Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 topic garbıça gitmeden ve ben duşa girmeden bu postum daha olsun istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bu videoyu paylaşasım geldi: http://www.youtube.com/watch?v=jMrgCjARwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 niye garbıça gitsin ki. her geyik konuya garbıç denmeye başladı. gayet kalabilir burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Anlamayan arkadaşlar için söylüyorum. Şafakta doğu ya bakarsanız gandalfı göreceksiniz. Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 napae nin yükseklerde dostları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://www.timsah.com/Parola-kemal-sunal-Sener-Sen/n0d0THp7731 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cumayı da koyu renkle yazsaydın daha etkileyici olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 tırstımşimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Fistan said: bu cuma günü saatler 12:34:56 yı gösterdiğinde ayın 7.günü, aylardan 8.incisi ve yıllardan ikibin 9 olacak. tam bu anda şafakta beni bekleyin ve doğuya bakın! ayın 7 si mi?? amoww burslar yatanzi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Fistan said: cuma he bi de bunu görünce aklıma cuma diye bi arkadaş geldi.. baron geddon da bomba olunca kalabalığın içine girip bomba oldum lan kaçınnn diyen bi arkadaştı :D bunun dışında yüzlerce daha memory si war ama zaman aşımından dolayı hatırlanamıyor. off yaz okulu iğrenç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hangi kendini bilmez mod garbage'a taşıdı bunu yafs? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Cuma gününe dikkat. Bu olay yüz yılda bir yaşanır. Önümüzdeki cuma günü hayat boyu bir defa gerçekleşebilecek bir an yaşanacak. Şimdiden internette konuyla ilgili birçok mesajların bırakıldığı 'an' göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş olacak. 8 Temmuz 1909 tarihinden bu yana ilk defa cuma günü, tarih ve saatler artan değerle arka arkaya sıralanacak. Bu 'an'ı yakalamak isteyenlerin tam olarak saat 12.34.56'da gözlerini saatlerine çevirmesi gerekecek. 7 Ağustos'ta işte bu anda tarih ve saat değerleri yani yüzyılın 9'uncu yılı, 8'inci ayı, 7'nci günü yan yana konulduğunda 12.34.56/7/8/9 veya 123456789 şeklinde karşımıza çıkacak. ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK VE ÇOK GEREKSİZ sdkfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Hürriyet haber yapmış resmen. Oha haberciliğe bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Üff garbıça taşınmayan konuların köşe yazısı falan olması gerekiyor herhalde :P Arma said: Anlamayan arkadaşlar için söylüyorum. Şafakta doğu ya bakarsanız gandalfı göreceksiniz. Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 memlekette ne olmuş iye bakayım dedım sabah hurrıyete bu çıktı karşıma bir an rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cuma oluyorsa bir hikmet vardır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zM2DV_BRAag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben iki sene sonrayı bekliyorum daha güzel 12:34:56:78 09/10/11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kaçırdık beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 adamınbiri ninckli arkadaşımız 11 kasım doğumlu 2011 de 11.11.11 oluyo. bu çocukta bişyler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bende 11 kasım dogumluyum ne var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hepimiz 11 kasım doğumluyuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar