Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

severek ayrıldınız...

Deacon

Öne çıkan mesajlar

@buyse
alışıyorsun da, bu insan aynı arkadaş ortamından ise ve sürekli aynı ortamda bulunmanız gerekiyorsa napcaz :)

@pascal
neden saçma olsun ki? aşk yetmiyor bazen diye şarkı var :p

@ggokhan
onlar geçici çözüm gibi geliyor bana ya. hoş kalıcı bir çözümü yoktur muhtemelen. anca böyle kendini oyalayıp acıya alışma olabilir.

büyük meme çözüm olabilir ama :p
Sosyal ağlarda paylaş

abi severek nasıl ayrı olunuyor ben anlamıyore.bu olsa olsa türkan soray kadir inanır arasında olur herhalde.unutmak icin en ideali baskasını bulcaksın abi,baktın bulamıyosun mecbur spor bilgisayar aile iş yöneliyosun ama mutlaka baska birini bulmayı dene yani tezi yazan arkadasın böyle yazsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

of süpersin.

sana bu "severek ayrılmak" konusunda nacizane tecrübeli biri olarak birkaç şey söyleyeyim belki ben de biraz içimi dökmüş olurum :)

bundan birkaç ay önce hayatımın en zor,en sıkıntılı,en saçma sapan,en seviyesiz ve en harika ilişkisini yaşadım.

detaya girmiyorum ama 3 kere ben ayrıldım kızdan,ve aşkından ölüyor olmama rağmen.Sebebi her geçen gün benim ayrıldığımız gün çekeceğim acının artmasıydı.

3 kere de zayıflık yaptım barıştım.
Her barıştığımızda sanki eskisinden daha güzeldi herşey.Bütün yakınlarıma arkadaşlarıma kulaklarımı tıkamıştım.Yapma,etme,üzüleceksin,boşuna hayatını karartıyorsun,olmayacak bişey...Bunları her gün duydum ama sadece duydum,dinlemedim.
Aradan 2 ay geçti bazen kendimi aramamak için zor tutuyorum.Araya bir kişi daha girdi ama unutturmayı geçtim aklımdan bile çıkaramadı.(ki yukarıda bir arkadaş demiş daha güzelini bul diye,daha güzeldi.).Yok arkadaş,gönül ferman dinlemiyor kesinlikle bunun ilacı da zamandan başka birşey değil.Eğer gerçekten sevdiysen ister alkole ver kendini ister deli gibi spor yap ister sürekli ders çalış boş kaldığın anda aklına gelecektir.Yapman gereken zamanın seni ondan kurtarmasını beklerken hayatına devam etmek.

edit: http://forum.paticik.com/read.php?20,3929119,page=1

şimdi gülüyorum o halime,ama yine de çok güzeldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

en yakın arkadaşımın başına gelen olay..
8-9 ay oldu hala arada esiyor. çook çekti çok. içip içip kapısına gitti, geçen yaz hatta ben yokken kafası güzel olmuş basmış mersine gitmiş :S çok uğraştı ama olmadı geri. unutmaya çalıştı olmadı.

ha sonra noldu, kızın yaptığı abuk sabuk şeyler kulağımıza geldi kızdan soğudu. hala arada eser der ben ondan başkasına artık aşık olmam çok zor diye ama aramıyor eskisi kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...