Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi lightsaber pvp sizce hangi Sw oyununda?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok süper takip etmedim ben Star Wars oyunlarını. bi jedi outcast sever oynarım. o da nedense sorun çıkarıp kitlenip duruyo 2 makinede de.

tavsiye almak istiyorum
Mesaj tarihi:
2 de yapcak bişey yoktu herkes heavy stance zıplaya zıplaya birbirine değdirmeye çalışıyordu

academyde yapıcak şey daha fazlaydı ama mantık gene aynıydı

edit: sp olarak 2 > academy
Mesaj tarihi:
Kaede said:

2 de yapcak bişey yoktu herkes heavy stance zıplaya zıplaya birbirine değdirmeye çalışıyordu

Bi de tersten stab vardı. Millet sana arkasını dönüp geri geri koşturuyodu tutarsa diye. Her stance'de farklı bir hareket vardı ama nerdeyse hepsi çotanak diye indiriyordu. Sonra nerfledilerdi ama. :)
Mesaj tarihi:
En iyisi Academy'de. Beceremeyenleri hemen JK2 deyişlerinden saptayabilirsin. :P Yalnız ne Academy, ne de JK2 yeterince dengelenmiş oyunlar değildir. JK2 daha az çeşit sunduğundan haliyle daha dengeli. Yani düzgün pvp ortamı yakalanamamıştır. Ancak hayvan gibi zevklidir. (tu)
Mesaj tarihi:
JA oyunlarında duel beni hiç kesmiyordu. FFA oynayıp force ile milleti uçurumdan atmak falan felaket zevkliydi. Force jump ile üzerine gelen adamı force push ile çuval gibi uçuruma düşürmek... İnce bir yerde kapışırken grip ile adamı savurup nirvanaya yollamak... Darth Vader kimmiş diyordum oynarken hehe. Özledim ya.
  • Yeni Oluştur...