eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 noldu bilmiom ama şu anda torrentte 350dl gördüm... yuh... noluo ttnet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 deneme yapıyoalrdır dasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ya da ne içtiysen aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 şoka uğradım... 700mb yarım saat dio... ahahaa... o kadar kafadan sonra akıllandımı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 an itibariyle 447 i gördüm 500 e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 SEN VARYA KANDIRDIN BENİ HEMEN AÇTIM TORRENTİ 100LE İNDİRİYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bağlantı kaçlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bence onun da 1mb asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bende hep 600le indiriyorum 3g den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 8kbps ye çıkardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kbit dediğin 8 mb/s ise gg abi ben direkt 700 ün altına inmiyorum torrentte seeder iyiyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 beşiktaşın alt yapısı kötüymüş... öle dedi ttnetten beyfendiler... ama ilk defa gördüm bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 olabilir. zaten bana da bağlatmadan önce bi sor her yerde bağlantı iyi olmuyo fln dediler, ama ben nolcak ki dedim bişi olmadı. abi ama nası bişeydir bu ya ben bunu anlamıyorum. sallıyorum 80 liralık su kullansan yerine senden 120 lira kesseler göre göre, her şekilde hakkımnı ararsın. ama işte ttnet olunca kimse ses çıkarmıyo. acaba "ipnotize" mi ediyolar gizli dalgalarla:P o da değil tamam ortada imzalanan bi kağıt var ama, suç suçtur yani sonuçta. bildiğin hırsızlık lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 iyide olay öyle değil ki. suyun basıncı düşük geliyor gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bizden alıp sana veriyodur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 benim "8 mbit'e kadar" diye satılan ttnet pakedini kullanan arkadaşım dün gece 8 megabiti aşmış, resmini aldım şimdi. http://img81.imageshack.us/img81/7452/zuhaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çok nadir 80 i görüyorum Ona da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bende bi torrentde 850+ gormustum 8mbit ile. ama ilk günler sonra hiç gormedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 "roket adam" said: benim "8 mbit'e kadar" diye satılan ttnet pakedini kullanan arkadaşım dün gece 8 megabiti aşmış, resmini aldım şimdi. http://img81.imageshack.us/img81/7452/zuhaa.jpg 1 ayda 15GB'i gecince download hizi otomatikman 512kb/s'e dusen paketse bu, download'a devam derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yalnız 8mbit te 800 le indirmiyor zaten.Daha hızlı.Mesela 1mbit te 128 le indiriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 he ben de onu soracaktım, bunun kotası kaç gig di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bu bağlantıyla ancak dota oynanır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dartanian said: ya da ne içtiysen aynısından. sıktı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 PATA said: yalnız 8mbit te 800 le indirmiyor zaten.Daha hızlı.Mesela 1mbit te 128 le indiriyorum ben 1024/8= 128 kbit teorik download hızı oluyor. direkt 128 çekiyorsan ttnet harbiden altyapıyı düzeltmiş demektir. 1mbit pakedinde 1 mbit bağlantı garanti ediliyor fakat 8mbit pakedinde 8mbit'e kadar şeklinde bir söylem sözkonusu, dolayısıyla 1000 üstü görmek biraz zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 1Mbit ile en fazla 110 falan gördüm, ki santral eve yakın, 1km bile yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar