Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

Acaip baydı bu oyun, 1390 gibi ortalam bir reytingim vardı. Fakat son 10-15 oyundur, nasıl bir şans ise girdiğim takımlar felaket rezil olmaya başladı, öyle rezil ki takımdaki en çok killi olan benim !, oyun başlıyor hemen biri dc oluyor remake diyorum admlar kabul etmiyor, buda yetmediği gibi 3 kişi bir koridordan gitmeye başlıyor birde.

Reyting oldu 1080, az öncede aynı saçmalık oldu yine abartmıyorum, oyuna girdik biri hemen dc oldu, remake yaptım kabul etmediler ve yine 3 denyo oyuncu sol koridordan gitmeye başladılar.

Şaka gibi. Millet oyununada almıyor beni artık hehe direk kickliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunun tek sorumlusu beta. Beta bitsin diye dua ediyorum. Sallamiycan fazla yeni account alıcan. Herkes aynı haltı yiyor. Dün bi oyuna girdim sonra mutfağa gittim geldim oyunu baslatan pust 1500 luk adam atmış bize. Neyse kicklemeye calisiyoruz atmiyorlar. 1-22 oldu adam bir yere kadar dayandık (herolar'da müsait değildi). Sonra adamlar türk cıkmazmi. Bide bi halt etmiş gibi diyor ki O bizim ekmeğimiz niye atalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ya bunun tek sorumlusu beta. Beta bitsin diye dua ediyorum. Sallamiycan fazla yeni account alıcan. Herkes aynı haltı yiyor. Dün bi oyuna girdim sonra mutfağa gittim geldim oyunu baslatan pust 1500 luk adam atmış bize. Neyse kicklemeye calisiyoruz atmiyorlar. 1-22 oldu adam bir yere kadar dayandık (herolar'da müsait değildi). Sonra adamlar türk cıkmazmi. Bide bi halt etmiş gibi diyor ki O bizim ekmeğimiz niye atalım.

EKMEK ÇIKTI!!!
Sosyal ağlarda paylaş

1600+ oyunlarımın %50sinden fazlasında takımım yada düşman konusunda sıkıntı çekmiyorum gene noob oluyo ama hard değil yani sadece aptallıklar falan oluyo quiter problemi neredeyse hiç yaşamıyorum ama rating düşük oyunlarda gerçekten çok kötü şeylerle karşılaşıyorum ilk başladığımda "rating ile proluğu ölçemezler ki" falan diyodum tamam ölçemezler ama nedense oyunlar çok çok daha kaliteli oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...