Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 nasıl atıyorsunuz kafanızdan? böyle konularda taktik falan çok saçmadır biliyorum da, hani naparsınız düşünmemek için hobilere mi yoğunlaşırsınız? başka birisiyle birlikte olmaya mı başlarsınız[bunu yapanlar var you know]? arkadaşım için soruyorum, doktora teziymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 spor yapmak , arkada$larla takılmak direkt topluyor psikolojiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 alkol terapisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 atamıyoruz kendimizi kandırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bir süre acı çek be abi. ne olcak onu da görmüş olursun. eninde sonunda alışıyorsun zaten. tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da demiş nazım hikmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 konuyu tam okumayınca böyle oluyor buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 çivi çiviyi söker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 + Mastürbasyon + Spor + Arkadaş + Online Oyun Abi bu 4 unsuru birleştir, sevgiliden eser kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 daha güzelini veya daha büyük memelisini bulunca eskisinden eser kalmıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 slickers said: konuyu tam okumayınca böyle oluyor buyse harbi ha sonunu görmedim asfgvasf sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ne sacma bir kelime toplulugu " severek ayrıldık " bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 elesso said: daha güzelini veya daha büyük memelisini bulunca eskisinden eser kalmıyo bende aynen. memeleri büyüt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 olayın kahramanı benmişim gibi yazabilirsiniz. hatta öyle yazın, tez daha verimli olur çünkü psikoloji tezi bla bla diye sallayayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 @buyse alışıyorsun da, bu insan aynı arkadaş ortamından ise ve sürekli aynı ortamda bulunmanız gerekiyorsa napcaz :) @pascal neden saçma olsun ki? aşk yetmiyor bazen diye şarkı var :p @ggokhan onlar geçici çözüm gibi geliyor bana ya. hoş kalıcı bir çözümü yoktur muhtemelen. anca böyle kendini oyalayıp acıya alışma olabilir. büyük meme çözüm olabilir ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sarhoş olup olup onu arıcaksın sonra unutrsun zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 elesso said: daha güzelini veya daha büyük memelisini bulunca eskisinden eser kalmıyo bende cuk oturdu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 abi severek nasıl ayrı olunuyor ben anlamıyore.bu olsa olsa türkan soray kadir inanır arasında olur herhalde.unutmak icin en ideali baskasını bulcaksın abi,baktın bulamıyosun mecbur spor bilgisayar aile iş yöneliyosun ama mutlaka baska birini bulmayı dene yani tezi yazan arkadasın böyle yazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 elesso said: daha güzelini veya daha büyük memelisini bulunca eskisinden eser kalmıyo bende yok memede kesmiyor güzelide kesmiyor. adını bile yanlış söylersin valla o memelerle ilgelenirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mesela ben seni seviyorum ama sen beni artık sevmiyorsun ve ayrılıyoruz. bak oldu. not: seni tanımıyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahahha evt ya ben de 2 taraf da seviyo ama ayrılmak zorunda anladım.ama tek taraflı da olsa ya benimisn ya kara topragn diceksn. ben de seni tanımıyorum tanısalım mı,sadsfadsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben 2nizi birbirinize yakıştırdım he. olur bu iş. tanışın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ben sabahin köründe sevistigimi ayni günün ögle vaktide ayrildigimi bilirim. o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 of süpersin. sana bu "severek ayrılmak" konusunda nacizane tecrübeli biri olarak birkaç şey söyleyeyim belki ben de biraz içimi dökmüş olurum :) bundan birkaç ay önce hayatımın en zor,en sıkıntılı,en saçma sapan,en seviyesiz ve en harika ilişkisini yaşadım. detaya girmiyorum ama 3 kere ben ayrıldım kızdan,ve aşkından ölüyor olmama rağmen.Sebebi her geçen gün benim ayrıldığımız gün çekeceğim acının artmasıydı. 3 kere de zayıflık yaptım barıştım. Her barıştığımızda sanki eskisinden daha güzeldi herşey.Bütün yakınlarıma arkadaşlarıma kulaklarımı tıkamıştım.Yapma,etme,üzüleceksin,boşuna hayatını karartıyorsun,olmayacak bişey...Bunları her gün duydum ama sadece duydum,dinlemedim. Aradan 2 ay geçti bazen kendimi aramamak için zor tutuyorum.Araya bir kişi daha girdi ama unutturmayı geçtim aklımdan bile çıkaramadı.(ki yukarıda bir arkadaş demiş daha güzelini bul diye,daha güzeldi.).Yok arkadaş,gönül ferman dinlemiyor kesinlikle bunun ilacı da zamandan başka birşey değil.Eğer gerçekten sevdiysen ister alkole ver kendini ister deli gibi spor yap ister sürekli ders çalış boş kaldığın anda aklına gelecektir.Yapman gereken zamanın seni ondan kurtarmasını beklerken hayatına devam etmek. edit: http://forum.paticik.com/read.php?20,3929119,page=1 şimdi gülüyorum o halime,ama yine de çok güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 en yakın arkadaşımın başına gelen olay.. 8-9 ay oldu hala arada esiyor. çook çekti çok. içip içip kapısına gitti, geçen yaz hatta ben yokken kafası güzel olmuş basmış mersine gitmiş :S çok uğraştı ama olmadı geri. unutmaya çalıştı olmadı. ha sonra noldu, kızın yaptığı abuk sabuk şeyler kulağımıza geldi kızdan soğudu. hala arada eser der ben ondan başkasına artık aşık olmam çok zor diye ama aramıyor eskisi kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar