vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ahahaa sigarayı bırakdn ve kilo almıcaksın,dostum yiyecek ne olursa gözün dönücek.sürekli acı tuzlu yiyecekler yemek isticeksin.benden sana tavsiye patlıcan severmisin blmyrm ama patlıcan ye,gözünü kapat at agzına patlıcanları baska türlü nikotin istegini bastıramazsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yeniden baslamada genelde basina uzucu bisey geldiginde bakkaldan bi paket alma yada bi mekanda icerken keyiflenip butun sigara icen arkadaslarin gozunun icine bakarken iyi verin bi tane seklinde oluyor aman dikkat annem ilk verdigim ornekle 8 ay sonra tekrar basladi arkadaslariminda bi kismi 2. ornekle ortalama 2-3 hafta sonra basladi bunlari yazdimki eger o duruma dusersen aklina gelsin icmeden once bi kez daha dusun küfür yasak, noktalı küfür de yasak /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burtonesk said: dün akşam çok fena yemeklere saldırdım. bugün aynı şey yaşanmıcak zorda kalmadan yemek yemicem=( hahah bunun sebebi nikotine bagimli olman sigarayi icine cektiginde nikotin 2-3 saniye icinde kanina karisarak beyne ulasir ve beyin nikotin varliginda uyarilarak endorfin ( mutluluk hormonu ) salimini tetikler buda sende bi haz tatmin olmusluk rahatlamislik duygusu uyandirir. nikotun yoklugunda hissedilen boslugu doldurmak icin surekli yemek yemek istersin azcik irade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sigara içen birinin aniden sigarayı bırakması akciğer kanserine yakalanma riskini arttırır.Sigarayı kademe kademe bırakmak gerektiğini söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burtonesk said: merdiven çıkmayı spordan sayar olmuştum ben artık sdfsa. merdiven çıkmak bizim ata sporumuz orta asya da merdiven çıkmaya "göşkeklemek" denirdi atarca da flört anlamında "çıkmak" "göşke" olarak geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bakkala inmekte bir spordur.(hem merdiven iner çıkarsın hem bakkala yürürsün) ama artık dur ben bi çıkıp sigara alayım geleyim gibi nedenin kalmadı değil mi nihancım? şahsen sigara almak dışında bakkala gitmiyorum paket paket sigara alıp günlerce çıkmamışlığım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ancak haribo için giderim artık markete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 son içtiğimden beri hiç içmedim ben de. kendimi çok iyi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ahahaha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 zippomdan kopmamak için bırakmıyorum. yoksa bırakabilirim bende. devam bu arada içmemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cok piskopat seyler basima gelince 3.5 sene sonra tekrar basladim islerim yoluna girsin tekrar spora baslayip sigarayi birakmayi düsünüyorum bayada pahali bir hobby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hi yazık olmuş be niyan.. şimdi şöyle yemek üstü yorgunluk üstü kahve yanı bi ekstra keyfin olmicak..keyfekeder bi durum geçmiş olsun=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 @CthuLhu adam son lafından sonra, 1 karton sigara içse azdır abi, kırmayın adamın azmini ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 pipisi yok sgirayı bırakan arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nihatın pipisi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 içmem, içmedim, pipim de yok^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 2gün olmuş bile gz 1haftadır içmiyorum bilerek degil aklıma gelmiyo nedense bide bu konuyu görünce heves ettim bırakcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 10 gün içinde başlamazsa bırakmıştır ama bence kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sigara bırakılmaz, ara verilir. 2-3 gün ara ver içersin sonra yine. sigara içilmeli, biraz önce içtim buna kanaat getirdim. iliklerim bir hoş oldu, kelebekler uçuştu. acayip bir şey oh ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kane&Lynch said: 1haftadır içmiyorum bilerek degil aklıma gelmiyo nedense bide bu konuyu görünce heves ettim bırakcam valla 14-15 yıl aralıksız günde 1-1,5 buçuk paket iç bakalım akla geliyomu gelmiyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ahha ferrero=) yok yav içmicem gayet bıraktım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben 1 ay içmemiştim tekrar başladım çok mutlu oldum, içmediğim günlere lanet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ayrıca sigara kızlara çok yakışıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çoğu kıza diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar