Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Who's in Love?

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

-1 hemde 00010 flagı ile[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

hala mazoşist eğilimler sergilemiyorum dolayısıyla en kallavisinden bir -1

Not: Başlık ile içerik bir biri ile çelişiyor. Başlıkta kim aşık diye sormuşsun içerikte kimin ilişkisi var diye. İlişki için aşk gerekmez, aşk içinde ilişki. Kısaca gerçek sorun ne, her ne kadar benim cevabım değişmeyecek olsa da değişecek kişiler kesin vardır.

[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 06 Haziran 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 06 Haziran 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
hala mazoşist eğilimler sergilemiyorum dolayısıyla en kallavisinden bir -1

Not: Başlık ile içerik bir biri ile çelişiyor. Başlıkta kim aşık diye sormuşsun içerikte kimin ilişkisi var diye. İlişki için aşk gerekmez, aşk içinde ilişki. Kısaca gerçek sorun ne, her ne kadar benim cevabım değişmeyecek olsa da değişecek kişiler kesin vardır.

doru söluo fedaykin

eger a$k sa hala +1 :([signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...