DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oyuncuyu nasıl hoca yapıyorum bilen var mı ? kontratında gerekli madde var kendiside istiyor hocalık yapmak 35 yaşında adam ama hala sadece player olarak kontrat uzatıyor böyle kontratının bitmesini mi bekleyecem tam son günde mi imzalatcam nasıl yapcam ? ayrıca 09'da forvetler genel olarak sıçıyordu özellikle tek forvet oynatırken forvetiniz süper değilse hiç forvetiniz olmasada oluyordu değiştirmişler ama saçma olmuş şimdi oyundaki her forvet iyi mehmet yıldız,gökhan ünal gibi adamlar 20-30 gol atıyor rahat nihat-semih-batuhan-guiza-baroş zaten gg
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 gg derken ne anlamda? Bi de oyuncu henüz futbolu bırakmayı düşünmüyo olabilir. 36'sında falan çıkar belki player yerine player/coach ya da sadece coach olarak kontrat önerme olayı. Tabi tamamen varsayım benimki. Ama orada çıkması lazım yani coach olarak önerebilme, başka yerden ayar yapılmıyo diye biliorum
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 İlk başta player attiributes in olduğu yerde coach attiributes çıkması lazım coach yapabilmen için.O yoksa yapamazsın.Arkadaşlar Alessandro Rosina nasıl bi oyuncudur mutlaka takıma alın ve seyredin.Adam döktürüyo ya...Sol ayaklı ve sağ kanatta müthiş oynuyo resmen messinin biraz daha kötüsü.Çatır çutur geçiriyo
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Eski oyunlarda inanılmazdı özellikle, ama son 2 oyundur biraz nerf yemiş. Bu son oyunda da hiç takıma alamadım daha ama özellikleri nerflenmiş
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Su oyunda 1 tane gerçek var o da Oscar Cardozo.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bende iş yapmadı o yaa, çok fazla kaçırıyo
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Forvetlerin en verimli yaşlarına denk geldiginden(29), ne kadar ödül varsa topladı, Cl yi kazandırdı, 1 sezonda 74 gol ligde 47 gol attı ki ligde dinlendirmek icin 5 6 macı da oynamadı, targetman+frikikler+penaltılar+longshot. Bunlar yetmezmis gibi amcamda bol heading jumping oldugundan kanatlar dibe inip ortaladı kafa ile de artık gol izlemeden sıkıldım diyebilirim.
guernica Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nerfin kralını marquinhos yemiş asıl :p Bu arada,takımızda 20 yaş altı güney amerikalı oyuncu sayısı fazlaysa, ikinci sezonun ortalarına doğru takım kurmakta zorlanıyorsunuz. 20 yaş altı şampiyonası var diye ilk 11 den 4 oyuncu 1 ay yokoldu. önceden önerildi mi bilmiyorum ama Defederico süper bi adammış, herkese tavsiye ederim.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Marquinhos ve neydi o Inter mi ne aldı bi tane daha forvet vardı brezilyalı genç, hah Dentinho. O ikisinin important matches'ları 6ya 7ye düşmüş ve artmıyo da o yüzden yaramaz ikisi de.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben değil. Bu sene kullanmadım daha. Scoutlarım söyledi inconsistent diye ben de açtım database editörden baktım merak edip :)
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 10.1.1 yaması çıktı http://community.sigames.com/showthread.php?t=158962
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 nileppezdel said: gg derken ne anlamda? çok iyi anlamında guiza 40 golle sezon bitirdi ya guizayı bırak al burak yılmazın 16 maçta 10 golü var burak yılmaz ya intere 2 gol attı adam oyunda
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ingiltere liginde tek forvetle oynamak imkansız.yada ben beceremiyorum.ne denediysem olmadı gol atamıyorum tek forvetle
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 öfff 2 sezondur süper ligde mücadele eden gaziantep belediye sporun yeni chariman'i tom hicks bildiğin tom hicks corianthasın eski sahibi liverpoolun %50sine sahip olan dünyanın sayılı emlak zenginlerinden tom hicks pff
