Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 17 yaşında bir kızla evlenen Halis Toprak, günlerdir tartışılan ilişkinin perde arkasını ve düşüncelerini Ayşe Arman'a anlattı. * Bana Nazlıcan'dan önce 50 kız getirdiler, onları beğenmedim. * 25'lik erkek gibiyim. Eskisinden yüzde 100 iyiyim, bu bana Allah'ın bir ikramıdır. * Bu ülkede benim gibi 5 erkek daha vardır ya yoktur. * Testosteronumu ölçtürmedim ama galiba hormonlarım fazla. * 60 yaşından sonra sekse daha fazla kafayı taktım galiba. * İkinci eşim Özlem'den sonra bu işe ağırlık verdim. Ben kadın olsam beni seçerdim. hürriyet bu adam cidden sapıttı. sınır tanımıyor valla.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yazılcak neler neler var ama yorunge diye bişi var burda...
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Halis Toprak degil adam Halis Mulis Mal!
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 karpuz seçiyo sanki lavuk
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 OW yea man Benden sana 9 puan kanka
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Akhlaur said: Hıyar herif. adi adam
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 öbür topikte demiştim. küçücük kız altına mı girecek herifin diye. haklı çıktım iştenem. büyük travma ya. IYY. bi de kızın ilki olucak adam muhtemelen. of.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi sana ne napae alan memnun satan memnun kiz 5 sene kotu bi seks tecrubesi karsiligi bi omur istedigiyle seviscek hemde stedigi ulkede
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 küçük kız filan değil, çok travmatik de değil.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 KIZIN ÖLÜSÜ ÇIKICAK O EVDEN VAH EVLADIM
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bana göre küçük ve bana göre travmatik. aman eksik kalsın yorumlarım ya. daha bişey yazmicam tamam.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 herkes razıyken bu kadar celallenme napae. yapabileceğimiz bişey yok malesef.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kızın razı olduğunu sanmıyorum ki. celallenirim ben.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BonePART said: abi sana ne napae alan memnun satan memnun kiz 5 sene kotu bi seks tecrubesi karsiligi bi omur istedigiyle seviscek hemde stedigi ulkede o 5 senelik kötü seks karşılığı kızın seksten soğumicağı ne malum sfsdfl
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 napae said: BonePART said: abi sana ne napae alan memnun satan memnun kiz 5 sene kotu bi seks tecrubesi karsiligi bi omur istedigiyle seviscek hemde stedigi ulkede o 5 senelik kötü seks karşılığı kızın seksten soğumicağı ne malum sfsdfl eee sogursa sogur oda kendini konkene kopeklee felan verir su forumda bile 5 sene halis toprakla sevismek karsiligi milyar dolar aortak olucak erkek adaylar wardir hkesin auhahuea
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BonePART said: napae said: BonePART said: abi sana ne napae alan memnun satan memnun kiz 5 sene kotu bi seks tecrubesi karsiligi bi omur istedigiyle seviscek hemde stedigi ulkede o 5 senelik kötü seks karşılığı kızın seksten soğumicağı ne malum sfsdfl eee sogursa sogur oda kendini konkene kopeklee felan verir su forumda bile 5 sene halis toprakla sevismek karsiligi milyar dolar aortak olucak erkek adaylar wardir hkesin auhahuea para için bu kadar alçalmayın dostum.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 naz can ben bisi yapmiyorum ayrica ne biliyosun belki adam 71 yasinda hugg heffner gibi bi insan bak ne diyo 60 yasimdan sonra sex gucum artti diyo belki kizi orgazmdan orgazma kosturcak
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ama yaşlı ve buruşuk ve kalp krizinden ölebilir kızın üstünde veya altında.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Evlendikten sonra ölsün işte ne güzel gelsin paracıklar kıza. Amacı o değilmi zaten
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 napae said: ama yaşlı ve buruşuk ve kalp krizinden ölebilir kızın üstünde veya altında. belki kiz ole seviyo mesela meyve olarakta hurma hastasi kendisi?
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BonePART said: napae said: ama yaşlı ve buruşuk ve kalp krizinden ölebilir kızın üstünde veya altında. belki kiz ole seviyo mesela meyve olarakta hurma hastasi kendisi? ama diğer meyvelerden yememiş olcak nerden bilebilir ki en çok hurmayı sevdiğini sdfjklsldgk
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bi cok hatun kisi war bamyayi efenime soliyim fasulyeyi en cok seviyoruz diyolar mesela o kadar sebze arasindan. Onnar denemis mi ki kabakli havuzlu patlicanli felan turluyu.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BonePART said: eski karisi nasildi lan pekte yaşlı değilmiş
Öne çıkan mesajlar