Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vanesse Hudgens "Cam" Acti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genç yıldız Vanessa Hudgens'in cep telefonuyla çektiği iddia edilen fotoğraflar internette yayınlandı. Fotoğrafların 'High School Musical' filmiyle yıldızı parlayan Hudgens'in olup olmadığı ise tartışma yarattı.

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?galeriid=7300

P.S: Topik napae anisina acilmistir. Bugun memele hatunlu topik acmadigini gorunce hem kendisini kinama hemde bir hatirlatma niteligindedir.
Mesaj tarihi:
Kız güzelmiş demek istiyorum ama topik yüzünden yanlış anlaşılabilirim.Kızın başka fotoğraflarına baktım aslında güzel kız.Buradaki fotoğraflarında da güzel kız ama öbür fotoğraflarına da baktım.Onlarda da güzel.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Abi bi insan neden banyoda ayna karşısına geçip kendi çıplak fotoğrafını çeker ki lol

aileye yakalanmaktan korkan insannar?
odasinda buyuk ayna olmayan insannar?

neden netteki resimlrin hepsi banyoda saniyosunuz
kapisi kitleniyo bide buyuk ayna war iste
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Ha o tamam da kendi çıplak fotoğrafını çekmek çok acaip bi olay gibi geliyo bana.
Ha bizim işimize geliyo o ayrı alskfjhsdkgjndl

e birine yollucaktir?
erkek arkadasi olabilir mesela?
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Kojiroh said:

Ha o tamam da kendi çıplak fotoğrafını çekmek çok acaip bi olay gibi geliyo bana.
Ha bizim işimize geliyo o ayrı alskfjhsdkgjndl

e birine yollucaktir?
erkek arkadasi olabilir mesela?

esas onun ne gereği var ki?
gitsin sevişsin direk. insanın erkek arkadaşına çıplak fotoğraf yollaması kadar tehlikeli bişey yok heralde. tee bi zamanlar öyle bi haber de vardı. şimdi olsaydı topiğini de ben açardım heralde.
kız adamı bırakınca çıplak fotoğraflarını internete koyduydu. of.
  • Yeni Oluştur...