adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 saçlarımı 0 numaraya vurdurtsam mı havalar çok sıcak bide çok karizmatik duracağını düşünüyorum privacy hede hüdeden dolayı arkadaşları sansürledim şuan böyle gözüküyorum işte nasıl olur acaba
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hamdi damdi olursun gözüm yapma etme.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yuzun cok kızarık alkolden mi bilmiyorum ama cok kızarık iste kafayı kazıycan bembeyaz cıkıcak yani sana kalmıs bence bu wa r:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o tamamen alkolden ve sıcaktan normalde kırmızı değilim
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 HAYIR kesinlikle. tahmin ettiğin gibi durmicak. En azından 1 numara yap. Kafandaki karaltı ve saçının çizgisi belli olsun.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1 numara mı yapsam ozaman çok uzun saçlarım bunalıyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hatta berbere önce 3 yaptır. baktın oluyo gibi, anca o zaman bakarsın karar verirsin.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi kelleşmede başladı kenarlardan o yüzden korkuyorum 3 numarada böyle iğrenç bi şekil alır diye
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sacları 1 yap.. sakalları kes.. gogus kafesinin sol ust tarafına kamalı hac dovmesi yaptır sıcakta daa az dur kızarma yani.. go go neo nazi's
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi o saçın nesine bunalıyosun. benim saçlar sırtımda ben bunalmıyorum ya.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sakallar kesilmez kirli sakal 4eWa!!!!!!!!!! hep böyle yazmak istemişimdir tabi bu aralar top sakal mecburi dolanıyorum da okul açılınca tabikide kirli sakal.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ya şey, benim de açılıyo kenarlardan. sonra barıştım kendimle. inadına kısa kestirdim. Emin ol uzundakinden daha az dikkat çekiyo saç kısayken o açık alınlar. göz alışıyo.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şuan'a kadar ki en uzun saçım bu benim hayatım boyunca 3 numara gezdim saçlar kulağa deymeye başladı mı kestirirm sevmiyorum dayanamıyorum.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi direk 3 numara kestir sacları yapılı bi arkadasada benziyosun nba dekiler gibi olursun 0 numara gibi seyyar ampul modu olmaz hem de sacların verdiği sıcaklıktan kurtulmus olursun.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben de o nası kirli sakal dicektim
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 açılma konusundaysa hani uzun toplanmış saçta çok belirgin oluyor da bence ideal seninki
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bir anda açılınca taktım kafaya yarın sabah berber'e gidicem 3 numara mı 1 numara mı karar veremiyorum :S en yeni fotom bu diyorum da buda en az 5 aylık falan fotoraf makinesi görmiyeli baya oldu:D
Öne çıkan mesajlar