mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hem fiyatiyla hem performansiyla sizce hangisi... ve neden lerini yani kac para ozellikleriyle birlikete acıklarsaniz sevinirim..cok kararsizimda...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Radeon 9600xt FX 5700 ultra diye biliorum. 9700 PRO lar gelse onuda dicektim.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 lutfen fiyati da olursa ... adam radeon 9600 yazmis fiyatini da yazda gorelim[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 fiyat olarak en uygunu sapphire atlantis radeon 9800 pro şuanda 9600xt 240 dolarken atlantis 260 dolar falan ve performansında da baya bi fark var.. tabii stoklarda falan bulabilirsen ..[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 . [Bu mesaj Rahan tarafından 07 Haziran 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Asus Radeon 9600xt 252 dolar kdv dahil. ATI nin mimarisinde deil yannız. Değiştirmişler. Üstünde video işleme chipi var ek olarak. 640x480 kayıt yapabilio. 9800xt nin fiyatına yakın olması ilginç tabi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 en uygunu black1ce'ın dediği, önümüzdeki hafta ondan almayı planlıyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence ucuza alınabilecek en iyi kart radeon 9600 se[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Black1ce, 07 Haziran 2004 16:53 tarihinde demiş ki: fiyat olarak en uygunu sapphire atlantis radeon 9800 pro şuanda 9600xt 240 dolarken atlantis 260 dolar falan ve performansında da baya bi fark var.. tabii stoklarda falan bulabilirsen .. + bios olarak XT bios u yukleyip guzelce sogutup O/C performasına bakaraktan 9800PRO@XT seklındede kullanabılırsın ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence şu an için radeon 9600xt veya az daha paran varsa 9800 pro..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Abi bence bir ekran kartına 200$ ve üstü verilmez.Ne o ya araba mı alıyoruz? Ulan monitorü geçti neredeysel(LCD almıyacaksan)!En pahalı parça oldu[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oyun oynarken cpu, ram gibi şeylerden de önemli çünkü o yüzden pahalı.. elinde 3.2 ghz işlemci, 2 gb ram, 200 gb harddisk, lcd monitor vs vs olsa da, geforce 2 mx ekran kartın varsa, tutup da far cry oynayamassın, çünkü adam herşeyi ekran kartına yüklüyor, gölgelemeler, çizimler, poligonlar vs.. gpu çıktı geforce çıktı, mertlik bozuldu...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi o radeon 9600 xt dediğiniz kartlar 250 dolara yakın..Yuh ya,içinizden birşey kopmuyor mu onu alırken?Tabi bende öyle bir ekran kartı almak isterim ama fiyata bakın.tamamen oyun üreticileriyle firmaların tuzağına düşmüş durumdayız[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yanlız elin gavuru bu para hezabını yaparken bı oyuna 60 $ vern adam benım kartımada 260 verır dıyor ...(kı bence haklılar) meblag tr sartları ıcın fazla helekı sureklı gelısen seyler gpu lar ekran kartları ram leri vs ... ama yapacak bısı yok ya babayıgıt bıt tr fırması kurup kendı kartımızı uretecez yada budur ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkadaslar ekran kartina para vermeye o kadar bende kiyamiyorum ama bilgisayarlari gelisimi son yillarda hep ekran kartlarinden yana oluyor en fazla. Bunun nedeni de islemci cekirdeklerinin su anki teknolojinin en ust frekaslarina yakin calisiyor olmasi zaten. Onumuzdeki yillarda ekran kartlarina para vermeye alissak iyi olacak cunku artik asil gelisim bu alanda bekleniyor. Bilgisayarlar yeterince hizli islem yapabiliyor onemli olan goruntuyu de ayni hizda render ederek daha realistik goruntulere ulasmak. yakinda islemci frekanslarini da yakalayacan goruntu kartlari gibime geliyor. Su anda dahi yeni radeon X800 serisi 1Ghz'e çikiyor. Turkiyeye gelirler isallah yakinda da bende 9200 'umu upg ederim artik...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Sam, 07 Haziran 2004 18:10 tarihinde demiş ki: en uygunu black1ce'ın dediği, önümüzdeki hafta ondan almayı planlıyorum.. hangisi o ? half life 2 kokusu geliyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: raistcan, 08 Haziran 2004 08:06 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ekran kartina para vermeye o kadar bende kiyamiyorum ama bilgisayarlari gelisimi son yillarda hep ekran kartlarinden yana oluyor en fazla. Bunun nedeni de islemci cekirdeklerinin su anki teknolojinin en ust frekaslarina yakin calisiyor olmasi zaten. Onumuzdeki yillarda ekran kartlarina para vermeye alissak iyi olacak cunku artik asil gelisim bu