Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Who's in Love?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-1 hemde 00010 flagı ile[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
4,5 yıldır +1[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Evlilik yakındır inşallah..

+1[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<-------------------->ICQ
TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...
Mesaj tarihi:
hala mazoşist eğilimler sergilemiyorum dolayısıyla en kallavisinden bir -1

Not: Başlık ile içerik bir biri ile çelişiyor. Başlıkta kim aşık diye sormuşsun içerikte kimin ilişkisi var diye. İlişki için aşk gerekmez, aşk içinde ilişki. Kısaca gerçek sorun ne, her ne kadar benim cevabım değişmeyecek olsa da değişecek kişiler kesin vardır.

[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 06 Haziran 2004 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 06 Haziran 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
hala mazoşist eğilimler sergilemiyorum dolayısıyla en kallavisinden bir -1

Not: Başlık ile içerik bir biri ile çelişiyor. Başlıkta kim aşık diye sormuşsun içerikte kimin ilişkisi var diye. İlişki için aşk gerekmez, aşk içinde ilişki. Kısaca gerçek sorun ne, her ne kadar benim cevabım değişmeyecek olsa da değişecek kişiler kesin vardır.

doru söluo fedaykin

eger a$k sa hala +1 :([signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
  • Yeni Oluştur...