b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yeni virus programları kurmayı düşünüyorum bilgisayara. şu anda AVG Anti-Virus Free ve Avira var. bana firewall ve anti-vir önerebilir misiniz. Free olması tercihimdir ama paralı olursa çok iyi olursa da düşünebilirim. kısacası tertemiz bi bilgisayar istiyorum ne yapmam lazım.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi napıyosun sen sdffsd öyle temiz pc olmaz. 1 tane adam gibi virüs programı kur, olur biter. ücretsiz nod32 yeter sana.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nod32 ücretsiz değil ki? avira + comodo firewall kur
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Birden fazlası zarar zaten. Birbirlerini baltalıyor bu antivirüs programları. :)
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 pardon dsgfsfdsfdsfds kafa gitmiş 4 gün susuz kalınca insan izmirde böyle oluo sdfgfdsfsdfs
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 şimdi herkes kendi kullandığı antivirüs programını en iyisi diye önericek :D ben de kendiminkini öneriyim bari :D avira + outpost + spybot s&d (bu da pasif koruma yapıyor işte)
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 avira dandik aslında, virus bulmada başarılı ama silmede çok sorunlu. Çalışan virusleri adam gibi killeyip silemiyor, ama buluyor :)
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Siz de çalıştırmayın virüsleri aaa :D
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Brigand said: pardon dsgfsfdsfdsfds kafa gitmiş 4 gün susuz kalınca insan izmirde böyle oluo sdfgfdsfsdfs asdf:D AVG 8.5 kullanabilirsin.Üstelik günümüzdeki Flash Bellek virüslerinide temizleyebiliyor.20 ayrı virüste 12 Anti-Virüs programı denedim,AVG 8.5 en iyi yardım elemanı olarak tahta oturdu:)-D
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kaspersky internet security 2010 şükela olmuş ama ayar çekmek başta sıkıyor.
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi düzgün kullansanız bi şey olmuyor zaten sdf bir yıl oldu ben xp'yi kuralı hiçbir antivirüs de kurmadım bir tane virüs yok valla pcde.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 the most powerful antivirus is the human brain diye bir laf vardı
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Eralp said: O kadar emin olma derim eheh. yok arada sıradan kurup taratıyorum hiçbi şey çıkmıyor valla
Rochendol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yezid said: Eralp said: O kadar emin olma derim eheh. yok arada sıradan kurup taratıyorum hiçbi şey çıkmıyor valla Norton'la taratırsan bulmaz tabi :D, ne ile taratıyorsun ?
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi avast kullaniyorum ben sana da tavsiye ederim. guvenlik duvari olarak da kerio kullaniyorum. bir de spybot search and destroy ile arada tariyorum makineyi. avast haric bunlari sen onermistin zaten. makine gayet temiz. kerio kuracaksan 2.1.5'den sasmayacaksin tabii. ayrica lazimsa sana xp cd'si veririm yani yeni windows kuracaksan ;)
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Rochendol said: yezid said: Eralp said: O kadar emin olma derim eheh. yok arada sıradan kurup taratıyorum hiçbi şey çıkmıyor valla Norton'la taratırsan bulmaz tabi :D, ne ile taratıyorsun ? hehe çok komik zaten ben de nortonla taratıyodum sdf valla bütün popüler antivirüsleri denedim hiçbiri bi şey bulamadı. yok abi işte.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kaspersky dememiş kimse. kaspersky yönetir.
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bide bu arama taramaları safe mode da mı yapıyosunuz?
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ücretli Kaspersky veya Avira Antivir Free olarak Avira Antivir veya AVG 8.5 Avira'yı güncel olarak takip edersen belirli sürelerle ücretsiz key dağıtırlar sitelerinden. 6 aydır ben öyle geçiniyorum.Avira Antivir(Premium) kullanıyorum ücretsiz yanında bide AVG 8.5 pasif olarak var.Ona ek olarak bir de Spybot Search & Destroy var oda taratma amaçlı.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ücretsiz firewall lazım şimdi ben yine avg den şaşmadım 8.5 yükledim :)
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kerio kullan. 2.1.5 tavsiye ederim.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 windows 7 nin defender ı yetiyo da artıyo bile bana
Öne çıkan mesajlar