alanda bekleniyor. Bilgisayarlar yeterince hizli islem yapabiliyor onemli olan goruntuyu de ayni hizda render ederek daha realistik goruntulere ulasmak. yakinda islemci frekanslarini da yakalayacan goruntu kartlari gibime geliyor. Su anda dahi yeni radeon X800 serisi 1Ghz'e çikiyor. Turkiyeye gelirler isallah yakinda da bende 9200 'umu upg ederim artik... ohooo abicim sen baya geri kalmışsın ya 4 seneden daha uzun zamandır bu böyle zaten, yeni olan bir olay değilki. Bakınız ben ATI Rage Fury 32 mb mi ta 99 senesinde aldım hatta 97 yazıydı galiba çok iyi hatırlıyorum , fifa 99 u zor oyunuyordum ... Quake 3 çıktı onda baya zorlandı... düşün o kadar hızlı gelişiyorki bu olaylar o zamanlarda çok hızlı gelişiyordu , şimdilerde değişen birşey yok , rakamlar çok büyüdü ondan birşey oluyor zannediyoruz ha teknolojik bakımdan renderlar shaderlar tabiki gelişecek ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ürün Marka Model HIS EXC. ATI RADEON 9600 256MB TV OUT DVI 8X Grafik İşlemcisi ATI Rodeon 9600 Bellek 256 MB DDR 128Bit Bus yapısı AGP 8X / 4X İşlemci hızı 380Mhz RAMDAC 400 Standartlar DirectX 9.0, OpenGL İşletim sistemi Windows 98/Me/2000/XP TV çıkışı S-Video 2. VGA çıkışı DVI 143$ +kdv[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 BU ekran kartının se lerden ve prolardan farkı nedir?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: RamsesII, 08 Haziran 2004 00:40 tarihinde demiş ki: abi o radeon 9600 xt dediğiniz kartlar 250 dolara yakın..Yuh ya,içinizden birşey kopmuyor mu onu alırken?Tabi bende öyle bir ekran kartı almak isterim ama fiyata bakın.tamamen oyun üreticileriyle firmaların tuzağına düşmüş durumdayız hmm bu fikir çok yaygın. ve genellikle fx 5200 veya mx 440 gibi havalı gözüken (geforce 4 veya 5 serisi ya) ayriyetten ucuz olan ancak performans açısından dibe düşen kartları tercih ediyorlar.. ya bazı şeyler ortada. sen pc kullanıyorsun. 2 milyonluk oyun alabiliyorsun gidip korsanlardan. ancak yeni çıkan bir oyun, 30-40 dolardan başlıyor. Ekran kartlarına da orjinal oyun fiyatları üzerinden bakarsak, ekran kartlarının fiyatları abartılacak kadar değil. hızlı ve kaliteli oyun oynamak istersen gidip radeon 9600 veya 9800 gibi bir ekran kartı almak zorundasın. eğer kaliteli veya hızlı oyun oynamak istemiyorsan elindeki ekran kartınla idare et. doğru düzgün bir mouse veya webcam bile 80 dolar civarında, ki biz burda ekran kartlarından bahsediyoruz. 2 milyonluk oyunlara aşina olunduğundan mıdır nedir 250 dolarlık ekran kartlarına "o oooo... o da alınır mı, yuh artık, abarttılar" deniyor.. işin garibi, 89-90 yıllarında orta karar pcler 3000 dolardı. şimdi 1500 dolara çok iyi bir pc alman mümkün. ekran kartlarına 250 dolar verilir, evet, 300 400 dolar da verilir. Eğer oyunu hızlı oynamak istiyorsan verirsin.. size bir örnek veriyim: Elimdeki sistem p4 2.0 ghz, 512 MB Ram vs vs.. Geçen sene 128 MB ekran kartım vardı. SiS 315E Ekran kartı quake 3 oynarken tekliyordu. En düşük ayarlarda olmama rağmen oynayamıyordum oyunu. Ama sonra gittim GeForce 4 Ti 4800SE aldım. Bu da 128 MB... Quake 3'te sanki improved haste büyüsü yapılmış gibi hissettim. 4XAA gibi bir sürü şey açtım. Buna rağmen bana mısın demedi ekran kartı. maşallah çok iyi. Ama şimdiki çıkan oyunlarda (örneğin deus ex 2) oynayamıyorum. Gidip yeni ekran kartı almam gerekiyor. en azından 350 dolara yeni bir ekran kartı alırsam, doom 3'ü de, farcry'i da, half-life 2'yi de sorunsuz oynarım.. Eskiden tüm grafik işleri CPU'nun üzerineydi. 3dfx voodoo'larda CPU+Ekran kartı çok önemliydi. Şimdi ise GeForce ile GPU geldi, CPU'ya nerdeyse hiç yük binmiyor. Ama oyunlarda ekran kartının önemi geldi bu sefer. Yani sonuçta demek istediğim: Ekran kartına verilen her para size fazlasıyla geri dönecektir (ha elbetteki PC'nizi oyun amaçlı kullanıyorsanız)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 +1 ben de yakında gforce fx 5200 128mb alıcam yakında, fiyatı yanlış olmasın ama 169dolar civarıydı teknosada, (nvidia heralde)[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bega oha,5200 ler 169 dolar olamaz[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya 169 dolar ya da 205 dolardı tam hatırlamıom şimdi[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmm bi de bu var http://www.teknosa.com/urunliste.asp?ILG=216[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 256mb radeon 9600 ile 128mb fx5200 arasında performans kıyaslaması yaparsak hangisi daha iyi? Fiyatları aynı hemen hemen yazdığınıza göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar