Slimmer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yepyeni,dinamik,kaliteli bir server.Suanda bazı teknik olaylardan dolayı kapalı fakat en fazla 2 haftaya acılacak güvence veriorum sitemiz www.elegance.gen.ms yakında sponsor sayesinde gen.tr ye geccez korkmayın!! siteye gidip bi forumalrda gezin isterseniz... İyiOyunlar..
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Sanırım Bir Reklam Hakkını Doldurdun..Hayırlı ola..2 hafta kısa bi süre.. :)[signature][hline]By Majesty. icq: 113784403 Arqasın Fahri Destekcisi... AntalyaSpor...
Jean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Başarılar Dilerim. Keşke Serverın Açıldıktan Sonra Reklamını Verseydin. Reklam Hakkı Bir Sefer Çünkü. Olsun. Yinede Başarılar.[signature][hline]HaYaTa...
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: HocaEfendi, 11 Haziran 2004 11:11 tarihinde demiş ki: Sanırım Bir Reklam Hakkını Doldurdun..Hayırlı ola..2 hafta kısa bi süre.. :) hoca efendi hoca efendi ne yapiyonn yaw cocugunun haklarini oku gibi birsey mi dendi sana :) neysea tebrikler insallah diger acilan bir suru shard gibi acilmadan gitmessiniz. bende yakinda avangart uo shardi acicam :D [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. [Bu mesaj schaker777 tarafından 11 Haziran 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hayrli ugurlu olsun ...[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
fredy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Hele açılınca yazsaydın ii olacakmışş. Hayırlı ossun =)[signature][hline]
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Slimmer, 11 Haziran 2004 11:08 tarihinde demiş ki: sitemiz www.elegance.gen.ms yakında sponsor sayesinde gen.tr ye geccez korkmayın!! İyiOyunlar.. Korkmuyoruz seni bekliyoruz... başarılar...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Gen.tr olunca farklımı oluyor merak ediyorum açıkcası. Hayırlı olsun.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 elegance diye şeker vardı galiba. güzeldi valla severdim. da konuyu niye server açıldıktan sonra açmadınız? ps: ne bağlarım konuyu be.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 heuehue Neyse başarılar. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ?
Governor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bonbonlu $eker :) Ba$arıLar.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com - Counter-Strike - http://www.oynababa.net
Jean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Gen.tr olunca farklımı oluyor merak ediyorum açıkcası. Hayırlı olsun. Gen.tr / Com.tr / Net.tr vs. adresleri sadece sırketlere verılır. bu yuzden Arkadasımızın Sponsoru oldugu ıcın gen.tr olacak. Sırkjet Harıcındekı Kısıler Kendı Adına Gen.tr vs adreslerı alamazlar.[signature][hline]HaYaTa...
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya bu siteye girceklerin derdi uo oynamak oynamak isteyen yazar adresi girer ne mualefet yapiyonuz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Benim bildigim sirket gerektiren olay com.tr, gen.tr'yi isteyen aliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Gen.tr şirketlere verilmez... Özel kişilere verilir. com.tr ve net.tr adresleri şirket, fatura kesebilen şahıs ve kuruluşlara verilir. Amacım tartışmak değil. Başarılar dilerim demiştim.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ba$arılar yolunuz acık olsun...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yanlıs bılıyorsun o zaman baggıo alamıyor ben kendı adresım ıcın almayı denedım sıtrket ıcın dedıler. bende ondan dolayı bole dedım[signature][hline]Hayattaki en Büyük Gerçek hayatın Kendisidir. {www.anatoliauo.com}
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 anatoliacım gen.tr herkese verilir nokta.[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Başarılar.[signature][hline]legend never die only change , vilt.
Öne çıkan mesajlar