Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor - Fenerbahçe 09.08.2009 @ 21:45

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

igrenc bir macti, gs li olarak denizlinin yenmesini arzuladim haliyle devamli. fakat bu kadar gucsuz bir denizli hic dusunmemistim, fener acti kucagini gel ustume dedikce bunlarin elleri ayaklari karisti, hicbirsey yapamadilar. Denizli bu sene son siralara demir atar gibi bu hali devam ederse.

ikincisi, fb de bu denizliye goller siralayamamasi korkutmali taraftarini. GS boyle bir takimi yakalasa rekor kirardi eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

daum fb'sine biraz hücum varyasyonu ekleyip biraz kondisyon ve motivasyon çıkarınca zico 2. dönem fb'si oluyor işte.

doğru stoper transferleriyle bu yıl değil de 2. yılda daha iyi bir fb izleriz, önder/bilica ikilisiyle beklentileri yüksek tutmamak lazım bence ehu

bu arada, fb gol atarsa çok iyi kapanır, iyi kontraya çıkar, fb'nin üstüne gelen rakip iyidir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

igrenc bir macti, gs li olarak denizlinin yenmesini arzuladim haliyle devamli. fakat bu kadar gucsuz bir denizli hic dusunmemistim, fener acti kucagini gel ustume dedikce bunlarin elleri ayaklari karisti, hicbirsey yapamadilar. Denizli bu sene son siralara demir atar gibi bu hali devam ederse.

ikincisi, fb de bu denizliye goller siralayamamasi korkutmali taraftarini. GS boyle bir takimi yakalasa rekor kirardi eminim.

Fenerbahçe iyi oynayıp kazanamaz zaten , kazandığımız her maçta rakip kötüdür..
Sezonun açılış maçında golleri sıralamaktan ziyada mühim olan gol pozisyonlarına girebilmekti , onuda gol kaçırma rekoru kırarak hallettik zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Hala milletimizi anlamış değilim,fb enaz 10 yuzde yuz golluk poazısyona gırdı 2 tanesını attı;hatta rıdavnın dedıgı gıbı denızlı gol atsa 60 ta falan maçı 3 leyebılırdı.
Defans kötüydü ama sqanki geçen maçlara göre daha topluydu.
Geçen seneye göre zevkli maçlar izliyouz fenerbahcede,ben mutluyum valla,luganoda 12 sınde gelıyormus bence yeterli olur bu kadro.özer gelıp sol açığı alınca baya heyecanlı olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:

derslik pozisyonlar yarattık harika paslaşmalar vardı ama yok yok fener kötü oynadı defans hatasından falan gol atsaydık o zaman değeri olurdu...

ok

ayrıca "EMRE BELÖZOĞLU ÇOK FORMDA ÇOK IYI HAZIRLANDI, BU SENE HEP SAKATLIK YOK ARTIK ESKI EMRE VAR."

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1126845&Date=10.08.2009&b=Emre%20Ukrayna%20macinin%20aday%20kadrosundan%20cikartildi&ver=94

:(
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

Eeht said:

derslik pozisyonlar yarattık harika paslaşmalar vardı ama yok yok fener kötü oynadı defans hatasından falan gol atsaydık o zaman değeri olurdu...

ok

ayrıca "EMRE BELÖZOĞLU ÇOK FORMDA ÇOK IYI HAZIRLANDI, BU SENE HEP SAKATLIK YOK ARTIK ESKI EMRE VAR."

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1126845&Date=10.08.2009&b=Emre%20Ukrayna%20macinin%20aday%20kadrosundan%20cikartildi&ver=94

:(

fb tvden gözlerini ayırma bir daha izle maçı.santos - alex paslaşmalarını gör.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...