Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hayde oyunu 2gündür kimseler yok ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dede güzel olmuş, bayramını kutlayıp elini öpmek lazım.. itemların yerlerini değiştirip durmazlarsa çok memnun olucam. botların düzenlemesi de güzel olmuş. (millet bayram gezmesinde heralde, dün bomboştu. bugün yeni geldim eve, birazdan girerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 oyun var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bilmem.. varsa acele ediyim gelmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 varmı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hala oynuyorum yeter lan bağımlılık yarattı. pebbles aldm bizim elemanları karşı takımın baseye uçurdum adsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oyunda scout un ilizyonları kesiyordum sanırım yanında da gerçeğide vardı 2 kere üste üste disarmed yedim scout a yeni skill mi koydular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 onun dexterity skillinde oynama yaptılar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Acaip baydı bu oyun, 1390 gibi ortalam bir reytingim vardı. Fakat son 10-15 oyundur, nasıl bir şans ise girdiğim takımlar felaket rezil olmaya başladı, öyle rezil ki takımdaki en çok killi olan benim !, oyun başlıyor hemen biri dc oluyor remake diyorum admlar kabul etmiyor, buda yetmediği gibi 3 kişi bir koridordan gitmeye başlıyor birde. Reyting oldu 1080, az öncede aynı saçmalık oldu yine abartmıyorum, oyuna girdik biri hemen dc oldu, remake yaptım kabul etmediler ve yine 3 denyo oyuncu sol koridordan gitmeye başladılar. Şaka gibi. Millet oyununada almıyor beni artık hehe direk kickliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ya bunun tek sorumlusu beta. Beta bitsin diye dua ediyorum. Sallamiycan fazla yeni account alıcan. Herkes aynı haltı yiyor. Dün bi oyuna girdim sonra mutfağa gittim geldim oyunu baslatan pust 1500 luk adam atmış bize. Neyse kicklemeye calisiyoruz atmiyorlar. 1-22 oldu adam bir yere kadar dayandık (herolar'da müsait değildi). Sonra adamlar türk cıkmazmi. Bide bi halt etmiş gibi diyor ki O bizim ekmeğimiz niye atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahahaha yurdum insanı, adamı ekmek teknesi bellemiş. ya kendi takımından adam atarken karşıya sorması çok saçma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gelen gelsin bi pub atalım bu arada 3 kişi varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oyun varsa gelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Masticore said: ya bunun tek sorumlusu beta. Beta bitsin diye dua ediyorum. Sallamiycan fazla yeni account alıcan. Herkes aynı haltı yiyor. Dün bi oyuna girdim sonra mutfağa gittim geldim oyunu baslatan pust 1500 luk adam atmış bize. Neyse kicklemeye calisiyoruz atmiyorlar. 1-22 oldu adam bir yere kadar dayandık (herolar'da müsait değildi). Sonra adamlar türk cıkmazmi. Bide bi halt etmiş gibi diyor ki O bizim ekmeğimiz niye atalım. EKMEK ÇIKTI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oyun var mi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oyun var karı var celebrity var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 millet oyuna başlamak istiyorum ama bi yardım edin nerden başlamak lazım? öm atarak yardım ederseniz makbule geçer. bakın nasıl da geçiyor... edit2: yanlış bişiler istemişim ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 HADİ TOPLANIP OYUN OYNAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 1600+ oyunlarımın %50sinden fazlasında takımım yada düşman konusunda sıkıntı çekmiyorum gene noob oluyo ama hard değil yani sadece aptallıklar falan oluyo quiter problemi neredeyse hiç yaşamıyorum ama rating düşük oyunlarda gerçekten çok kötü şeylerle karşılaşıyorum ilk başladığımda "rating ile proluğu ölçemezler ki" falan diyodum tamam ölçemezler ama nedense oyunlar çok çok daha kaliteli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 +3 koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 +3 hala gelin başlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 +2 hon gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 updateliyorum şu anda hala lazımsa +1 gelirim 2 dakka içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 +3 var kosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar