Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Times İnönüyü en iyi 4. stad seçti.

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Seyirci, atmosfer ayrı bir kategori değil mi? O anlamda Çarşı zaten seçilmişti bir yerlerde yine ilk 5-10 gibi bir şeye. Stad denince İnönü'yü seçebilmek için ise konum unsurunun baya etkisi olması lazım, bunu inkar etmek saçma olmuş, adamlar kendileri de yazmış zaten.

Yine hayal aleminde geziyor bazı arkadaşlar, ne çektiyseniz isteriz :p
Sosyal ağlarda paylaş

Komik şeyler yazılmıs hala gülmekteym..:)
-Eger kapasiteye bakılsaydi Maracana yada Atatürk Olimpiyat gayet tabi seçilebilrdi..
-Kullanım kolayligi en büyk etki diye düşünmekteym...Bilinen şeyleri saymıcam (feribota yakınlık,taksime yakınlık fln filan diye..) E5'in yogun trafiği mac olmadigi zman bile mecidiyeköyü çileye çevirirken maç günleri orayi hayal etmekte zorlanıyorum...
-Gecen sene tavani çökecek diye kapalı tribüne seyirci alınmamasi gündeme gelen bi stadin secilmesi mi bekleniyordu... ?
-Manzara...Elbet tabiki olucak...Çöplüğün kenarina kurulmuş bi villa ile bogaz kıyısındakinin kıyaslamasi yapılamaz(yanls anlaslmasin çöpluk yok sadece misal)..
...
..
buna benzer etmenler birleştiğnde İnönü stadyumunun secilmesi pekte tesaduf sayılcak bişey diil..Sayin renkli kardeslerim
Sosyal ağlarda paylaş

Sen kalk iki yakanın hem ulaşım, hem yaşam olarak kalbindeki, metrobüs de geçen iki stadı çöpe at, İnönü'yü "süper ulaşımlı stat" yap, sonra üstüne "komik şeyler söylenmiş ehu" de.

Dahası "tavanı çökücekti nerdeyse ahah" gibi süper bir argüman ekle bir de bunlara, madem böyle sığ bakacağız olaylara, adam öldürülen stadı niye seçmişler o zaman?

Manzara işini de zaten biz de söyledik, herhalde adam gibi okumamışsın ki önce güldüm deyip sonra aynı noktaya parmak basmışsın.

Enteresansınız valla ya.
Sosyal ağlarda paylaş

listeye söyle bi baktim da, inönünün en iyi 4. stad secilmesi süper, gururlandirici birsey.

ilk düsündügüm sey bu listeyi neye göre yaptiklari + Inönüyü Allianz Arena'dan, Bernabeu'dan daha iyi kilan seyin ne olduguydu. ama Times'in söyledigine göre manzarasi ve tarihiymis.
ha bir de Liverpool macinda desibel rekorunun inönüde kirildigini düsünürsek gercekten haketmis.

edit:debisel ne yha.
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay tamamen yanlış anlaşılmış, düzeltmek istedim.

times gazetesi'nin bir araştırma ve inceleme sonucunda inönü'yü en iyi 4. stad olarak seçmesi gibi bir şey yok. olay sadece şundan ibaret:

times gazetesi'ndeki bir yazar (dün okumuştum, johnson'lu bir şeydi, net hatırlamıyorum) gidip gördüğü stadlar arasında kendisini en fazla etkileyen, en fazla beğendiği stadları listelemiş. "en iyi stad" olayı da, mimari olaylarıyla alakalı değil. sadece atmosfer, hava, taraftar gibi etkenler. kişisel bir şey yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...