lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cheat death mekaniğini anlayamayan angutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Retraildaki. Dwarf Mageler :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Her türlü Kite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Undeadlerın humanoid olmadıgı zamanlar,fear yememelerı, diğer ırklarla yazısamadıkları zamanlar buna baglı olarak paladinlerin undeadleri ezmesi hehe, francis die bir magein frost power insanlara göstermesi :P bu nerden geldiyse hehe.Birde unutmadan us betada druidimle bear formda mob kesememem ilginçti salak bir classtı o zamanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 vanilla da healer in agro alması gene vanilla da priestin warrior mus druud mus tadında tanklara pw:shield atması bu yuzden de 0 rage de kalan tanklar..faillar wipeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 warlockların wsg bayragını alan adamı summonlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Saatler süren AV ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 saatler süren arenalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 wailing caverns'e ilk kez bir kişinin atlanması gereken yeri görmeyip aşağıya düşmesi ve grubun birbirini bulabilmesi için 10 dakikayı boşa harcaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sleepingdeath said: warlockların wsg bayragını alan adamı summonlaması oha ahaha hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ben wsgyi ilk level 30 kusurda keşfetmiştim. oyunun mekaniğini çözünce neden bayrağı alanı base'e summonlamıyoruz ki demiştim hahahah. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Fin said: -DK -DRUID + MELEE 2v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 zaman zaman raid spotta pure class'ları ezen hybrid classlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Başlığı yanlış anlamış bazı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yazilmadi sanirim mace stun+stormherald oeh be ne pis bir seydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ahahah eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 knockback li the unstoppable force :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 knockback diyince aklıma geldi cidden özellikle lmde tepeden fırlatılmak cok aptal direk beleş kill... az fırlatsa nese dicem roket gibi ucuyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mind control. mind controlle insanları lava atmak lmden atmak. taunt pvpdede işe yarasın denince "insanların karakterleinin kontorlunu cok kaybetmelerini istemiyoruz bole birşey o yuzden olmaz" denmesi, ama MIND CONTROL'un kalması. MC'nın icinde BWL'nin içinde, dısarda tututp tutup lava atan priestlerden daha az repair basmısımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yazmıştı birisi, masquerade galiba, hala ve hala paladinler için bubble + hs. bubble bastıklarında combattan mı çıkıyolar napıyolar anlamadım bi türlü. ben cat formda tabanları yağlayıp combattan çıkacam diye akla karayı seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 shadowmeldde HS atan nightelfleri de unutmayalım o zmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 paladinlerin TBC zamanı doomlor kazzak ı pullayıp bubble hs ile orgrimmar yada stormwinde bombardıman yapması :D çok hoşuma gidiyodu vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sey cok guzeldi kazzak sanirim time bomb atiyodu warlock pete attirip peti dismisi ediyodu oggrimar bankta cagiriyodu hatta videosu wardi suicide bomber warlocks diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 UD roguelarin stealth+cannibalize yapmasida biraz sacma aslinda gizli gizli herifin cesedi yiyor oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bide cami onunde sigara icen dayi modeli cokup yiyo ya beni enden aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar