Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Veysel

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

said:
AutolycuS, 27 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Haydaa Çelik bitti şimdi de Veysel çıktı. Bilmiyorum, komik falan ama itici geldi nedense

Arada golf dondurmasının bi maskotu var. Unuttum adını şimdi. M.Ali seslendiriyo hatta. O tam çelik özentisi. Şimdi de bu çıktı.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

en sonda zenci "yuaruarop" (you are our hope) şeklinde birşey geveliyo ve bunu da "sen bizim tek ümidimizsin" şeklinde falan çeviriyorlar ya, nedendir bilinmez bana colaturkanın çıkış yaptığı reklam filmini hatırlattı.
abuk inglizce. Engrishden bile beter ıyyy...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet güzel bi reklam, evet robotun yüzünün açılması filan baya abuk olmuş ama olsun, ata demirer güldürüyor yine de.

"bismillahirrahmanirrahim eşhedüenlailahe illallah ftütütü"[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dom, 30 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
ata demirer'in taksinin onunde terminator filminde ki gibi comelmis bir vaziyette belirdigini farkettiniz mi.

hemen bakıyom[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

"Allah artık noluyor burda" gibi bölümleri direk koparıyor zaten ehe. Ata Demirer kurtarmış reklamı zaten :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

dom'un dediği kısımda adam terminator gibi durmuyor.
daha önce koltukta oturuyordu, ışınlanınca da o vaziyette oturdu.
Dikkat ederseniz çömelip sçarmış gibi bir oturuşu var.

robot, veyselin yanına gidip, oturuyor..
ama dikkat ederseniz, daha önce orda sandalye felan yok.
hata hem de çok basit bir hata yapmışlar..
ha bazıları "canım gönderme yapmışlar işte" diye kıvırtırsa anca "pes" diyebilirim..

robotun yüzünün açıldığı sahnede elektrik akımları geçiyordu..
ya ne gerek vardır? hiç bir teknolojik eşyayı açtığımda cazır cuzur elektrik akımları geçmedi şimdiye kadar.
"cahilleri nasıl olsa kekleriz" düşüncesi hakim bir güzel..
"elektronik olduğunu anlamalı için (biz aptalız ya) cazır cuzur elektrik geçirelim" demişler..

mavi reklamında bile adamlar çok daha iyi oynamış. burda ata demirer'ın yaptığı bişi de yok, hele "allah be noluyo artık" dediği kısımda kafa atasım geldi. Daha gerçekçi ve komik bir efekt yapılamaz mıydı diye sorar insan..
"Ata demirer oynatalım, millet bu adam ne derse komik diye düşünüyor nasıl olsa, tutarsa ata demirer sayesinde tutar" demişler. Haluk bilginer çok daha iyi olurdu, Adam komedi rollerinde çok iyi. TRT'deki çok eski dizisi, TRT'de yine oynamaya başladı, izlemeyenlere tavsiye ederim.

Efektler konusunda "burası türkiye, yok öyle" diyorsunuz.
Peki niye? Türkiye'de bu işi yapabilecek hiç kimse yok mudur? Animasyon programları üzerine çalışan, bilgisayar programlarıyla çok iyi efektler yapabilecek kimse yok mudur?

sonuçta shubuo gibi fazla işe yaramayan birşey olmasından korkuyorum :)
mesela ata demirer oyuncakları felan çıkartıyorlarmış sadece...[signature][hline]Hastanız Willow!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2004 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok acımasız eleştirmişsiniz, sırf "what is this, pencil değil bu çok açık " demesi bile beni güldürmeye yetiyor. Robot efekti zayıf olmasına rağmen robotun kafasını açınca niye elektrik akımı gözükmesin? (adam o zamanın teknolojisi der kıvırır.). Sonuçta yaratıcı reklam, güzel replikler, tesbihi nargilesi, Turkish programı güzel olmuş. En azından Turkcell reklamındaki gibi çocuğu elli saat hareketsiz bekletmemişler (arka planda rüzgardan yapraklar sallanıyor, çocuğun elleri titriyor); üşenmeden bilgisayar efektleri koymuşlar. Bu reklam 10 üzerinden 2 alıyorsa, tv deki çok az reklam 5 in üzerine çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 28 Mayıs 2004 01:47 tarihinde demiş ki:
said:
Azmodai, 27 Mayıs 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
regle

ehah arapcasi bole galiba =P

+8

Demem odurki elbet birgün reklamlarda reklamcıların istediği değil kitlenin isteğine ayak uydurucak...Ama bu kitleye uygun reklam yapan bir firma var ve ben reklamlarını daima takdirle izliyorum.Bosch tabiki oldukça iyi birde Nike in şu futbolcuların antreman koridorunda yaptığı maç vs vs yani bazı reklamcılar işin özünü kavramış gibi darısı diğerlerinin başına heleki bir facia var Ülker in yeni reklami salak bir süt karakteri var aptal aptal bir animasyon yani böeh cinsinden...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 31 Mayıs 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 31 Mayıs 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
bone o koltuk olayını isteyerek yapmışlar gibi gelmişti bana
hesapta birden oluşuyor orda teknoloji ya :P

ee kardeşim o zaman göstersinler onu
"bu hata değil aslında, biz gönderme yaptık" gibi kıvırtmalar olmaz.[signature][hline]Hastanız Willow!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canbir, 31 Mayıs 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
turkcell reklamının sonunda koşan kuzu çok tatlı bişe ya :)

Perception düşük sanırım sende şaka bir yana o kuzu değil Muharrem adlı bir hatırışinas bir keçi kendileri :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...