Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Çok süper takip etmedim ben Star Wars oyunlarını. bi jedi outcast sever oynarım. o da nedense sorun çıkarıp kitlenip duruyo 2 makinede de. tavsiye almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Güzel topik (tu) En son JK2 ve Jedi Academy oynamış biri olarak, bunlardan daha iyi saber kullanabildiimiz bi oyun varsa hemen ediniyorum, tavsiye pls sdkfjhsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ben Academy'den daha iyi kapışılanı hatırlamıyorum Outcast serisinide oynamış olarak. Hikaye falan tırttı ama dial up ile sanane serverlarına bağlanıp duel attığımı hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 benim oynadıklarım arasında JK2 en başarılısıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 outcast academyi ters çevirir sonrasono anlayın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 2 de yapcak bişey yoktu herkes heavy stance zıplaya zıplaya birbirine değdirmeye çalışıyordu academyde yapıcak şey daha fazlaydı ama mantık gene aynıydı edit: sp olarak 2 > academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 academy + knights of the force modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kaede said: 2 de yapcak bişey yoktu herkes heavy stance zıplaya zıplaya birbirine değdirmeye çalışıyordu Bi de tersten stab vardı. Millet sana arkasını dönüp geri geri koşturuyodu tutarsa diye. Her stance'de farklı bir hareket vardı ama nerdeyse hepsi çotanak diye indiriyordu. Sonra nerfledilerdi ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ne guzel kata yapardim dual saberla cok zevkli oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 En iyisi Academy'de. Beceremeyenleri hemen JK2 deyişlerinden saptayabilirsin. :P Yalnız ne Academy, ne de JK2 yeterince dengelenmiş oyunlar değildir. JK2 daha az çeşit sunduğundan haliyle daha dengeli. Yani düzgün pvp ortamı yakalanamamıştır. Ancak hayvan gibi zevklidir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 jedi outcast bana göre en iyisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 en iyi lightsaber pvp hangi sw oyununda denilecek ne var ki, bi jk2 bi ja var işte başka oyun yok ki ortada. "DARK FORCES 2!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 star wars galaxies pre-cu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ha evet swg var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 JA oyunlarında duel beni hiç kesmiyordu. FFA oynayıp force ile milleti uçurumdan atmak falan felaket zevkliydi. Force jump ile üzerine gelen adamı force push ile çuval gibi uçuruma düşürmek... İnce bir yerde kapışırken grip ile adamı savurup nirvanaya yollamak... Darth Vader kimmiş diyordum oynarken hehe. Özledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar