quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bak ya...PUG yok bu serverda diye o kadar sızlandım sızlandım bastım quiti server değiştirecekleri tuttu. Inbefore: Senden cacık olmazdı zaten and its variants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Hunter, Warlock, Mistweaver Monk, Resto Shaman öncelikli olmak üzere tüm classlardan oyuncu alımımız açıktır. Kadromuzu geniş tutmayı planlıyoruz o yüzden vakit başvurma vaktidir.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gelin arkadaşlar guilde, kötüyüz diyoruz, boostlayın bizi diyoruz daha ne diyelim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Eglenceniz hic bitmesin. Videoyu seyredince eski gunlerde oyuna girmesemde arkadaslarimin sesini duymak icin vent'i actigim zamanlari aklima getirdiniz Iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Manyak laf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. sanal hayattaki basarisizliklarini geziparki olaylariyla mi kompanse ediyorsun? sosyal sorumlulugunu yerine getirerek bundan prim mi yapmaya calisiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mec said: Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. sanal hayattaki basarisizliklarini geziparki olaylariyla mi kompanse ediyorsun? sosyal sorumlulugunu yerine getirerek bundan prim mi yapmaya calisiyosun? Ahah olm sen değilmiydi beşiktaşda götümüzü yalayan abi ne olru gelin diyen konuşturma beni murat abine yalakalık olsun diyede yazma. Siz raidlere tam gaz devam. Adamsınız hadi koçlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Sequo said: Mec said: Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. sanal hayattaki basarisizliklarini geziparki olaylariyla mi kompanse ediyorsun? sosyal sorumlulugunu yerine getirerek bundan prim mi yapmaya calisiyosun? Ahah olm sen değilmiydi beşiktaşda götümüzü yalayan abi ne olru gelin diyen konuşturma beni murat abine yalakalık olsun diyede yazma. Siz raidlere tam gaz devam. Adamsınız hadi koçlarım benim. Benim kisisel istegimdi o, seviyeyi koru ki sonra birilerine yalvarma onun bunun accountunu banla diye. zavalliliga devam et benim senin gibi uzanamadigim cigere pist deme gibi olaylarim yoktur. lumpen laflarin ve ikinci sinif satasmalarinla al anani git burdan. p.s - seni cagiran da olmadi bu arada hayal mi goruyosun yine sabah sabah. seni kim ne yapsin saatli bomba gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mec said: Sequo said: Mec said: Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. sanal hayattaki basarisizliklarini geziparki olaylariyla mi kompanse ediyorsun? sosyal sorumlulugunu yerine getirerek bundan prim mi yapmaya calisiyosun? Ahah olm sen değilmiydi beşiktaşda götümüzü yalayan abi ne olru gelin diyen konuşturma beni murat abine yalakalık olsun diyede yazma. Siz raidlere tam gaz devam. Adamsınız hadi koçlarım benim. Benim kisisel istegimdi o, seviyeyi koru ki sonra birilerine yalvarma onun bunun accountunu banla diye. zavalliliga devam et benim senin gibi uzanamadigim cigere pist deme gibi olaylarim yoktur. lumpen laflarin ve ikinci sinif satasmalarinla al anani git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Ha birde değerli Mec, Sen değilmiydin catasda dönen muhabbetleri gelip bize anlatan. Olm çok ama çok iki yüzlüsün. Gelipte savunmaya calışma anlattığın şeyleri şuraya tek tek yazarsam murat abin götüne tekmeyi vuruverir belki. Edit: İsimler ve özel sayılabilecek durumları editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Sequo said: Ha birde değerli Mec, Olm çok ama çok iki yüzlüsün. Gelipte savunmaya calışma anlattığın şeyleri şuraya tek tek yazarsam murat abin götüne tekmeyi vuruverir belki. ahahah devam et devam Edit: İsimler ve özel sayılabilecek durumları editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Bence de devam et, okuması zevkli oluyo imgelem dünyam gelişiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 napıyonuz lan evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Özellikle isim verenler, rencide edenler, hakaret edenler uyarılacak, sonrasında da cezalandırılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Yalan rüzgarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Sequo said: Sanal raidler nasıl gidiyor gençler. Sizleri taksim beşiktaş hattına raidin gerçeğine de bekleriz. Kafalarınızı bilgisayar başından kaldırıp reel hayata dönebilirseniz tabii. Bunu okuyunca aklıma instagrama resim koymak için ümreye giden tanıdıklarım geldi aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Burası karışır bi post atamadık demiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 vay anam vay neler dönmüş serhat ya 3 gün uzak kalmaya gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Gangren şikayet ettim surda 3inçlik drama çevirtmiyorsun be öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Fin said: Gangren şikayet ettim surda 3inçlik drama çevirtmiyorsun be öf. asdf wowla alakam kalmadığı için artık dramanın kralı çevirebilirim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 pmlesene ya ne yazdın editlemiş mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Fin said: pmlesene ya ne yazdın editlemiş mod. İsim vermeden buraya yazayım panpacım. Satta guildden bağyan bir arkadaşı bu mec denilen bebenin evinde misafir etmiş. Özel ne varsa anlattı. Ragefreak panpamı Karandin officerlıktan atmış üstüne kullandıkları p2p programda baya bir bağırmış ballandıra ballandıra bunları anlattı. Sattanın evine getirdiği bayan arkadaş daha sonra sözde meci arayıp duruyormuş kendiside bundan nasiplenecekmiş onu anlattı. vs vs vs Mec sayesinde mumblede dönen herşeyi biliyorduk saolsun bi bizim vente yayın yapmadığı kaldı o kadar. Ha bu arada gmlere özel sevgisi var macin. Bizim guildde iken beni whispera boğduğunu kendisini benim özel healerım ilan ettiğini çok çabuk unutmuş. Beşiktaşda düzenlediğimiz intent buluşmasına catastrophede olmasına rağmen gelmiş. Ağzı salyalı hepimizi yalayıp gitmişte bir kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ee ben bu olayları biliyordum 10 ay önceki dram bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Fin said: ee ben bu olayları biliyordum 10 ay önceki dram bu ? Yok be bana saldırıyor ya şimdi karandine yaranmak için yüzüne vuru vuruveriyorum bende. edit: özel mesaj kutunu boşalt lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar