adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 saçlarımı 0 numaraya vurdurtsam mı havalar çok sıcak bide çok karizmatik duracağını düşünüyorum privacy hede hüdeden dolayı arkadaşları sansürledim şuan böyle gözüküyorum işte nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hamdi damdi olursun gözüm yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o ne ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yuzun cok kızarık alkolden mi bilmiyorum ama cok kızarık iste kafayı kazıycan bembeyaz cıkıcak yani sana kalmıs bence bu wa r:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o tamamen alkolden ve sıcaktan normalde kırmızı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 HAYIR kesinlikle. tahmin ettiğin gibi durmicak. En azından 1 numara yap. Kafandaki karaltı ve saçının çizgisi belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 çok çirkin olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kazıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1 numara mı yapsam ozaman çok uzun saçlarım bunalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hatta berbere önce 3 yaptır. baktın oluyo gibi, anca o zaman bakarsın karar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi kelleşmede başladı kenarlardan o yüzden korkuyorum 3 numarada böyle iğrenç bi şekil alır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sacları 1 yap.. sakalları kes.. gogus kafesinin sol ust tarafına kamalı hac dovmesi yaptır sıcakta daa az dur kızarma yani.. go go neo nazi's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi o saçın nesine bunalıyosun. benim saçlar sırtımda ben bunalmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sakallar kesilmez kirli sakal 4eWa!!!!!!!!!! hep böyle yazmak istemişimdir tabi bu aralar top sakal mecburi dolanıyorum da okul açılınca tabikide kirli sakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o saç nasıl uzun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ya şey, benim de açılıyo kenarlardan. sonra barıştım kendimle. inadına kısa kestirdim. Emin ol uzundakinden daha az dikkat çekiyo saç kısayken o açık alınlar. göz alışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şuan'a kadar ki en uzun saçım bu benim hayatım boyunca 3 numara gezdim saçlar kulağa deymeye başladı mı kestirirm sevmiyorum dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi direk 3 numara kestir sacları yapılı bi arkadasada benziyosun nba dekiler gibi olursun 0 numara gibi seyyar ampul modu olmaz hem de sacların verdiği sıcaklıktan kurtulmus olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben de o nası kirli sakal dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bu mu saçının uzun hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 açılma konusundaysa hani uzun toplanmış saçta çok belirgin oluyor da bence ideal seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bir anda açılınca taktım kafaya yarın sabah berber'e gidicem 3 numara mı 1 numara mı karar veremiyorum :S en yeni fotom bu diyorum da buda en az 5 aylık falan fotoraf makinesi görmiyeli baya oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar