_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Benim de bıyıklarım gür çıksa bırakacağım.Bu arada yazı çok komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Sık çıksa bırakırım.Şu anda kömürcü bıyığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ahahha benim 2 arkadaş bırakmıştı bitanesi çok gür bırakmıştı böyle doğulu ağa bıyığı gibi :D çok garip duruo yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben de mi bıraksam ya, nası özendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 foto koyun yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Vercingetorix said: abi ahah süpermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 2. günü de atlattım arkadaşlar dün spora gittim.Bakan insanların gülümsemesi ve sonra konuşmaları zaten artık kabullendiğim bi durum yine de öyle pek bi problem çıkmadı ama spordan çıktığımda komik bi olay oldu. Yürüyordum kulağımda i-pod böyle 4 kişilik 2 erkek 2 kız bi grup geçiyordu.Erkeklerden biri bildiğiniz parmakla beni gösterdi ulan dedim hayvana bak ilk defa mı bıyıklı insan görüyordur nedir dedim ama hayatımda hiç böyle hayvanlık görmedim ya 2 adım mesafeden parmakla beni gösterdi hayvanoğlu hayvan Siyası konuda ise aslında apolitik bi insanımdır ama galiba benim ki solcu bıyığı oldu.Arkadaşlar tkp göztepe başkanı diye dalga geçiyorlar :D Sevgilim de dün 3g den aradı merakla güzel kötü demedi ama büyük göstermiş dedi yani kötü olmuş demesi gibi bişey ama bakalım bugün geliyor. Bıyığın güzel yanı çok büyük göstermesi insanların sana karşı belli bi saygısı oluyor.Bakalım yarın da dedemlere gidicem ki dedem benim sakallarıma her zmn çok laf eden bir insandır bakalım bıyıkla görünce ne yorum yapacak :D Fotoğraf dün aklımdaydı ama unuttum bugün arkadaşın partisine gidiyorum elbet çekilip koyarım bi tane arkadaşlar Bu arada merak edenler için bıyıklarım epey gür ama anlamadığım konu esmer adam olaraktan neden bıyıklarımın belli bi bölümü sarı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hâlâ pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bıyık kavgada iyi işe yarar aslında. düşmana korku salar, dosta güven verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bıyık babacandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yeni traş oldum bıyıklara ellemedim lan güzel duruyomu ki fatih bi foto atayımda bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Arkadaşlar web cam kamerasıyla çektim bugün yüzümle beraber bi tana fotoğraf koyarım ama şimdilik bu inanmanız için yeterlidir herhalde :D Not:Bu siteye fotoğraf koymak kadar nefret ettiğim çok az şey var ya ne zor şey kardeşim bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bana da pls, neyim eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 image not found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/6994/2009081440920.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ince tarakla tarayıp makasla düzelt ıçlarını çok çirkin duruyo uçlarını düzelt o bıyıkların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Valla böyle dibine kadar sokunca harbi bi düzeltme lazım olduğunu bende fark ettim bi berbere uğrasam iyi olacak neyse tam fotoğrafı yakında atarım inanmayan arkadaşlar buyursunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 güzel olmuş işte ya takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 berberlik bi iş yok aga yapcağın tek şey tarayıp aşağıya doğru ince bi tarakla makasla uçlarını düzelticen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Makasa gerek yok yaw çakmakta iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 AHAHAHAHAHHAHAHA gel bu akşamda dalga geçiyim senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 BonePART said: biyigim gur cika birakirim babaminki bole stalin biyigi bende kirli sakal biyigi cikiyo abi bizim neslin bıyıklarında bi problem var, benimki de böyle, ama 2 haftada hacı sakalı çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 emrah ablak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bıyık candır ya ama ir an önce asıl uzunluğuna gelmesi lazım. Ara seviyede dötüme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 rengi güzelmişte solcu bıyığı gibi olmuş biraz dudaktan taşanları bi kırp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar