roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 selam gençler; önümüzdeki birkaç hafta içinde acilen izmit'te kaldığım lanet yurttan kurtulmam ve yeni bir eve çıkmam gerekiyor. 2 arkadaş kalmayı planlıyoruz (bkz. aynı evde yaşayan 2 devlet memurunun maceraları) şu an kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. zira daha önceden böyle bir tecrübem olmadı, ne nasıl olacak bilmiyorum yani. doğalgaz elektrik vs. vs. kira vs. bunları hallolmuş sayın. evin içini nasıl yapacağız problem o. an itibariyle bir plazmaya bütçe ayırmam zor. ayrıca mantıksız. yani plazmam yok. plazmam var eve gelin diyemicem kızlara. bunun yerine bişi yapmak lazım sdfsgdf. yok yok şaka bi yana öğrenci evi nasıl dekore edilir, sizinki nasıl fotoğrafları koyun görelim. harbi yardıma ihtiyacım var. yardımcı olun pls. fikir lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 gogo spot center. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ikea + spotçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 salona yada takıldığınız geniş alana, ses sistemi döşe, uzun uzun kablolar al, bi ton hoparlör koy. birini de mutfağa çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 salona 2 armut bir plazma, bir ps3, bir pes 09[10 gelior], bir adet kanepe koyun. fazlasına gerek yok bunları koyun gelirim ben (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 eşyalı eve çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 eşyalı ev baktım da, 70 li yıllardan kalma eşyalar söz konusu olduğundan vazgeçtim. resim de koyun. fotolarını çekin odalarınızın. ayrıca tamam ikea da, ne alalım? HAYDARİNNA. Cevap verin bu işi becerirsek, güzel de olursa paticik partisi vericem evimde haydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi odanı kendi zevkine göre yap. mesela ben direk action figurelerle doldururdum odamı. ayrıca güzel bir kitaplık koyardım. salon için tavsiye verebilirim: lütfen salonu ferah tutun. böyle çok dolu dolu gözükmesin salon hiç hoş olmuyor daraltıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 IKEA. İkinci el beyaz eşya. (öyle spot fln kasmayın). Geniş bir zamanımda fotoğraflarıda eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Beyaz eşya konusunda problemimiz yok, arkadaşım tek kalıyordu zaten onda gerekenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 wildpervert said: salona yada takıldığınız geniş alana, ses sistemi döşe, uzun uzun kablolar al, bi ton hoparlör koy. birini de mutfağa çek. kanka! evinize hastayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi önce yatağınızı dolabınızı vs ayarlayın(ki koçtaş'ta çeşit de fiyat da güzel, outlet'in oradaki koçtaş'tan alırsanız eve getiriyor kuruyor onlara para almıyor). sonra ortak eşyaları almak için 3 yoldaki dükkanlara gidin sakın arçeliğe falşan gitmeyin =) ortak eşyalardan kastım ocak buzdolabı alacaksanız çamaşır ve bulaşık makinesi.Sonra tabak çanak halledersiniz zaten kalan ufak tefek şeyler için belsanın orda japon pazarına gidin a bu aa bu lan diye diye birçok şey almıştık biz ilk eve çıkışta. ondna sonra dekorasyon işini odada kasın derim.çünkü salon vs bi süre sonra gelen giden derken sizin üşengeçliğiniz falan yalan olacak gerek yok ama odana kafana görebir şeyler yap..benim eski evin odasını çok severdim ben misal, kampüs taşındı malum ayrıldık evden kasmıycam yeni evde oda falan. bunun dışında evde min +2 ağırlayacak bişey yaratın.kim gelcek yeaa diye düşünmeyin olur da mecburen ya da başka türlü biri gelirse fena zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 valla ben okul bitmezen mezun olanlardan tüm eşyaları (kendi odalarımız hariç) 450tl ye almıştık uydumuz bilem vardı hahaha :D bazı eşyaları 2. el al ucuz olur ama ii araştır 2. el fiyatına 0 ını da bulabiliyorsun bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Nalorifein said: wildpervert said: salona yada takıldığınız geniş alana, ses sistemi döşe, uzun uzun kablolar al, bi ton hoparlör koy. birini de mutfağa çek. kanka! evinize hastayim kankaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 EVIL_DeaD said: valla ben okul bitmezen mezun olanlardan tüm eşyaları (kendi odalarımız hariç) 450tl ye almıştık uydumuz bilem vardı hahaha :D bazı eşyaları 2. el al ucuz olur ama ii araştır 2. el fiyatına 0 ını da bulabiliyorsun bazeniyi kazıklamışlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 offf en nefret ettgm islerin basında gelir ev tasımak ev düzmek.abi ilk önce ortak esyalar alınır iste salon olacaksa tv kanepe zevkinize göre bişeyler ayarlarsınız bi de duvarlara mutlaka hatun posterleri ebatları oldukca büyük olmalı bi de posterler yıpranmıs olmalı B)- sonra perde alın ama kırmızı olmasın :D zemin dösemesi nasıl ona göre halı vs. mutfak buzdolabı tabak canak vs.iste camasır makinesi alın.yahu sadece kanepe alın yatacak yer olsun gerisi zamanla gelir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sdfsdf hatun posteri ne ya... salona bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mutfağa olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 beyaz eşyayı kiralayın (galiba arçelik öğrencilere yönelik böyle bir uygulama yapıyordu) mobilyaları da modüler ucuz spotçulardan alın tv yi de ikinci el alın lcd-plazma kasmayın elektrik faturası coşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ramazan geliyor, imsakiye asın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yere iki tane minder atın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ankara'da oturmasam gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 salona çekyat 37 ekran tüplü tv, odada yatak çalışma masası bilgisayar masası. mutfakta buzdolabı. tuvalette klozet duşakabin bi de çamaşır makinası hoş olabilir. yeter abi bu fazlasına ne gerek. kızlar için de pul koleksiyonu kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 odana yere bi yatak al önce sonra nevresimler yastık fln ortak kullanımndan çok paranı kişel kullanım hedelerine harca odana bide 3 kişilik kelepir koltuk cekyet vs ayarla eve gelen kız muhabbetine gelince kız eve gelmez genelde evdekine gelir odanın ortasına şıçmadığın sürece sorun yoktur raad olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Drall said: kızlar için de pul koleksiyonu kas. Bu konuyu açsak biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar