Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Haa o zaman bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 said: sonra onların yerine velosso micah richards ve srna yı aldım ama takımdaki huzursuzluk geçmedi Yahu 90 lira verdim içime oturdu şu mesajla. Öyle transfer mi yapılır ilk sezondan be? Biraz gerçekçi olsun ya Micah Richards da Srna da şu saatten sonra Türkiye'ye gelmez. Yani senede 12 milyon euro falan belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 srna mursuzdu başka takım istemiyodu micah richardsa bende şaşırdım. 2. sezon ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Oha abi direk sezon da mı bitirdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bitirdim tabi ders çalışmam gerekmese 2. sezonda bitmişti çoktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu arada advice meeting olayı çok hoş olmuş özellikle büyük maçlarda yardımcı antrenörünüzü dinleyin, şahsen roma maçında dinlemedim samiyende 4 yedim :D 2 hafta sonra real deplasmanında dinledim puanla eve döndüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ooo bi sag bek buldum ne turuncular ne kırmızılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Fenerbahçe de gol atabilen forvet yok,kafayı sıyırıcam sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kazım var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fener geçen sezonu 8. bitirdi daum kaldı , aziz yıldırımı oyuna yansıtamamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 neyi yannıs yapıyorum golleri ya ortasaha(mehmet t. ve alex) yada açıklar atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 naraso said: fener geçen sezonu 8. bitirdi daum kaldı , aziz yıldırımı oyuna yansıtamamışlar Azuahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 e gerçekte de öyle değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 pufff ilk grup macımda evimde lyon a 0-1 yenildim... Bu takımdan bi cacık olmicak.iyi bir forvet lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 neskeensle yollarımız ayrılcak galiba )= 2 milyon istiyo hayvan ben 300 bin verebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 galibası kalmamış o işin sadfhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 transfer budgettan kesip wage e verdim birden 1.5 milyona çıktı verdiğim para kabul eder lan heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 etmiyolar. çok denedim ben. 250 istiyen adam 200ü kabul etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evet etmedi, açıktan bi de 1.4 milyon imza parasıyla kapatıyorum halbuki ama yinede etmiyo :D bide milanın teknik direktörü kartalsporun sahasına maçımı izlemeye geldi sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sezon açıldı bakalım.. ilkl iki maç chelsea ve man city ye yenildik , wigan maçıyla birazcık toparlanır gibiyiz bakalım. ligin 3. maçı "totenham" ile old traffordda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi assistant manager'a ne 2 milyonu be? Mustafa Denili BJK'da o kadar alıyodur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 neskense değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 1/10 ü paraya getir yılmaz vuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 hem yabancı istiyosan alman vatandaşlığı da var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 futbolun gülen yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar