Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Şuark seni Allaha havale ediyorum , ve insanlara , belli ırka yaptığın bu hakaretler senin şuraya yazdıklarından çok daha beter olduğunun göstergesi oluyor. Bu konuda sana birçokşey yazılır ama söylediklerin ile hiçbirine değecek seviyede olmadığın belli oldu.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kendi dilinde eğitim dışında, her herkese herşey verilsin artık. kürler azınlıkmış, kurucu unsurmuş bıybıy da bıybıy. lazı, gürcüsü, çerkezi vs bu ülkenin adı türkiye ise, sahipleri de bellidir. artık biz de bazı çekincelerimizi bir kenara koyalım, kendimize güvenelim. tarihte örneklerini gördüğümüz gibi, "hadi kalkın! şuraya gidiyoruz" dediğimiz de nasıl ki gelmişler yanımızda, yarın da gelirler. ermeniy'le öyle böyle oldu diye, herkesle öyle olacak diye bir kanun yok. kendine güveni olmayan, yanındakine güveni olmayan abuk bir nesil olduk çıktık.
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 attigimiz mesajlara dikkat edelim, yorungeye yaklasmayalim edik; sildigim mesajlara yonelik olarak soylyorum, mesaji hala okunabilenler ustune alinmasin =]
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kendini Kürt zanneden insanlara bile zarar vermektedirler. . bu ne abi anlıyamadım bu cümleyi şimdi ben? :S
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sg-1 said: organize işler bunlar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 e hersenen anzakları kabul etmıyomuyuz canakkaleye, bizim ülkemizi işgal eden dedelerini ziyaret etmeye.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Her seferinde diyorum yine diyeceğim, neden sürekli biz alttan alan sevgi kardeşlik diye kıçını yırtan taraf oluyoruz? Savaş SAVAŞ SAVAAAAAAAAAAŞ diye bağırmıyorum elbette ama çiçek çocuk devleti miyiz lan biz? Nerede bir sorun çıksa "ehi ehi ya biz aslında kardeşiz" demeye getiriyoruz lafı hep. Neden abi neden aaaa
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu cok cirkin birsey sehit annesini terorist annesiyle yan yana koymak, bu ulke icin cocugunu vermis kadinla tasak gecmektir direk. tamam terorist annesi de insan, onun da uzuntusunun sehit annesinden farki olmamistir, ama sen turkiye cumhuriyeti'sin, biri senin sehidinin annesi digeri teroristin annesi. ne baris dostluk kardeslik abi bunun adini koysam ban yerim hic yere.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 O insanların nasıl bir ruh halinde olduklarını anlayamayız ama düşünüyorumda, belki çocuğunu öldürmüş olan teröristin annesi ile sarılıp ağlamak falan o kadar saçma geliyor ki bana neredeyse yapay diyeceğim. Serçe parmağının tırnağı kadar mantığı olan biri bu sorunun silahlarla çözülemeyeceğini bilir. Ama o dağdaki çapulcularla herhangi bir masaya oturma yada yaklaşma fikri bile midemi bulandırıyor. Bu işin sonu taviz vermeye varırsa ne yapacağız? Adamlar cidden MHPnin dediği gibi 25 yıl dağda kalıp istediklerini elde etmiş mi olacaklar? Yada biz acaba AKPyi sevmiyor olmamızdan dolayı mı telaşlanıyoruz?
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sg-1 said: organize işler bunlar
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 anneler arasındaki meseleye karışılmaz.
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 meseleye anneyi karıştırmasınlar.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Penthesilea said: bu cok cirkin birsey sehit annesini terorist annesiyle yan yana koymak, bu ulke icin cocugunu vermis kadinla tasak gecmektir direk. tamam terorist annesi de insan, onun da uzuntusunun sehit annesinden farki olmamistir, ama sen turkiye cumhuriyeti'sin, biri senin sehidinin annesi digeri teroristin annesi. ne baris dostluk kardeslik abi bunun adini koysam ban yerim hic yere.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 silahların susmasının gerektiği, barışın konuşulduğu günlerde hala 1 er şehit oluyor, 1'i ağır yaralanıyor ya, insanlar da hala gerçektne pkk'nın barış yanlısı olduğuna inanıyor ya, ben ona yanıyorum. giden canlar bu yüzden boku bokuna gidiyor işte.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 DİYARBAKIR'ın Kulp ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir terörist silahı ile birlikte ölü ele geçirildi. Karanlıktan faydalanıp kaçan teröristlerin, izini süren güvenlik güçleri bölgede operasyonlarını aralıksız devam ediyor. Diyarbakır'ın Kulp İlçesi Baloğlu köyü kırsalında asker ve korucuların başlattığı operasyon sırasında bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi üzerine, çıkan çatışmada bir terörist öldürüldü. Karanlıktan faydalanarak izini kaybettirmeyi başaran teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyonlar aralıksız devam ediyor. Güvenlik güçlerinin bölgede yürüttüğü arama tarama faliyetlerinde, öldürülen teröriste ait olduğu sanılan uzun namlulu bir silaha ve çatışmada yaralanan PKK'lılara ait kan izlerine rasladı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12246294.asp bi terörist öldürülmüş, içimiz yanıyor !!!!
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Gereksiz polemik masterı olacaksın sg-1.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ne diyosun abi, bi de izini sürmüşler gariplerin. bölgede operasyonlar da devam ediyormuş. OPERASYONLAR DURSUN DEMEDİK Mİ BİZ?! OPERASYONLAR DURSUN YOKSA SOKAKLARI DAR EDERİZ!!!111 said: çatışmada yaralanan PKK'lılara ait kan izlerine rasladı duygulandım !11!! edit: "duygulandırıcı" olucakmış, pardon.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sg-1 gerçekten faşosun. neyse bu kürt sorununda konuştuklarım yüzünden hep yakınımdakilerle bile kavga ediyorum o yüzden bişi yazmıcam. siz nefretinizin,kininizin içinde boğulun durun. yurtta barış cihanda barış di mi? pff
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bize faşo diyenler...bize faşist diyenler..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sg-1 said: bu faşoluksa eyvallah seve seve.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 o sehit annesi pkklinin annesinin suratina tukurup sen nasil evlat yetistirdin demediyse oda onun ayibidir
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Riverwind said: bize faşo diyenler...bize faşist diyenler.. bu arada river allah belani versin abi 30 defa dinledim ahahaha ama ben sarkiyi ya komonist ya pusttur diye biliyodum
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 BonePART said: o sehit annesi pkklinin annesinin suratina tukurup sen nasil evlat yetistirdin demediyse oda onun ayibidir oldu.
Öne çıkan mesajlar