McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: AutolycuS, 27 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Haydaa Çelik bitti şimdi de Veysel çıktı. Bilmiyorum, komik falan ama itici geldi nedense Arada golf dondurmasının bi maskotu var. Unuttum adını şimdi. M.Ali seslendiriyo hatta. O tam çelik özentisi. Şimdi de bu çıktı.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 golfettin ama siz bana golf diyin..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ehe hüsamettin gibi olmuş :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bende sıctım altıma ılk gordugumde valla cok eglencelı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Saat 21:20 de bütün kanallar Ben Veysel reklamını verdi delirdim hehe nereyi açsam ata demirer, star, show, ntv, atv, kanal d, cnbce, number1 ...[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 en sonda zenci "yuaruarop" (you are our hope) şeklinde birşey geveliyo ve bunu da "sen bizim tek ümidimizsin" şeklinde falan çeviriyorlar ya, nedendir bilinmez bana colaturkanın çıkış yaptığı reklam filmini hatırlattı. abuk inglizce. Engrishden bile beter ıyyy...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 evet ben 13 kanal saydım bizde kayıtlı olan aynı anda yayınladılar reklamı =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ama o zenci çok sakin konuşuyor (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Hernekadar Ata D.i sevsem de reklam pek hoşuma gitmedi bi tek zencinin konuşması güzeldi ; '' Otuyy'' :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bence gayet güzel bi reklam, evet robotun yüzünün açılması filan baya abuk olmuş ama olsun, ata demirer güldürüyor yine de. "bismillahirrahmanirrahim eşhedüenlailahe illallah ftütütü"[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 süper olmuş bence :) vestel gibime geliyor benimde...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 LoL ya! Adam birşeyler söylüyor ingilizce(hatırlamıyorum ne dediğini) A.D:Evet.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 abi walla ben en son lisede gördüm yabancı dil sonra bıraktım .. ehue[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ata demirer'in taksinin onunde terminator filminde ki gibi comelmis bir vaziyette belirdigini farkettiniz mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: dom, 30 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki: ata demirer'in taksinin onunde terminator filminde ki gibi comelmis bir vaziyette belirdigini farkettiniz mi. hemen bakıyom[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 o eldeki tespih ve nargile biraz gönderme olabilr bizde de amerikan malı kot giyip amerikaya karşı eylem yapanlar wr bilemiyorm burda yazılınca aklıma geldi[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 "Allah artık noluyor burda" gibi bölümleri direk koparıyor zaten ehe. Ata Demirer kurtarmış reklamı zaten :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 dom'un dediği kısımda adam terminator gibi durmuyor. daha önce koltukta oturuyordu, ışınlanınca da o vaziyette oturdu. Dikkat ederseniz çömelip sçarmış gibi bir oturuşu var. robot, veyselin yanına gidip, oturuyor.. ama dikkat ederseniz, daha önce orda sandalye felan yok. hata hem de çok basit bir hata yapmışlar.. ha bazıları "canım gönderme yapmışlar işte" diye kıvırtırsa anca "pes" diyebilirim.. robotun yüzünün açıldığı sahnede elektrik akımları geçiyordu.. ya ne gerek vardır? hiç bir teknolojik eşyayı açtığımda cazır cuzur elektrik akımları geçmedi şimdiye kadar. "cahilleri nasıl olsa kekleriz" düşüncesi hakim bir güzel.. "elektronik olduğunu anlamalı için (biz aptalız ya) cazır cuzur elektrik geçirelim" demişler.. mavi reklamında bile adamlar çok daha iyi oynamış. burda ata demirer'ın yaptığı bişi de yok, hele "allah be noluyo artık" dediği kısımda kafa atasım geldi. Daha gerçekçi ve komik bir efekt yapılamaz mıydı diye sorar insan.. "Ata demirer oynatalım, millet bu adam ne derse komik diye düşünüyor nasıl olsa, tutarsa ata demirer sayesinde tutar" demişler. Haluk bilginer çok daha iyi olurdu, Adam komedi rollerinde çok iyi. TRT'deki çok eski dizisi, TRT'de yine oynamaya başladı, izlemeyenlere tavsiye ederim. Efektler konusunda "burası türkiye, yok öyle" diyorsunuz. Peki niye? Türkiye'de bu işi yapabilecek hiç kimse yok mudur? Animasyon programları üzerine çalışan, bilgisayar programlarıyla çok iyi efektler yapabilecek kimse yok mudur? sonuçta shubuo gibi fazla işe yaramayan birşey olmasından korkuyorum :) mesela ata demirer oyuncakları felan çıkartıyorlarmış sadece...[signature][hline]Hastanız Willow! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2004 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bence çok acımasız eleştirmişsiniz, sırf "what is this, pencil değil bu çok açık " demesi bile beni güldürmeye yetiyor. Robot efekti zayıf olmasına rağmen robotun kafasını açınca niye elektrik akımı gözükmesin? (adam o zamanın teknolojisi der kıvırır.). Sonuçta yaratıcı reklam, güzel replikler, tesbihi nargilesi, Turkish programı güzel olmuş. En azından Turkcell reklamındaki gibi çocuğu elli saat hareketsiz bekletmemişler (arka planda rüzgardan yapraklar sallanıyor, çocuğun elleri titriyor); üşenmeden bilgisayar efektleri koymuşlar. Bu reklam 10 üzerinden 2 alıyorsa, tv deki çok az reklam 5 in üzerine çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evet çok az reklam 5 üzerine çıkar benim görüşümde :D o reklamları da dönüp dönüp izleyesim gelir zaten[signature][hline]Hastanız Willow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bone o koltuk olayını isteyerek yapmışlar gibi gelmişti bana hesapta birden oluşuyor orda teknoloji ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Silthanas, 28 Mayıs 2004 01:47 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 27 Mayıs 2004 23:14 tarihinde demiş ki: regle ehah arapcasi bole galiba =P +8 Demem odurki elbet birgün reklamlarda reklamcıların istediği değil kitlenin isteğine ayak uydurucak...Ama bu kitleye uygun reklam yapan bir firma var ve ben reklamlarını daima takdirle izliyorum.Bosch tabiki oldukça iyi birde Nike in şu futbolcuların antreman koridorunda yaptığı maç vs vs yani bazı reklamcılar işin özünü kavramış gibi darısı diğerlerinin başına heleki bir facia var Ülker in yeni reklami salak bir süt karakteri var aptal aptal bir animasyon yani böeh cinsinden...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 31 Mayıs 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 turkcell reklamının sonunda koşan kuzu çok tatlı bişe ya :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: EagleEye, 31 Mayıs 2004 12:13 tarihinde demiş ki: bone o koltuk olayını isteyerek yapmışlar gibi gelmişti bana hesapta birden oluşuyor orda teknoloji ya :P ee kardeşim o zaman göstersinler onu "bu hata değil aslında, biz gönderme yaptık" gibi kıvırtmalar olmaz.[signature][hline]Hastanız Willow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: canbir, 31 Mayıs 2004 12:48 tarihinde demiş ki: turkcell reklamının sonunda koşan kuzu çok tatlı bişe ya :) Perception düşük sanırım sende şaka bir yana o kuzu değil Muharrem adlı bir hatırışinas bir keçi kendileri :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar