Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 I am a man of constant sorrow, I've seen trouble all my days. I bid farewell to ole Kentucky, The place where I was born and raised. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=08e9k-c91E8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hiçbişey anlamadığım bu topiğine 11 dakikadır post atılmamış emir. o ben olayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kanka elit insan sinavi bir topic bu. Sarkinin sozlerini getirebilen, bu muhtesem klasigi bilen var mi diye yoklayayim dedim ama tahmin ettigim gibi herkes KOYLU cikti. Oh brother where art thou isimli muhtesem filmin kusursuz soundtrackine yonelik post atarak konuyu gelistiremeyenler umarim hakettiklerini bidahaki yasantilarinda alirlar. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ayrica 26 kisi bakmis, 1 kisi tesekkur etmis, emege saygi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 benim yutup yetemiyo videoları açmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ost yi arkadaştan hacılamıştım sanırım :) film çok güzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 isteee krallar belli etti kendilerini. size de +rep beyler. Artik siz de elitsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 film çok iyi deildi bence de bu şarkı çok iyi yaw. sözlerini ezbere bilmesem de dinlerim arada =) azmodai, yeterli mi yoksa ezbere bilmek mi gerekli köylü olmamak için ? :( işin ilginç yanı bu müzik türünü abd de köylüler dinlio genelde :) hatta bi ismi wardı ne diolardı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 country. hem de en agirindan, oldtime country. Bildigin KOYLU muzigi, ama cok guzel. Ayrica yetemedin arkadasim, filme kotu diyerek, once homerin muhtesem eserine, arkasindan da george clooney'in belki hayatindaki tek iyi oyunculuguna ve hemen arkasindan da galaksinin en guzel filmlerinden birinin degerini bilememissin. KALDIN. CIKDSARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ABI COK KRAL SARKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 you and me and devil makes three no need no other lovin baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Of bok gibi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bu topic çok elit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 BU TOPIGE BAKARAK ELITLERI HEMEN KOSEYE KOYABILIRIZ. XUNN GIBI YTERSIZLER ISE ANCA KOCA KICIMA BAKAR. ahanda yazdim. Ali, high five bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Köylü müziği dinleyip elit olduğunu zannedenler var şaka gibi. Slack-jawed yokel 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yok country den başka bişi de diolardı, senin tabirinle en ağırından olanlara bişi diolardı unuttum adını yaw :S kafa beyin komadılardı 3 ay boyunca m*na koduumun köylüleri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Werewolf said: Köylü müziği dinleyip elit olduğunu zannedenler var şaka gibi. Slack-jawed yokel 3 Simdi, basit bir eleme yapalim ve kimin nerde durdugunu gorelim. Sarkiyi seven, dolayisiyla ortamin karizma katsayisini feci sekilde arttiran adamlar: Azmo, Cons, Elaidi, Gilean Begenmeyen Yetolar: Omer ve Xunn. YETERSIZLIK DIZBOYU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Inbred kankalarınla karavanda mutluluklar diliyorum aga sana. SOUTH WILL RISE AGAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 azmo isin gucun itlik kopukluk amerikanlilik turku bile amergan turkusu als ana turk turkusu cekirge sizin yoreden hemde http://www.youtube.com/watch?v=BDFvEYlo5AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Werewolf said: Inbred kankalarınla karavanda mutluluklar diliyorum aga sana. SOUTH WILL RISE AGAIN inbred ve karavan diyince aklima bomba bir konsept geldi. bi ara yapacam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 film idare ederdi. ost si iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 elit topic demissinizde çalan köylü müziği... amerikan köylüsü... köylü köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar