Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 canlı yayın var mı kermit starda falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 eurosporttan izliyom ben ŞL çekimlerini bilmiyom varmı yokmu valla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 trabzonspor un bazı hazırlık maçlarını izledim baya güzel oynuyorlar turu geçerler bence.sivasspor ise büyük ihtimal turu geçemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kermit said: eurosporttan izliyom ben ŞL çekimlerini bilmiyom varmı yokmu valla =/ aha sağol izleyim es'den ben de. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 celtic dedi adamlar bende arkadaşa "arsenal olur inş güzel maç olur aralarında" dedim ve arsenal geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Celtic arsenali elerse şaşırmam. hatta elesin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 CL eşleşmelerini bi toplu yazalım dursun: Lyon - Anderlecht Celtic - Arsenal Timişoara - Stuttgart Sporting - Fiorentina Panathinaikos - Atlético Sheriff - Olympiakos Salzburg - Maccabi Haifa Ventspils - Zürich København - APOEL Levski - Debrecen Koyular tur atlar dediklerim. Anderlecht bir sürpriz yapabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Lyon-Sivas olsaydı da eğlenseydik ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fener ile gs nin yenemiceceği takım yok orda.ama sivasla trabzon yatarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kaspar said: Sporting - Fiorentina Ventspils - Zürich bana göre senin seçtiklerindne bu 2 si tersi olacak arsenal celtic maçınada banko arsenal denmez. herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Lyon - Anderlecht Celtic - Arsenal Timişoara - Stuttgart Sporting - Fiorentina Panathinaikos - Atlético Sheriff - Olympiakos Salzburg - Maccabi Haifa Ventspils - Zürich København - APOEL Levski - Debrecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sporting - fiorentina'ya ben de tereddütlü yaklaştım aslında. fiorentina isim olarak tabi ki daha yukarıda, ama felipe melo'yu juventus'a gönderince güç kaybettiler bence bu sene. sporting de fena transferler yapmadı. gerçi bir önceki turu kaleci rui patricio'nun uzatmadaki golüyle yendiler öyle bala mala geldiler biraz, ama bir sürpriz beklentim var işte. ventspils belli olmaz ama bence onların tur atlaması sürpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Fenerbahçe TV açık da şuan. Avrupa liginde 2 hakem daha ekleniceğini söylediler. Ceza sahası hakemi olarak. Gruplardan sonra deneniyormuş eğer başarılı olursa bütün liglere gelir bu uygulama bence çok da gzl olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hadi bol şans. belli oluyo takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/draw/2010.po/draw_basic.html paok v heerenveen dinamo zagreb v hearts bremen v aktobe everton v sigma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 paok-hereveen zagreb-hearts werder-aktobe everton-sigma olomuc ilk torba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Galatasaray belli oluyor ooooOOOOooOOoooOOOooooOOO :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 galatasaraya $aktar gelecek gibi bi his var içimde ama gelebiliyor mu bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Levadia çıktı Galatasaray'a. ilk maç içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Levadia Talinn diye bi takım lol ben LechPoznanın gelmesini çok isterdim gs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gs-levadia talinn hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 O takım kim yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 estonya takımı lolol, 15 atar galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 çek rakip geldi gs ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 talin çıktı gs'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar