Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydin öğrenci evine çıkalım.

roket adam

Öne çıkan mesajlar

selam gençler;
önümüzdeki birkaç hafta içinde acilen izmit'te kaldığım lanet yurttan kurtulmam ve yeni bir eve çıkmam gerekiyor. 2 arkadaş kalmayı planlıyoruz (bkz. aynı evde yaşayan 2 devlet memurunun maceraları)

şu an kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. zira daha önceden böyle bir tecrübem olmadı, ne nasıl olacak bilmiyorum yani.

doğalgaz elektrik vs. vs. kira vs. bunları hallolmuş sayın. evin içini nasıl yapacağız problem o.

an itibariyle bir plazmaya bütçe ayırmam zor. ayrıca mantıksız. yani plazmam yok. plazmam var eve gelin diyemicem kızlara. bunun yerine bişi yapmak lazım sdfsgdf.

yok yok şaka bi yana öğrenci evi nasıl dekore edilir, sizinki nasıl fotoğrafları koyun görelim. harbi yardıma ihtiyacım var. yardımcı olun pls.

fikir lazım bana.
Sosyal ağlarda paylaş

abi önce yatağınızı dolabınızı vs ayarlayın(ki koçtaş'ta çeşit de fiyat da güzel, outlet'in oradaki koçtaş'tan alırsanız eve getiriyor kuruyor onlara para almıyor).

sonra ortak eşyaları almak için 3 yoldaki dükkanlara gidin sakın arçeliğe falşan gitmeyin =) ortak eşyalardan kastım ocak buzdolabı alacaksanız çamaşır ve bulaşık makinesi.Sonra tabak çanak halledersiniz zaten kalan ufak tefek şeyler için belsanın orda japon pazarına gidin a bu aa bu lan diye diye birçok şey almıştık biz ilk eve çıkışta.

ondna sonra dekorasyon işini odada kasın derim.çünkü salon vs bi süre sonra gelen giden derken sizin üşengeçliğiniz falan yalan olacak gerek yok ama odana kafana görebir şeyler yap..benim eski evin odasını çok severdim ben misal, kampüs taşındı malum ayrıldık evden kasmıycam yeni evde oda falan.

bunun dışında evde min +2 ağırlayacak bişey yaratın.kim gelcek yeaa diye düşünmeyin olur da mecburen ya da başka türlü biri gelirse fena zor oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

offf en nefret ettgm islerin basında gelir ev tasımak ev düzmek.abi ilk önce ortak esyalar alınır iste salon olacaksa tv kanepe zevkinize göre bişeyler ayarlarsınız bi de duvarlara mutlaka hatun posterleri ebatları oldukca büyük olmalı bi de posterler yıpranmıs olmalı B)- sonra perde alın ama kırmızı olmasın :D zemin dösemesi nasıl ona göre halı vs. mutfak buzdolabı tabak canak vs.iste camasır makinesi alın.yahu sadece kanepe alın yatacak yer olsun gerisi zamanla gelir yav
Sosyal ağlarda paylaş

odana yere bi yatak al önce sonra nevresimler yastık fln ortak kullanımndan çok paranı kişel kullanım hedelerine harca odana bide 3 kişilik kelepir koltuk cekyet vs ayarla eve gelen kız muhabbetine gelince kız eve gelmez genelde evdekine gelir odanın ortasına şıçmadığın sürece sorun yoktur raad olm sen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...