Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi ruslar kesinlikle cc atmıyor öyle bir yapıları var. adam cary olarak karşı takımın supportundan 6-7 lvl geri bile olsa atmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bende cc atan rus görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 1750+ çıkmıştım ne güzel, sonra bi kötü takımlar gelmeye başladı, hayır herifler early de eziliyo 15 te cc, ulan bi oynayı bunun mid-late game'i var az farma bağlayın, yok abi ya base afk kalıyolar ya beni kicklemeye ugrasıyolar. 1600 den sonra solo takılınmıyo onu ögrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 1700üstü olmuyor harbiden clan takım filan bulmak lazım ama çok zor geliyor sağa sola apply yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 2 günde 1730dan 1650 ye düştüm. harika oldu edit: dynun ben kardeşin acc kalmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 her puan aralıgında herkez şikayetçi community leş işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 BonePART said: abi delircem 1000lerde psrım o kadar kotu adamlarla oynuyorum ki 3 kurus iyi oynayan bi adam oldu mu yanımda deli ezişyoruz gecen gun swift ws kombosu uzun lanede 8 kill aldık ilk 20 dakkada obur lanelerde 8 kişll vermişler tabe balphagore o kadar kasmıs ki ulti atınca canının 1/3 u felan gidiyodu Abi psr 1000lere indiyse bence kendinde de aramalısın sorunu sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Xaenin said: BonePART said: abi delircem 1000lerde psrım o kadar kotu adamlarla oynuyorum ki 3 kurus iyi oynayan bi adam oldu mu yanımda deli ezişyoruz gecen gun swift ws kombosu uzun lanede 8 kill aldık ilk 20 dakkada obur lanelerde 8 kişll vermişler tabe balphagore o kadar kasmıs ki ulti atınca canının 1/3 u felan gidiyodu Abi psr 1000lere indiyse bence kendinde de aramalısın sorunu sdfdsf. abi walla ekmekle felan oynadım baya adam dedi sen 1000 olmamalısın diye nahtsızım aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Abi sırf sinir şu oyun yemin ederim başka bir bok değil ya, bu kadar kötü bir community gerçekten fikirtepede bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sd den armaddon alan adama kolaylık olsun die nymmhora aldım adama daha basta dedim direk helm git manan benden 1 leveldan itibaren bitmicek manan die adam gitti blood chalice yaptı üstünede ghostmarchers anlamadıgım manasını dolduruyorum genede bloodchalice kullanıyor bir ara botla mı oynuyorum die sorgulamaya basladım adamı kodlamıslar heralde bir türlü oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 mmri 750ye dayadım. rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ahahahaha bizim arkadaşlarda 1500dü 1gecede 1300e düşmüşlerdi diğer gece 1100 oldu nasıl becerdiniz dediğimde bilmiyoruz dediler. Gerçekten o kadar düşürmeyi nasıl beceriyonuz ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ya ne güzel bi ara 10 tane pati çıkıyor oyun dönüyordu. Bende tekrar başladım ama salak salak takılıyorum kendi başıma oyun dönüyorsa haberimiz olsunda gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 benim 1200-1400 arasi surekli, 1200e dustugumde ust uste 7-8 mac kazanip, mmri 1400 yapiyorum, sonra ne kadar mal insan varsa bana denk geliyor, leaver, feeder za zu derken gene 1200de buluyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bende 1300-1500 arası oyun late kaldımı kesin kaybediyorum 5v5 savasları bilgisayar kaldırmıyor. Ama oyun bası birileri leave atarsa 90% remake atılıyor 5v5 mac yapıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi 1700+ mmr aklı başında birileri varsa öm filan atsın bişeyler yapalım artık solo mm eziyet yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1760dan 3 günde 1670'e düştüm.En sonlara doğru öyle takımlara denk geldim ki 2 gün boyunca hon oynamama kararı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 f2p oldugu gün yükledim ertesi gün sildim nasıl katlanıosunuz şu oyunlara.10 tane falan oyuna başladım hiç biri bitmedi.sürekli afk mi dersin rage quit mi ugrasılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1500 seviyesi zaten cehennem orasını hiç sayma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sawer said: 1760dan 3 günde 1670'e düştüm.En sonlara doğru öyle takımlara denk geldim ki 2 gün boyunca hon oynamama kararı aldım. 2 gün iyi ben 3 ayda bir 3 ay bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sanırım benimde aynen böyle olucak tahmin ettiğimden çok canımı sıktı bu olay.O kadar puana yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 iyi takım olunca oyun çok zevkli oluyor o yüzden adam arıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1730 dan 1630a 1 haftada düşen adamım ben şu an oyun atçak varsa oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben onu 10 maç arka arkaya kaybederek yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1500ü 1700ü yok her aralıkta oyunlar leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar