xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yüklemeleriniz için hangi download manager'ı kullanıyorsunuz? Torrent destekleyen, arayüzü düzgün olan, sıkıştırılmış dosyalar ile film/müzik gibi medya dosyalarında indirme tamamlanmadan ön izleme yapabilen, indirmeye özel limit ayarına imkan veren, indirme bitince pc kapansın veya şu saatler arasında yükleme yapılsın gibi ayarlamalara imkan veren bir program arıyorum. Var mı bunların hepsini yapabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 orbit (torrent desteklemiyor galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 flashget + bittorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Flashget Torrent destekliyor diye kalmış aklımda ama Flashget'te ön izleme olayları var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 flashget torrent destekliyor ama ben flashget ve utorrent kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 xaty said: Yüklemeleriniz için hangi download manager'ı kullanıyorsunuz? Torrent destekleyen, arayüzü düzgün olan, sıkıştırılmış dosyalar ile film/müzik gibi medya dosyalarında indirme tamamlanmadan ön izleme yapabilen, indirmeye özel limit ayarına imkan veren, indirme bitince pc kapansın veya şu saatler arasında yükleme yapılsın gibi ayarlamalara imkan veren bir program arıyorum. Var mı bunların hepsini yapabilen? free download manager. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Internet Download Manager. Torrent desteklemiyo, bi de önizleme yok onun dışında iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 FLASHGOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Cd- said: Internet Download Manager. Torrent desteklemiyo, bi de önizleme yok onun dışında iyi. IDM yönetir her türlü, utorrent kullan torrent için ayarları fln kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 idm her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 idm'nin ne avantajı var ki torrent veya önizleme olayları yoksa? daha mı hızlı indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 orbit kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Normal downloadlar için flashget kullanıyorum, rapid için jdownloader, torrent için de utorrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 idm iyi ya bilmem niye ama iyi güzel yani... bi de yemişim torrent'i rapid varken. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 IDM müthiştir. Hiç sorun yaşamadım, çok rahat download imkanı verir, stream downloadyapması da hayli basit. Torrent download managerla olcak iş değil zaten aletler bunun için tasarlanmıyor. Azureus varken utorrent e bile bakmam torrent için :P WBB'nin bile büyük bir çoğunluğu IDM kullanıyorsa düşünmiyceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 idm idm diyorsunuz da anlamıyorum niye bir türlü :D niye diye sorunca iyi işte, sorun yaşamadım diyorsunuz. Flashget, getjar, free download manager, idm.. hiç biriyle sorun yaşamadım şimdiye kadar. şu yönden, bu yönden diyebilecek yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 torrent ve önizleme hariç her istediğini yapıyor. Hız bakımından inanılmaz iyi ben daha önce başka managerlarda sorun yaşadım. Torrentin download managerla yapılmasına oldum olası karşıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Hız olarak browser'dan indirirken bile 850 görebiliyorum. O hızı 860'a çıkarmış çok bir şey değiştirmez benim için. IDM'e karşı nedenini bilmediğim bir soğukluk var. Sürekli torrent kullanan biri değilim, o yüzden torrent için ayrı program bulundurmayı gereksiz görüyorum. Arada bir aradığım dosya torrent dışında olmuyor, sadece o zamanlar kullanıyorum. Bu yüzden aynı program ile halledilsin istiyorum. Teşekkürler yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Biri basitçe bi download manager'ın Firefox'un kendi downloader'ından ne gibi farkları var özetleyebilir mi? 3-4 senedir download manager falan kullanmıyorum, pause/resume hariç ne gibi yenilikler var onlardan haberim yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Pause/Resume olayları dışında kullanıcı adı ve şifre gerektiğinde bunları programa bir kere girip kullanmasını sağlayabiliyorsun. Bir dizi link indireceksen (örn. Rapid'den) bunları kopyalayıp bir kerede indirme listesine ekleyebiliyorsun. Şu saatte çalış, şu saatte kapa gibi kısıtlamalar kullanabiliyorsun. Şu hızın üstüne çıkma gibi bir kısıtlama ile downloadu sınırlayıp o sırada internette dolaşabilmen veya diğer işler için sana yetecek bağlantı hızını kendine ayırabiliyorsun. Programlar kendilerine özel sistemler ile download hızını arttırdıklarını söylüyor ki bunu hiç sanmıyorum ancak dosyaları farklı parçalara bölüp indirdiğinde karşıdan kaynaklanan hız düşüklüğünü bir nebze engelleyebiliyorlar. (karşı tarafa da bağlı bunun ne kadar başarılı olabileceği) Download bitince pc'yi kapat gibi emir verip gece pc'yi açık bırakıp sabah kapalı bulabiliyorsun. Sıkıştırılmış dosya indirceğin zaman indirmenin daha başında sıkıştırılmış içeriği görüp dosya içinde neler olduğunu görebiliyor, fake mi değil mi öğrenebiliyorsun. Medya dosyası indirirken download bitmeden indirilmiş kısım için ön izleme yapabiliyorsun, böylece film/müzik indirirken kalitesini görüp vakit geç olmadan vazgeçebiliyorsun. Atladığım özellikler de olmuştur ama aklıma gelen ve benim kullanımımda öne çıkan özellikler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Tamamdır çok yardımcı oldun sağol. İlk başta düşününce "ya ne gibi artıları olabilir ki" diyo insan ama şöyle bi bakınca gerçekten çok büyük kolaylıklar sağlayan özellikler varmış. Eve gidince bi tane indiriim ben de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Özellikler programdan programa değişebiliyor. Bazılarında fantastik şeyler oluyor, bazıları çok sade oluyor vs. Başlığı açma sebebim de buydu aslında, genelde idm söylendi ama ben sevmiyorum onu nedense :P edit: Şimdi aklıma geldi; çok severek kullandığım özelliklerden birisi de download yanına not alabilmek. Böylece şifreler veya diğer önemli notları burada tutup download bittiğinde kolayca ulaşabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 xaty said: Sıkıştırılmış dosya indirceğin zaman indirmenin daha başında sıkıştırılmış içeriği görüp dosya içinde neler olduğunu görebiliyor, fake mi değil mi öğrenebiliyorsun. Şu özellik hangisinde var acaba? Direk ona geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Free Download Manager'da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 FDM iyidir ya. Download başı limit olayı hiç gözüme çarpmadı, sanırım yok ama Light/Medium/Heavy mode var, genel download limiti konabiliyor ordan. Rar'larda değilse de zip'lerde preview var, format izin verse rar için de yaparlardı sanırım. Firefox + Flashgot ile harika bir üçlü oluyorlar. IDM, Flashget falan da denedim de rahat edemedim hiç. Bir de freeware hepsinden önemlisi. Edit: Download başı limit hedesi de varmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar