Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 hardcore mod olsa da arma2nin yanında arcade kalıyor ama denemek lazım tabi ilk. bir de şu atmosferi verebilecek mi onu merak ediyorum http://www.youtube.com/watch?v=i6TnEyrN55I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 torrente du$mu$. grafikler imba gibin. ama tam cikartamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 grafiklerden güzel ama daha önemlisi oynanış imba, gercekcilik tavan falan fılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 buglardan haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 operation flashpoint 1 çok baba oyunduda, 2.sinin çıkması niye bu kadar uzun sürdü? en az 4-5 yıldır bunun çıkacağı haberi vardı ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 1'i bohemia yapmıştı, anlaşmazlık çıktı onlar arma serisi ile yoluna devam ettiler. bu farklı bir oyun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Sarmadı hiç, OPF-1 ve Arma'nın eline su dökemez. Simulasyondan çok bildiğin orta halli bir FPS gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bunu oynamadım ama Bohemia'nın Arma'sı tokatlar gibime geliyor, sonuçta adamlar yarattı bu türü. Bunlar sadece ismi kullanmış, CM'nin artık FM olarak devam etmesi hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oha ben bu arma yı nası görmemişim lan. yarın ilk iş gidip ediniyorum bi tene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hakkaten bu arma benimde gözümden kaçmış ya. biliyodum aslında bohemia'nın mevzularını yeni oyunun adının ArmA olacağını ama nedense takip edememişim. kısaca bi anlatır mısınız ArmA 1 nezaman çıktı, 2 nezaman çıktı, ikiside operation flashpoint 1'deki atmosferi yaşatıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 arma2 bug'dan gecilmiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Xenocide said: hakkaten bu arma benimde gözümden kaçmış ya. biliyodum aslında bohemia'nın mevzularını yeni oyunun adının ArmA olacağını ama nedense takip edememişim. kısaca bi anlatır mısınız ArmA 1 nezaman çıktı, 2 nezaman çıktı, ikiside operation flashpoint 1'deki atmosferi yaşatıyor mu? Arma1 2007 yazında çıktı, ona ek olan ve özel kuvvetleri anlatan Queens Gambit ise ondan birkaç ay sonra çıktı. İkisi birarada Gold Edition olarak da bulunabiliyor sanırım. Arma 2 çıkalı ise birkaç ay oluyor, 3 oyun da gerçek Operation Flashpoint çizgisinde olan oyunlar ve bu türü sevenlerce çok tutuldular. Bu son çıkan Dragon Rising ise yukarıda söylenen FM-CM gibi OPF ile benzerlikleri sadece isim haklarından ibaret bir açık alan FPS'si durumunda. Açıkcası haldır huldur koşup ateş edebilmek hiç hoşuma gitmedi, OPF'lerde burnunu siperden çıkarırken bile düşünürken bu oyunda ateş altındayken bile ortalıkta at koşturabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Kurdum bi hamachi ağı. OFDRTR 123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ya bana da oynanabilir gibi geldi multi, ama cok kasinti single player i, yok oyle command menu felan sarmaz beni. hardcore mod cok iyi ya, hud yok compass yok, bi bok yok cok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 compass olmaması saçma geldi velakin bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 arma2 çıktı mı ya da ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oluyor çıkalı, kaç tane yaması bile çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Sİngle hakikaten çok kasıntı. Yorgun argın eve gelmişim yarım saat takılıp kafa dağıtıcam alt tarafı, oyun daha stresli, adamları yönet, 1000 tane checkpoiti aklıdna tut hede hödö. Gelmez bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arma oynasan kalp krizi geçirecen demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aktiftablet said: Sİngle hakikaten çok kasıntı. Yorgun argın eve gelmişim yarım saat takılıp kafa dağıtıcam alt tarafı, oyun daha stresli, adamları yönet, 1000 tane checkpoiti aklıdna tut hede hödö. Gelmez bana. O zaman Arma, Hidden&Dangerous gibi tactical-shooter oyunları sana göre değil demektir. Sana Call of Juarez 2'yi öneririm, müthiş bir eğlence ve adrenalin var oyunda, özellikle Ray ile çifte tabanca takılmak çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 motor cok guzel, harita falan harika oyun mekanıkler şahane.. ama campaing kötü.. basta rusyanın UN'den yardım istemesi falso zatende konu o değil. Gorevler kötü, oyunda sole keyifle slugfest yasadığınız bir an yok. tadını cıkaramıyosunuz o motorun. umarım insanlar adam gibi gorevler yaparda oynarız guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "Tatar Ramazan" said: aktiftablet said: Sİngle hakikaten çok kasıntı. Yorgun argın eve gelmişim yarım saat takılıp kafa dağıtıcam alt tarafı, oyun daha stresli, adamları yönet, 1000 tane checkpoiti aklıdna tut hede hödö. Gelmez bana. O zaman Arma, Hidden&Dangerous gibi tactical-shooter oyunları sana göre değil demektir. Sana Call of Juarez 2'yi öneririm, müthiş bir eğlence ve adrenalin var oyunda, özellikle Ray ile çifte tabanca takılmak çok zevkli oluyor. call of juarez de çok çabuk bitti, eğlenceli ok ama fazla çerez o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şimdi lafı geçmişken aktiftablet hidden&dangerous ı sevebilir. galiba oynamıştı gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bug konusunda arma'dan aşağı kalmıyor. yapay zekası çok yapay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar