soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 korsan gemisi gelmiş, görmeye gidicek var mı burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 rde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 nirde lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eskişehirdeki gibi mi yoksa harbi içinde papağanların olduğu gemilerden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yani orta çağdan kalma korsan gemisi. karayip korsanı gemisi kısaca. karaköy'deymiş. link bulamıyorum da gazetede vardı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yarın bakarım ben,stajım başlıyo ztn orda olcm ühühü geziliyor mu ki nası müze gibi mi açmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 birazdan gidicez. içine falan giriliyomuş tabi, giricez gitmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Nerdeymiş, neymiş ne değilmiş tam bulamadım ben de nette. Böyle ayrıntılı bilgi isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1935 yılında gelmiş ilkkez. amerigo vespucci geminin adı. italyan donanmasına ait. 278 kişilik mürettebat görev yapıyor ve dünyanın en güzel gemisi olarak biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 teşekkürler fede, soulberry'den de yorumları bekliyoruz böyle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o gemilerin ismi yunus ve yavuz olarak degistirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 olm gerçek mi bu, anlamadım; link verin lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hep siyonist oyunu bunlar, çekiyorlar gemileri güzel istanbul'a, sonra gerçek miydi yalan mıydı, birbirimize düşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ZaugnaKhaldun said: olm gerçek mi bu, anlamadım; link verin lan sdf buldum link, http://www.gencturkhaber.com/Amerigo-Vespucci-italyan-gemiciler-istanbul.html,01684d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eğer israile bir yardım söz konusu ise, anında durmam malis atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Gemiyi Pazar günü saat 15.00-19.00 arasında, Türkiye'de yaşayan İtalyanlar ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve aileleri ziyaret edebilecek. diyor,tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sandalla yanaşıp içeri sızalım ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 said: Gemide, 22'si kız toplam 99 öğrencinin bulunduğunu uğursuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 selma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bella said: Gemiyi Pazar günü saat 15.00-19.00 arasında, Türkiye'de yaşayan İtalyanlar ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve aileleri ziyaret edebilecek. diyor,tüh. valla girdik ziyaret ettik, ne italyan ne asker ailesiydik ehe. ama gemide bi sürü italyan denizcisi vardı. baya sempatiklerdi. genç bi tane adam gördüm güvertenin altında, fin gibi duruyodu. beyaz ten, mavi göz, siyah elf saçı falan. zaten resmen elf gibi adamdı. aralarında da italyanca bi şeyler mırıldanıyodu hepsi. millet girmiş geziyo gemiyi, bunlar hiç bozuntuya vermeden takılıyolar filan. yarın resim koyarım merak etmiş olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tek günlük müydü bu neydi? yoksa her pazar mı giriş izni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ateş filan ederler bize denk gelir ne gerek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar