bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Degisik bir tarz card oyunu. Site, market, ve shop gibi olaylar cok guzel tasarlanmis. Guide basarili ve eglenceli. Oyun ilerde daha komplike oluyor mu bilmiyorum ama, ilk baslarda deck'e cok bakiyor ve pek detayli degil. Yine de macrodayken bana iyi vakit geciriyor, card oyunu sevenlere tavsiye ederim. Urban Rivals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 guzel oyundu; zamaninda oynardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 o_O bende yeni bir sey sanip koydum ama, onceden basligi vardiyda ben bulamadiysam affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Baya oldu sanırım açılalı, bir süre önce ElitistJerks'te bannerları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben birkaç gündür oynuyorum, az çok öğrendim sayılır, oynamak isteyen olursa, nick draegloth. (a-e) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 teee yillar once oynamsitim ben de biraz, enteresandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gel yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 zaman geçirmek için yeniden başladım, şuan oynayan varsa nickim tokasra, oyundan ulaşabilrsniz 19 levelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 abi ne güzel bişimiş bu bende başladım valygar12 nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 desteler ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar