Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şehit Anneleri ile Ölen pkk lı Annelerinin Görüşmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuark seni Allaha havale ediyorum , ve insanlara , belli ırka yaptığın bu hakaretler senin şuraya yazdıklarından çok daha beter olduğunun göstergesi oluyor. Bu konuda sana birçokşey yazılır ama söylediklerin ile hiçbirine değecek seviyede olmadığın belli oldu.
Mesaj tarihi:
kendi dilinde eğitim dışında, her herkese herşey verilsin artık. kürler azınlıkmış, kurucu unsurmuş bıybıy da bıybıy. lazı, gürcüsü, çerkezi vs

bu ülkenin adı türkiye ise, sahipleri de bellidir. artık biz de bazı çekincelerimizi bir kenara koyalım, kendimize güvenelim.

tarihte örneklerini gördüğümüz gibi, "hadi kalkın! şuraya gidiyoruz" dediğimiz de nasıl ki gelmişler yanımızda, yarın da gelirler. ermeniy'le öyle böyle oldu diye, herkesle öyle olacak diye bir kanun yok.

kendine güveni olmayan, yanındakine güveni olmayan abuk bir nesil olduk çıktık.
Mesaj tarihi:
attigimiz mesajlara dikkat edelim, yorungeye yaklasmayalim

edik; sildigim mesajlara yonelik olarak soylyorum, mesaji hala okunabilenler ustune alinmasin =]
Mesaj tarihi:
Her seferinde diyorum yine diyeceğim, neden sürekli biz alttan alan sevgi kardeşlik diye kıçını yırtan taraf oluyoruz? Savaş SAVAŞ SAVAAAAAAAAAAŞ diye bağırmıyorum elbette ama çiçek çocuk devleti miyiz lan biz? Nerede bir sorun çıksa "ehi ehi ya biz aslında kardeşiz" demeye getiriyoruz lafı hep. Neden abi neden aaaa
Mesaj tarihi:
bu cok cirkin birsey
sehit annesini terorist annesiyle yan yana koymak, bu ulke icin cocugunu vermis kadinla tasak gecmektir direk.
tamam terorist annesi de insan, onun da uzuntusunun sehit annesinden farki olmamistir, ama sen turkiye cumhuriyeti'sin, biri senin sehidinin annesi digeri teroristin annesi.
ne baris dostluk kardeslik abi bunun adini koysam ban yerim hic yere.
Mesaj tarihi:
O insanların nasıl bir ruh halinde olduklarını anlayamayız ama düşünüyorumda, belki çocuğunu öldürmüş olan teröristin annesi ile sarılıp ağlamak falan o kadar saçma geliyor ki bana neredeyse yapay diyeceğim.

Serçe parmağının tırnağı kadar mantığı olan biri bu sorunun silahlarla çözülemeyeceğini bilir. Ama o dağdaki çapulcularla herhangi bir masaya oturma yada yaklaşma fikri bile midemi bulandırıyor.

Bu işin sonu taviz vermeye varırsa ne yapacağız? Adamlar cidden MHPnin dediği gibi 25 yıl dağda kalıp istediklerini elde etmiş mi olacaklar? Yada biz acaba AKPyi sevmiyor olmamızdan dolayı mı telaşlanıyoruz?
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

bu cok cirkin birsey
sehit annesini terorist annesiyle yan yana koymak, bu ulke icin cocugunu vermis kadinla tasak gecmektir direk.
tamam terorist annesi de insan, onun da uzuntusunun sehit annesinden farki olmamistir, ama sen turkiye cumhuriyeti'sin, biri senin sehidinin annesi digeri teroristin annesi.
ne baris dostluk kardeslik abi bunun adini koysam ban yerim hic yere.
Mesaj tarihi:
silahların susmasının gerektiği,
barışın konuşulduğu günlerde hala 1 er şehit oluyor, 1'i ağır yaralanıyor ya,
insanlar da hala gerçektne pkk'nın barış yanlısı olduğuna inanıyor ya,
ben ona yanıyorum.

giden canlar bu yüzden boku bokuna gidiyor işte.
Mesaj tarihi:
DİYARBAKIR'ın Kulp ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir terörist silahı ile birlikte ölü ele geçirildi. Karanlıktan faydalanıp kaçan teröristlerin, izini süren güvenlik güçleri bölgede operasyonlarını aralıksız devam ediyor.

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi Baloğlu köyü kırsalında asker ve korucuların başlattığı operasyon sırasında bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine, çıkan çatışmada bir terörist öldürüldü.

Karanlıktan faydalanarak izini kaybettirmeyi başaran teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyonlar aralıksız devam ediyor. Güvenlik güçlerinin bölgede yürüttüğü arama tarama faliyetlerinde, öldürülen teröriste ait olduğu sanılan uzun namlulu bir silaha ve çatışmada yaralanan PKK'lılara ait kan izlerine rasladı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12246294.asp

bi terörist öldürülmüş, içimiz yanıyor !!!!
Mesaj tarihi:
ne diyosun abi, bi de izini sürmüşler gariplerin.

bölgede operasyonlar da devam ediyormuş.
OPERASYONLAR DURSUN DEMEDİK Mİ BİZ?!

OPERASYONLAR DURSUN YOKSA SOKAKLARI DAR EDERİZ!!!111

said:
çatışmada yaralanan PKK'lılara ait kan izlerine rasladı

duygulandım !11!!

edit: "duygulandırıcı" olucakmış, pardon.
Mesaj tarihi:
sg-1 gerçekten faşosun.

neyse bu kürt sorununda konuştuklarım yüzünden hep yakınımdakilerle bile kavga ediyorum o yüzden bişi yazmıcam. siz nefretinizin,kininizin içinde boğulun durun.

yurtta barış cihanda barış di mi? pff
  • Yeni Oluştur...