Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla eğlence için oynuyom ben. ha eğer support oynuyosam wardımı da alırım kuryeyi de, ama olur o an unutulur bişi olur vs... yeri gelir onlarca kez oynadığım heroyu batırabilirim ama bu kadar uyarı fazla bana.
also psr is nothing... :D
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi pati içinde zaten 4 kadar clan mevcut, biz her akşam oyun atıyoruz zaten.

Kötü oynamıyorsanız bekleriz yani ama açık açık söylüyorum yani gerçekten kötü iseniz, 1450-1500 seviyelerindeyseniz allah için birazcık daha iyi olup öyle gelin. Yani tabi ki ayıp olmasın falan diye alıyoruz oyunlara ama bizim oyunlarımız mahvoluyor, gerginlik yaşanıyor devamlı oyunlarda 1-2 tane noob yüzünden.

Pati oyunlarında bir kaç kişi hariç herkes 1600 üstü, 2-3 tane de kadrolu kötü oyuncumuz var.

Demek istediğim şudur ki, support alıp ward dikmeyecekseniz, kurye almayacaksanız, karşı takımınızda 1700 adam varken 1400 psr ile carry oynamaya kalkmayacaksanız, kafanıza göre hero pick atacaksanız gelmeyin. Yoksa tabi ki gelin, bekleriz.

Bunu böyle yazıyorum çünkü son bir kaç gündür normalde bizimle oynamayan insanlar oyuna girip bütün oyunun içine sıçıyor, inanılmaz bir gerginlik yaşanıyor gerçekten, yanlış anlamayın lütfen.

Sendika adına konuştum, bay.

Mesaj tarihi:
Rynza said:

Xaenin said:

Abi pati içinde zaten 4 kadar clan mevcut, biz her akşam oyun atıyoruz zaten.

Kötü oynamıyorsanız bekleriz yani ama açık açık söylüyorum yani gerçekten kötü iseniz, 1450-1500 seviyelerindeyseniz allah için birazcık daha iyi olup öyle gelin. Yani tabi ki ayıp olmasın falan diye alıyoruz oyunlara ama bizim oyunlarımız mahvoluyor, gerginlik yaşanıyor devamlı oyunlarda 1-2 tane noob yüzünden.

Pati oyunlarında bir kaç kişi hariç herkes 1600 üstü, 2-3 tane de kadrolu kötü oyuncumuz var.

Demek istediğim şudur ki, support alıp ward dikmeyecekseniz, kurye almayacaksanız, karşı takımınızda 1700 adam varken 1400 psr ile carry oynamaya kalkmayacaksanız, kafanıza göre hero pick atacaksanız gelmeyin. Yoksa tabi ki gelin, bekleriz.

Bunu böyle yazıyorum çünkü son bir kaç gündür normalde bizimle oynamayan insanlar oyuna girip bütün oyunun içine sıçıyor, inanılmaz bir gerginlik yaşanıyor gerçekten, yanlış anlamayın lütfen.

Sendika adına konuştum, bay.

Salak dalga geçiyodum o oyun ben, onu niye yazmıyosun. Adam ss almış bi de utanmadan kdfjhdsfa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...