soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yazlıktayken laptopla internete bağlanim demiştim, adam bilgisayar adını "faturaya ortak ol sen de bağlan" yapmıştı. aklıma geldi. iyi oturmuştu yazıyı okuyunca. kablosuz ağı olanlar varyasyonlarını deneyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 benimki çokoprens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bilgisayar adı deil o yannız, kablosuz cihazı her neyse onun SSID denen ismi. :) ama adamınki yaratıcı fikirmiş :P heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bizim ağa dadanıyodu hıyarın biri biz de analı bacılı küfürler koymuştuk adını. sonra dadanmadı bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 herkeş bilgisayarının adına bi isim koysun kazanana hediye warmış öle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 kim dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 para verip aldım bedava mı sandın var birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 mokoko said: kim dedi? bu sorunun cevabına vakıf olabilmiş deilim ben de daha ama var öyle bişey. üzümü ye bağını sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bizim hebele şifresi de 3 makinacıyı temsilen MAKİNA'ydı... tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bizimki geçme namık kemal köprüsünden şifresini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 fikret-pc diye bi makina dadanıyodu bizim ağa.Fikret diye birini görsem dalacaktım o derece uyuz ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ana makina hesabı kullandığım laptop "mother", cebimde gezdirdiğim netbook " galetea". niye böyle? ben de bilmiyorum. böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 labdaki pclerin tekinde gördüm aragonezin bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pogodi said: bizimki geçme namık kemal köprüsünden şifresini bilmiyorum ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bende "LailaheillAllah" mı yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakýBalýk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Benimkisi Rakı ßalık (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 huun said: ana makina hesabı kullandığım laptop "mother", cebimde gezdirdiğim netbook " galetea". niye böyle? ben de bilmiyorum. böyle. Hehe internet konusunda değil de benim de External HDD'lerin ismi benzer konsept. İlk bi tane 250gb'lik almıştım, adını Depo koydum, her şeyi yığdım. Yetmedi 1 tane de 1TB'lik aldım 2 sene sonra, baktım diğeri Depo bunun da adını Hangar koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben direk ahmet mehmet koyuyorum bir karakter katıyor disklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilgin%C3%A7+wireless+network+isimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar