burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben sabah 9 gibi sigarayı bıraktım. şu an itibariyle kafamın içinde içiçiçiçiçiçiççiççççççç diye bir ses var. bir tane içsem bişey olur mu olmaz mı konusunda dertliyim. keşke en baştan azaltmayı deneseydim. böyle çok zor. dayanılmıyor. ühühüh. paylaşmak ve bir tane içsem bir şey olur mu diye sormak istedim sdffsd.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hayırlısı olsun. içme. yarın kandil ya ondan bırakmış.
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 İçme desek içmeyeceksin sanki =)
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hiç belli olmaz içer miyim içzmez miyim =P
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 tebrikler. ve içme. şu zor dönemleri atlattıktan sonra gerisi kolay gelir. sadece sabırlı ol.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 içersen sabahtan beri o kadar sabredip direndiğin bütün çabalarını bir çırpıda çöpe atarsın.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yok artık, ne gerek var böyle şeylere?
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 zaten sigara içenin ağzı kötü kokuyor üzülüyorum
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dişlerin de sararıyo, elin de kokuyo. ıyy. yani düşün sigara kokusu sevmeyen birinin yanında sigara içmekle onun burnuna osurmak arasında fark yok o derece itici geleceksin sigara sevmeyen insanlara nefret edecekler senden
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 1 tane içersen devamı illa ki gelir ya, içme ^^
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 KIZ DEDİĞİN SİGARA İÇMEZ AFFERİM BLA BLA
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 içmicem sakız almaya gidiyorum, pogodi(L)
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Kızlar sigara içmez pembe osurur hiç sıçmaz lütfen böyle olun :(
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 içmez pis kokar bıyy edit: afferim yavruma ehehua
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 1 ay bırakmıştım başladım sonra bi daha da yemedi. Şimdi 2 pakete çıkardım bi mentol bi normal. İyi karar vermek lazım. Ben bundan sonra sigara içmeyeceğim diye. Çünkü o iç iç iç bi sigar olsaydı of yak bi tane sesi hiç dinmiyor insanın içinde. İşin kötüsü benim dinmişti. Öyle bırakmıştım hiç hiç hiç hiç hiç istemiyordum.
Öne çıkan mesajlar