SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 [video]http://www.imdb.com/video/imdb/vi1719992857/?feature=oembed" width="459"> IMDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 açıklasaydın konusunu fln. dönem ödevi gibi konu açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fragmanı izledikten sonra gitmemeye yemin ettim.sıkı klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Greeny said: dönem ödevi gibi konu açmayın ahhaha iyi güldüm ya:D fragman'ı izledim gerçekten gerilim scifi bişiler yapalım demişler ve alien, resident evil bide dead space'in ortaya karışık versiyonu çıkmış. inanılmaz klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Trailer güzelmiş. Bu arada yapımcılardan biri Event Horizon'ın yönetmeni, hmm ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Greeny said: açıklasaydın konusunu fln. dönem ödevi gibi konu açmayın Gir oku linkini verdim biseyin eksilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 sende 2 satir daha yazsaydin, birseyin eksilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 SiNKHoLe said: Greeny said: açıklasaydın konusunu fln. dönem ödevi gibi konu açmayın Gir oku linkini verdim biseyin eksilmez. yüzsüzlüğün böylesi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Vizyon bölümünde ne post kasiyoruz nede insanlara hakaret ediyoruz. Burda filmlere yorum yapiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ne alaka ya abi ffs neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 sinkhole imdb linki, trailer, poster hepsi tamam ama 2 satir bilgi versen daha iyi olurdu. hatta yazmanada gerek yok c/p yapsan yeterli. forum sonucta burasi baslik aciyoruz ki konusalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Tamam beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 nedense uzay filmleri klise bir konuda olsa bile ilgimi cekiyor, yeterki efektleri falan batmasin... buda guzel gorunuyor.. karanlik gemi, etrafta dolanan bilinmeyen canli, saftirik arkadaslar, sonu ne ola acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İki adamın kocaman bir gemide maceraları kıvamında ortalama bir korku filmi bekliyordum. Trailerdı, afişti yanıltıcı olmuş çünkü konu sadece Pandorum hakkında değil. Ayrıca gerilimden çok bilimkurgu diyebilirim. Konu hataları ve aşırı gereksiz holiwud aksiyon sahneleri var. Öte yandan atmosfer, konu, karakterler iyi. Kusurları yüzünden 7/10'luk bir film işte. Ama böyle benim gibi bu tarz filmlerin hastasıysanız 9-10'luk tatmin sağlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 izledim ve begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Soundtrack (tu)(tu) dünden beri loopta, doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arcane said: Kusurları yüzünden 7/10'luk bir film işte. Ama böyle benim gibi bu tarz filmlerin hastasıysanız 9-10'luk tatmin sağlıyor :) cidden bu tip filmler daha fazla çekilmeli, 40 yılda bir scifi horror izliyoruz kötüde olsa inanılmaz bir haz veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 OOO VOLCHOK VAR. Adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gayet güzel ya, çok derinlik beklemeden izleyince (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 güzel filmdi iyi geldi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 10 numara filmdi klise mlise ama baya izlettiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 film guzel atmosferide çok iyi izlenmesi tavsiye edilir bilimkurgu-gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konu klise ama film izletiyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 İlk yarısı resmen 10/10'luk, ikinci yarı 6/10 oluyor ama. 7,5/10 diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar