aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sağdaki cocuk lan, daha bıyıgı cıkmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çıtır çıtır oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aynı kişi galiba bunlar ama grilide daha iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 maşallah boylu poslu manken gibi çocuk gibi mi dedim uhafjahfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 memeleri gözükmüş grilinin, ondan öle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yok adı derektir kesin diye düşündüm ben aslında, o bağlamda beğendim. fakat uykusuzluk=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ayy dayanamiyorum tarticam su kuskuyu ne abi asuhfauhsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 40 pound 18kg filan yapıyormuş. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aquila said: kapri = adam gibi pantolon veya short al lan zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 huun said: adı üstünde lan. bekarken çılgınca vuruşuyordum; evleneceğiz, 1 gece müsaade et demek bekarlığa veda partisi. net adı üstünde. Cidden böyle mi lan? Türkiye'de falan da mı, böyle başkalarıyla mı sevişiliyor? Bak bilmiyorum ciddi söyleyin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 tabi lan. bütün mahalle arkadaşları filan grup olup eğleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hadi lan, seks yapmalı mahalle nerde varmış türkiye'de?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bekarlığa veda partisine eski sevgiliyi davet etmek başlı başına kavga sebebi zaten, üstüne adamı yatakta çıplak yakalatmışsın. Danstan terlemiş, arkadaşça yataktaymış, sesler filmden geliyomuş, başka? Zaten orospu olduğun meydanda, daha neden böyle abuk subuk senaryolar yazıp, sonunda da utanmadan üste çıkmaya çalışırsın ki. İyi ki evlenmemiş de, o da dava açacakmış da.. Enteresan yani. Adam kıl payı yırtmış neyse ki, daha nikah-düğün arası bunu yapan, evliyken boş evi bulunca neler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 izmirli değilmi hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yiyolar çiğdemleri, götürüyorlar gevrekleri sonra izmir süper yok efendim denizi bok kızı deniz kokar falan. geçin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 rahatsiz said: 40 pound 18kg filan yapıyormuş. oha. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lan körfez zaten kokuyo asdf kokmasın deniz gibi falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 körfez nerde kokuyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 "midye dolma" said: huun said: adı üstünde lan. bekarken çılgınca vuruşuyordum; evleneceğiz, 1 gece müsaade et demek bekarlığa veda partisi. net adı üstünde. Cidden böyle mi lan? Türkiye'de falan da mı, böyle başkalarıyla mı sevişiliyor? Bak bilmiyorum ciddi söyleyin ha her türlü insanı çok severim. hepsi için ayrı ayrı sebepleri mvardır; ancak enayi, saf, mal diye tabir edilebielcek insanları kendimden uzak tutarım. he öyle, yarın evleneceğin insan bekarlığa veda partisi yapacam diyor. kafayı kullanalım lütfen. dünyanın neresine gidersen git bekarlığa veda partisidemek, şuursuzca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 enayi, mal diye bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Llama said: körfez nerde kokuyor be altınyol civarının sonlarına doğru hala var :D çık bi arabadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 uahsaushaushausha habere gel yaa yuhara.. iimiş ama :D adam tam müjdat gezen rolü kesmiş. - ŞAKİRR ALLAH BELANI VRSİN NE BU KARI YATAKTA - o.O AAAAA SEN KİMSİN YAAA, hayatımj tanımıyorum kim bu kadın - TÜKÜR BABANIN SURATINA asduasghdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çok üzgünüm,fail. şener şen olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dartanian said: altınyol civarının sonlarına doğru hala var :D çık bi arabadan :D askeriye kokuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar