Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Orj olmayan oyunlada netten oynayabiliyorsunuz sonuçta serverı herkes kendi kurduğu için key check falan yok oyunda,

Talentlar respec oluyor(o isminizi renginizi ayarladığınız zımbırtıdan) hemde baya ucuza class modlar var 18+ da gelen onlar skill veriyor yanlız skill için o skillde 1 puanınız olması lazım ve 5 + da yapıyorlar

Esh ben playthru 2+ diye bişi duymadımda görmedimde oyunda ;bitirmiş olmama ramen % 100 complete falanmı istiyor questler olarak o zımbırtı gerçi chestlerimden zaten lvl 48 zımbırtılar çıkıyor hep o_O

Borderlands nickleriniz topiğindekileri friend listinize ekleyin benimki Drawly isterseniz yardım ederim oyunda wisper olayı yok o çok rezil bişi , direk inv edin oyuna ilk seferde decline edebilirim aksiyondaysam ısrarcı olun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

online oynamayacaksan soldierin cok da oynanasi bi karakter degil onu belirteyim.

talent dagilimini her dakka degistirebiliyosun. rahat ol.

orjinal oyun gerektirmiyor online icin.

bi oturuşta oynadım hiç diğer classlara bakmadım, incelemeden hiç birşeyi bodoslama girdim oyuna. diğer classlar daha mı zevkli single player için?

gamespy kullanıcı adı pw istiyor giriyorum, kabul etmiyor. siz nasıl oynuyorsunuz online?
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman elemental tree den smg siren i dene :) HS de yapsan bacakta adam yanıyor çarpılıyor eriyor vs :D

şu an ben bi explosive silah taşıyorum. adam öldürdükçe etrafımdakiler yanıyor(phoenix) phasewalk açıp bide çapıyorum adamları, girerken ve çıkarken bide corrosive artifact vuruyor. DOT manyağı oluyor alayı.
roketli yada grenadeli biri gelmediği sürece sniperdan daha hızlı öldürürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

lvl4 müyüm neyim. bi doktor var
oraya buraya gönderip duruyor. böyle mi gidicek bu?
günde 15dk falan oynuyorum ama zevk alamıyorum.

en az 1 saat odaklanıp oyunun mantığını çözersen öyle zevkl alırsın bende ilk gün zevk alamadım o doktordan aldığın görevler kısa sürede ileride kullanacağın bisürü şey ekliyor sana bide kendinden yüksek lvllı yaratıklara bulaşma oyundan soğutur hızlı lvl atlıyosun ztn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...