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 windows'um göçtü, yedekleme şansım olmadan format yemek zorunda kaldı bilgisayar. vesileyle win7'ye geçmiş oldum iyi de oldu bi yandan. giden gırla dosya oldu falan ama 4 sezonluk gs'de başlayıp chelsea'ye geçtiğim sonra da ingiltere milli takımına da başladığım saveim gitti. en çok ona üzülüyorum be. fellik fellik recovery programı arayacam sırf onun için. olmadı artık yeni maceralara yelkenler falan.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 güiza gol atamıyor. sonra üzülüyor adam, ağlıyor. maç sırasında sürekli nervous adam. maçtan sonra bakıyorsun, gol atamadığı için üzgün falan diyor. 10 maç sonra gol atıyor, gol kıtlığını açtı diye haber çıkıyor, adam çocuklar gibi şen. sonra yine sakatlanıyor. p.s. bu deivid ile carlos u gönderemiyorum arkadaş, yeter yahu rosicky yi aldım gitmiyorlar.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 3.sezon uefa 4.sezon ŞL vukucevic carlos eduardo veloso ve semih <3 türk milli takım başındayımki milli takım dert be takır takır kart alıyorlar habire cezalılar aslarım yerlerinede adam yok ayrıca ilk defa bir fm oyununda türk genç yetenek keşfettim alt yapıdam cıkardım değil scout buldu beğendim aldım oynattım tutor ettirdim özel training fln herif deli gibi oldu deivid bende ayı gibi oynadı kontratı bitene kadar,hiç pişman olmadım kaldıgımdan gerçi bende guiza gol kralıda oldu carlos sorun ama bende özer hurmacı sorun oynuyor atıyor attırıyor bence iyi performans ama daima morali bozuk sevgilisimi bişi dio annamadım
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Liverpool tek forvet Torresle ŞL finalinde Barcaya kaybettim. Modric'i aldım sola koydum ama sağa koyacak adam bulamıyorum bana winger önerin sağ kanata. Bir de Aquliani'yi satmayı düşünüyorum, Hamsik'i almıştım zaten takır tukur oynuyor. Bir de bu ManC ne lamer klup ya 10M euroluk adama 20milyon falan veriyor, ben de dayanamayıp satıyorum. Takımı demirören AI'ına göre falan şekillendirmişler herhalde. Neredeyse takımın yarısını heriflere sattım.
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kuyt takimin sattigin yarisinda diilse iyi ya, olmadi gerrard da oynar; kadro da ortada oynaticak adam cok zaten :P
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Wispy said: Liverpool tek forvet Torresle ŞL finalinde Barcaya kaybettim. Modric'i aldım sola koydum ama sağa koyacak adam bulamıyorum bana winger önerin sağ kanata. Bir de Aquliani'yi satmayı düşünüyorum, Hamsik'i almıştım zaten takır tukur oynuyor. Bir de bu ManC ne lamer klup ya 10M euroluk adama 20milyon falan veriyor, ben de dayanamayıp satıyorum. Takımı demirören AI'ına göre falan şekillendirmişler herhalde. Neredeyse takımın yarısını heriflere sattım. alexis sanchez
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kuyt'tan hiç verim alamadım ben ya. Gerçekte de hiç sevmem keretayı. 10 milyona sattım onu da. Para içinde yüzüyorum valla, Agüeroyu falan mı alsam 4 taksitle, Torres forvette çok yalnız : (
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Wispy said: Liverpool tek forvet Torresle ŞL finalinde Barcaya kaybettim. Modric'i aldım sola koydum ama sağa koyacak adam bulamıyorum bana winger önerin sağ kanata. Bir de Aquliani'yi satmayı düşünüyorum, Hamsik'i almıştım zaten takır tukur oynuyor. Bir de bu ManC ne lamer klup ya 10M euroluk adama 20milyon falan veriyor, ben de dayanamayıp satıyorum. Takımı demirören AI'ına göre falan şekillendirmişler herhalde. Neredeyse takımın yarısını heriflere sattım. Alessandro Rosina
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hayatımın en çekişmeli sezonlarından birini yaşıyorum herhalde tottenhamla.. MANU açık ara lider , arkasında 4 takım şampiyonlar ligi mücadelesinde.. aha bu da tablo http://img689.imageshack.us/img689/5421/flyyo.jpg
Öne çıkan mesajlar