soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yazlıktayken laptopla internete bağlanim demiştim, adam bilgisayar adını "faturaya ortak ol sen de bağlan" yapmıştı. aklıma geldi. iyi oturmuştu yazıyı okuyunca. kablosuz ağı olanlar varyasyonlarını deneyebilirler.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bilgisayar adı deil o yannız, kablosuz cihazı her neyse onun SSID denen ismi. :) ama adamınki yaratıcı fikirmiş :P heueh
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bizim ağa dadanıyodu hıyarın biri biz de analı bacılı küfürler koymuştuk adını. sonra dadanmadı bida
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 herkeş bilgisayarının adına bi isim koysun kazanana hediye warmış öle dedi
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 para verip aldım bedava mı sandın var birde :)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 mokoko said: kim dedi? bu sorunun cevabına vakıf olabilmiş deilim ben de daha ama var öyle bişey. üzümü ye bağını sorma.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bizim hebele şifresi de 3 makinacıyı temsilen MAKİNA'ydı... tey tey
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bizimki geçme namık kemal köprüsünden şifresini bilmiyorum
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 fikret-pc diye bi makina dadanıyodu bizim ağa.Fikret diye birini görsem dalacaktım o derece uyuz ettiler.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ana makina hesabı kullandığım laptop "mother", cebimde gezdirdiğim netbook " galetea". niye böyle? ben de bilmiyorum. böyle.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 labdaki pclerin tekinde gördüm aragonezin bilgisayarı
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pogodi said: bizimki geçme namık kemal köprüsünden şifresini bilmiyorum ahahahahha
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bende "LailaheillAllah" mı yapsam
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 huun said: ana makina hesabı kullandığım laptop "mother", cebimde gezdirdiğim netbook " galetea". niye böyle? ben de bilmiyorum. böyle. Hehe internet konusunda değil de benim de External HDD'lerin ismi benzer konsept. İlk bi tane 250gb'lik almıştım, adını Depo koydum, her şeyi yığdım. Yetmedi 1 tane de 1TB'lik aldım 2 sene sonra, baktım diğeri Depo bunun da adını Hangar koydum
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben direk ahmet mehmet koyuyorum bir karakter katıyor disklere
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilgin%C3%A7+wireless+network+isimleri
Öne çıkan mesajlar