Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=1169400908379&ref=nf olaydan ziyade sonraki yorumlar çok iyi..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bu videoyu biliyorum. bunu yapan adamı bulup bir güzel dövmek isterdim. herif tam ego tatmini yapıyor, "çekil çekil dalsın köpeğe" felan gibi şeylerle kasten yaptığını söylüyor, sonra "yav bizle ne alakası var" diye hemen savunmaya geçiyor. "oo parçaladı köpeği hahaha" diye gülüyor kendi aklınca ama olan kadının bacağına oluyor. rottweiler tamam saldırgan köpektir ama sen onu saldırgan olarak yetiştirirsen. işin komik tarafı bu videodaki rottweiler gördüğüm kadarıyla henüz yavru. 6-7 aylık olduğunu tahmin ediyorum. e o yaşlarda köpekler çok saf ve oyuncu oluyor. adam böyle bir köpeğe kedi saldırttığı için mutlu oluyor. peki ya saldırgan bir rottweilera denk gelseydi o zaman kedi ölseydi ne olacaktı? hayır kedileri sevmem ama göz göre göre kedi parçalatabilecek kadar öteye geçmiş bir adam bu...
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 goldendan daha uysal bi ton rott gördüm tamamen yetiştirme tarzıyla alakalı. görüntüsü ürkütücü ve güçlü bi hayvan ama doğasında saldırganlık pek yok.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 golden retrieverlar zaten pek uysal hayvanlar değil. belki k9 eğitimlerine felan girmiyorlar ama sinirli köpekler.
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 adamların kanında var parçalamak bölmek kediye bile nasıl yetiştirdiyse .
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o değilde o kadar angutun önünde bacağını açıp yara var mı diye bakması çok tehlikeli bir hareket olmuş. bacaktan kaparlar götürürler vallahi.
Vongspawn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aradan çıkın falan diyo bi de hayvan herif. Böyle öküzlüklerin yasal bi cezası olmalı lan.
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 PZero said: adamların kanında var parçalamak bölmek kediye bile nasıl yetiştirdiyse . (tu)
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Alperen ocagı kedisidir o belli.
Öne çıkan mesajlar