sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 okunuyormu? ben mesela bir mühendislik fakültesinde okuyorum zaten fakat açık öğretim olmayan başka bir fakülte yada myönda okuyabilirmiyim aynı zamanda? edit: 2. öğretim okuyorum yani zaman konusundada sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben iki kadınla aynı anda birlikte olabiliyorum üni belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 açık öğretim ile oluyor sanırsam etrafta insanlar konuşuyor bir de felsefe mi okusam açık öğretimde diye ama normal üniversite duymadım hiç. çap falan yap? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sallama aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 okuyamazsın zaten, millet çapı zar zor beceriyor kendine yazık yani, üniv hayatı ye iç sıç skiş. ne işin var 2.ünivde fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bi de o var tabi heh derslerin çakışmaması yetmiyor sınavlara falan çalışacak vakit ayırman zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yok ya amaç 2 univ okuyum 2 diplomam olsun değil o yüzden çap beni alakadar etmiyor, sadece istediğim bir bölüm var onuda okumak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Evet açık öğretimse eğer biri olabiliyor fakat genelde final zamanları falan çakışıyor, doğal olarak açık öğretiminkine falan girmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben okuyorum sınavlar da çakışmıyor o sınav tarihlerine göre değişir. hangi bölüm okumak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 2 üniversite de okuyup bitirene 2 diplomanın yanında 3. bir diploma daha veriyorlarmış. ne oldugunu varın siz tahmin edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben sabah boğaziçine öğlen odtüye gitçem mesela koşarken obua da çalabiliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Çakışıyor dediğim bir arkadaşım boğaziçi cmpe ve anadolu üni. iktisat okuyor her dönem bir finali çakışıyor, ona öyle denk geliyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 okunmuyomus baktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Fistan said: 2 üniversite de okuyup bitirene 2 diplomanın yanında 3. bir diploma daha veriyorlarmış. ne oldugunu varın siz tahmin edin :D şemsiye bildimmi bildimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bazı okullar çift anadal a izin veriyor am aiki farklı üniversiteyi ayunıanda okumak.. yok öyle bir şey.. okullar izin verse sistemin kendisi izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 niye vermesin ki bbg eray mı ne ona vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 arkadaşımın bbg eray sa olur.. yani nedne olmasın.. adamda BBG titelı varsa her şey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 çap abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 evet okuyabilirsin suan bi arkadasım aynen bu dedigini yapıyor.. askere gitmemek icin acık ogretimde okuyodu.. bu sene sınava girdi kazandı bi yandan da onu bitiricek.. bi manyak arkadasımda insaat + bisey yapıodu ama ne oldugunu ben bile unuttup antropoloji falan bile olabilir sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bella said: ben okuyorum sınavlar da çakışmıyor o sınav tarihlerine göre değişir. hangi bölüm okumak istiyorsun? yaptığın benim bildiğim kadarıyla yasal değil.bence bu kadar rahat olmasan ii edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Yasal olmayan bir şekilde yapamaz zaten cihant, çok gerilme. @Bella açıköğretim, ÇAP, online eğitimden biri falan mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sadece açıkla oluyor..2 örgün birden olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2 örgün olmaz evet, yoksa ben matematik okurdum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 asinanyavuz said: Yasal olmayan bir şekilde yapamaz zaten cihant, çok gerilme. @Bella açıköğretim, ÇAP, online eğitimden biri falan mı peki? Liseden 2 tane diploma almışsa yapabilir. 2. bölümünün bu çocuk başka biyerde devam ediyormu diye araştıracağını sanmıyorum.Gerildiğim fln da yok tanımam etmem banane,ben sadece uyarımı yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 cihant said: Bella said: ben okuyorum sınavlar da çakışmıyor o sınav tarihlerine göre değişir. hangi bölüm okumak istiyorsun? yaptığın benim bildiğim kadarıyla yasal değil.bence bu kadar rahat olmasan ii edersin. nesi yasal değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar