Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tertemiz bir bilgisayar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni virus programları kurmayı düşünüyorum bilgisayara. şu anda AVG Anti-Virus Free ve Avira var.

bana firewall ve anti-vir önerebilir misiniz. Free olması tercihimdir ama paralı olursa çok iyi olursa da düşünebilirim.

kısacası tertemiz bi bilgisayar istiyorum ne yapmam lazım.
Mesaj tarihi:
şimdi herkes kendi kullandığı antivirüs programını en iyisi diye önericek :D ben de kendiminkini öneriyim bari :D

avira + outpost + spybot s&d (bu da pasif koruma yapıyor işte)
Mesaj tarihi:
Brigand said:

pardon dsgfsfdsfdsfds kafa gitmiş 4 gün susuz kalınca insan izmirde böyle oluo sdfgfdsfsdfs

asdf:D

AVG 8.5 kullanabilirsin.Üstelik günümüzdeki Flash Bellek virüslerinide temizleyebiliyor.20 ayrı virüste 12 Anti-Virüs programı denedim,AVG 8.5 en iyi yardım elemanı olarak tahta oturdu:)-D
Mesaj tarihi:
abi avast kullaniyorum ben sana da tavsiye ederim. guvenlik duvari olarak da kerio kullaniyorum. bir de spybot search and destroy ile arada tariyorum makineyi. avast haric bunlari sen onermistin zaten. makine gayet temiz. kerio kuracaksan 2.1.5'den sasmayacaksin tabii.
ayrica lazimsa sana xp cd'si veririm yani yeni windows kuracaksan ;)
Mesaj tarihi:
Rochendol said:

yezid said:

Eralp said:

O kadar emin olma derim eheh.

yok arada sıradan kurup taratıyorum hiçbi şey çıkmıyor valla

Norton'la taratırsan bulmaz tabi :D, ne ile taratıyorsun ?

hehe çok komik zaten ben de nortonla taratıyodum sdf

valla bütün popüler antivirüsleri denedim hiçbiri bi şey bulamadı. yok abi işte.
Mesaj tarihi:
Ücretli Kaspersky veya Avira Antivir

Free olarak Avira Antivir veya AVG 8.5

Avira'yı güncel olarak takip edersen belirli sürelerle ücretsiz key dağıtırlar sitelerinden.

6 aydır ben öyle geçiniyorum.Avira Antivir(Premium) kullanıyorum ücretsiz yanında bide AVG 8.5 pasif olarak var.Ona ek olarak bir de Spybot Search & Destroy var oda taratma amaçlı.
  • Yeni Oluştur...