Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nos'un Bıyık Günlüğü

NoS

Öne çıkan mesajlar

2. günü de atlattım arkadaşlar dün spora gittim.Bakan insanların gülümsemesi ve sonra konuşmaları zaten artık kabullendiğim bi durum yine de öyle pek bi problem çıkmadı ama spordan çıktığımda komik bi olay oldu.

Yürüyordum kulağımda i-pod böyle 4 kişilik 2 erkek 2 kız bi grup geçiyordu.Erkeklerden biri bildiğiniz parmakla beni gösterdi ulan dedim hayvana bak ilk defa mı bıyıklı insan görüyordur nedir dedim ama hayatımda hiç böyle hayvanlık görmedim ya 2 adım mesafeden parmakla beni gösterdi hayvanoğlu hayvan

Siyası konuda ise aslında apolitik bi insanımdır ama galiba benim ki solcu bıyığı oldu.Arkadaşlar tkp göztepe başkanı diye dalga geçiyorlar :D

Sevgilim de dün 3g den aradı merakla güzel kötü demedi ama büyük göstermiş dedi yani kötü olmuş demesi gibi bişey ama bakalım bugün geliyor.

Bıyığın güzel yanı çok büyük göstermesi insanların sana karşı belli bi saygısı oluyor.Bakalım yarın da dedemlere gidicem ki dedem benim sakallarıma her zmn çok laf eden bir insandır bakalım bıyıkla görünce ne yorum yapacak :D

Fotoğraf dün aklımdaydı ama unuttum bugün arkadaşın partisine gidiyorum elbet çekilip koyarım bi tane arkadaşlar

Bu arada merak edenler için bıyıklarım epey gür ama anlamadığım konu esmer adam olaraktan neden bıyıklarımın belli bi bölümü sarı :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...