moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sesu said: Benim ekran kartım buna da yetemiyor. İsyanlardayım. yuh. bunuda açmıyosa hiç oyun işine girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 beni dışladınız, ben de nooblarla oynamaktansa single yapıyorum. herkes noob bi kere bi oyuna girmiştim 2-3 saat çıkmamıştım lag da yoktu o oyundaki millet iyiydi.. bi tabanca düştü görev bossundan her vuruşum elektrik:D çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 playthru 2+ a gecmek istiyorum. o zaman butun chestler 48 uzeri item cikartiyomus asd. butun bosslar 48-52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ayıp bişey sorucam çok ayıp topakta bi multi muhabbetidir dönüyor. herkesin oyunu orjinal değil dimi? bunu cevaplayın yeter gerisini ben hallederim dsfg X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Suan orjinal steamden indiriyorum aksama oyundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 23 sayfa varmış okumaya acayip üşendim birşey sorcam sadece. bu talent dağılımları wowdaki gibi çok mu önemli. kafana göre sonra değiştirebiliyor musun? ben soldier açtım nası yapayım? level 8 oldum 2-3 saatte falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 online oynamayacaksan soldierin cok da oynanasi bi karakter degil onu belirteyim. talent dagilimini her dakka degistirebiliyosun. rahat ol. orjinal oyun gerektirmiyor online icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Orj olmayan oyunlada netten oynayabiliyorsunuz sonuçta serverı herkes kendi kurduğu için key check falan yok oyunda, Talentlar respec oluyor(o isminizi renginizi ayarladığınız zımbırtıdan) hemde baya ucuza class modlar var 18+ da gelen onlar skill veriyor yanlız skill için o skillde 1 puanınız olması lazım ve 5 + da yapıyorlar Esh ben playthru 2+ diye bişi duymadımda görmedimde oyunda ;bitirmiş olmama ramen % 100 complete falanmı istiyor questler olarak o zımbırtı gerçi chestlerimden zaten lvl 48 zımbırtılar çıkıyor hep o_O Borderlands nickleriniz topiğindekileri friend listinize ekleyin benimki Drawly isterseniz yardım ederim oyunda wisper olayı yok o çok rezil bişi , direk inv edin oyuna ilk seferde decline edebilirim aksiyondaysam ısrarcı olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eet playthru 2+ diye bi olay yokmu$ gormu$ olduk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Esh said: online oynamayacaksan soldierin cok da oynanasi bi karakter degil onu belirteyim. talent dagilimini her dakka degistirebiliyosun. rahat ol. orjinal oyun gerektirmiyor online icin. bi oturuşta oynadım hiç diğer classlara bakmadım, incelemeden hiç birşeyi bodoslama girdim oyuna. diğer classlar daha mı zevkli single player için? gamespy kullanıcı adı pw istiyor giriyorum, kabul etmiyor. siz nasıl oynuyorsunuz online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 acc açtın dimi girmeden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 firewall sapıtmış kapattım, oldu. girince server listesini görebiliyorum fakat 1 2 sunucuya tıklayıp girmeye çalıştım 15sn bekledi sonra girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 girmeye çalıştığın yerler port açmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet çoğu oyundaki adamlar noob. port bile açmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 port demişken, port açmaya çalışıyorum son yarım saattir filan, bişeyler yaptım ettim hala giremiyor arkadaşım kurduğum oyuna yapmış olan var mı bu lanet şeyi, bi anlatsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 statik ip aldınmı? yani sallamış olcam borderlands için bilmiyorum nasıl yapılır ama genelde netten host ettiğin oyunalrda sana bağlanılabilmesi için statik ip almak ve port açmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Online olayını nasıl yapıyorsunuz? Tek seferlik oyun mu oynuyosunuz? Yoksa save edilip aynı parti devam mı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 simdi bitirdim oyunu, her halti yaparak bitirdigimden sanirim lvl 37 cok geldi, konusma bitmeden indirdim son bossu ole durdu ve geberdi hayal kirikligina ugradim :( en azindan skagzilla gibi bir action bekliyordum neyse oyunu bitirenler 2. yi atiyorsa cagirin geliyim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 cuma günü arkadaşla başlayıp bugün beraber bitirdik, felaket kötüymüş sonu, alternatif son filan getirsinler patchle bu ne :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lvl4 müyüm neyim. bi doktor var oraya buraya gönderip duruyor. böyle mi gidicek bu? günde 15dk falan oynuyorum ama zevk alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Hevesten sniper actım acmaz olaydım, beceremiyorum sanırım oynamayı ilk lvllar cok kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sniple daha kolay halbuki :) tabi hs atman gerekiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Evet hs kabiliyeti sıfır iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 o zaman elemental tree den smg siren i dene :) HS de yapsan bacakta adam yanıyor çarpılıyor eriyor vs :D şu an ben bi explosive silah taşıyorum. adam öldürdükçe etrafımdakiler yanıyor(phoenix) phasewalk açıp bide çapıyorum adamları, girerken ve çıkarken bide corrosive artifact vuruyor. DOT manyağı oluyor alayı. roketli yada grenadeli biri gelmediği sürece sniperdan daha hızlı öldürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Fistan said: lvl4 müyüm neyim. bi doktor var oraya buraya gönderip duruyor. böyle mi gidicek bu? günde 15dk falan oynuyorum ama zevk alamıyorum. en az 1 saat odaklanıp oyunun mantığını çözersen öyle zevkl alırsın bende ilk gün zevk alamadım o doktordan aldığın görevler kısa sürede ileride kullanacağın bisürü şey ekliyor sana bide kendinden yüksek lvllı yaratıklara bulaşma oyundan soğutur hızlı lvl atlıyosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar