Power Puff Girls den kat kat iyi.. hem bir çekici yanları var bu kızların.. Ama PPG ne kadar sinir bozucu ipleri var...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 kene'nin cizgi flimi rlz abi bi izleseniz lagima iniyorlar cüzdan canavarı diye bisi var cüzdan var yerde cüzdanı alana saldırıyor kocaman bisi zuahah gülmekten yarılmıştım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Kene zaten 1 numaralı, diğer çizgi filmlerle dalga geçen çizgi film...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: Sam, 12 September 2002 01:26 tarihinde demiş ki: bone'un dediği gibi aynen, saçmasalak bişi sanıyordum ama dün sabaha karşı alman tv'sinde seyrettim; d&d falan oynuyordu karakterler, almanca'dan bişi anlamasam da gülmekten bir hal oldum. türkiye'de hangi kanal veriyorsa tespit edip günlük izleme listeme dahil edecem. :) ekleme: ehe ben karıştırmışım başka bir çizgi-filmle ama acayip benziyor çizgiler birbirine, benim dediğimde gözlüklü bir çok bilmiş bücürle sarışın, sevgi kelebeği ablası vardı.[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. [Bu mesaj Sam tarafından 11 Eylül 2002 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Dexter's Lab senin dediğin çizgi film :) Yurtdışında butip çizgileri ,özellikle Simpson's ı daha geç veriyorlar herkes izlesin diye.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 renodon amca ben burada yokken bana cevap vermen bir yana bunu benim hattın açılmasından heen önce nasıl yaptın yahu? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar