Sattafat Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 su an world 33 ve 1 boss kesse 18 olacak bir guildi azarlamak.. Zaytung haberi gibi olmuş biraz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 arkadaş topici okumadan balonunu kapıp postlara başlamış heyecanı ile :D takıldıgımız bossu 25m de 18 guild kesmiş, o yüzden ince hesaplara fazla dalıp takılmamak gerek. Bu bossu gözü kesmeyip atlayan bir sürü guildi kalkıp burada önümüze koyup bizi geride kalmış gibi göstermek bu işi ne kadar az bildigini ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 :) eskiden yapamaz edemez diye eleştiriler veya konuşmalar olurdu. Şimdi kendini bir cevher sanan arkadaşlar kinaye , demagoji yapar olmuş bak sen şu işe :) Böyle düşüncelerinizi intent başlığında görmek isteriz :) Burası reel best törkiş güld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 3/13 "Council of doom" down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 tebrikler intent 98%deymiş beyler !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 tortos hc down 4/13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 mert_soykok said: Yok be demiş ya op yapmışlar, alakası yok diğer bossları kesen guild sayısı daha az. 3. bossu kesince millete el sallayıp ok gibi fırlayacaz demiş ama daha zor yani diğer bosslar. Onun için koydum o istatistiği. Satta yoksa world 100 zor diyorum bu arada:) 4/13 gerçekten de diger bosslar daha zormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diselolz Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Ragefreakyo said: 4/13 gerçekten de diger bosslar daha zormuş :) kalanlar en zorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bakalım zor bosslarda napıcaksınız böle bi muhabbet vardı bi ara sadsadadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Emeğinize sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Cidden arkadaşında dediği gibi kolay olanları kestiniz asıl şimdi görücem sizleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ya horridon cok zormus, turk guildlari normal kesiyomus diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kolaylar iner tabi. kandırmayın kimseyi best törkiş intent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Megaera down 5/13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sertcocuk said: Megaera down 5/13 Yapmayın şunu ! :) Başarılarınızın devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Gençlik, ben eskiden hardcore oynarken her şeyi araştırırdım aman lag olmasın, aman FPS yi nasıl maksimize ederiz, hatta spell queueing gelmeden önce o işi gören modlar indirmeler vs. Şimdi tekrar oynuyorum öyle yavaştan ama, yukarıda lag konusuna da yazdım, Uydunet kullanıyorum ama 60-80 ms world yazmasına rağmen Quartz ta görünen casting latency 220+, bazen spikelar oluyor ve gıcık edici şekilde sağ tıkladığında NPC ye diyalog ekranı hemen gelmiyor vb. Size soracağım, siz de hardcore seviye oynadığınıza göre araştırmışsınızdır veya araştıranınız olmuştur, ne tür bağlantı en iyi sonucu veriyor, ek program olarak bir şey kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz. Thanks in advance meytiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 5 senedir oldugfu gibi lowerping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ji-Kun HC down! 6/13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Council of Elders 25 HC First Kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 full vent li video koyma ihtimaliniz yokmu? youtube da ragnarosa rastlamıştım tam vent li olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 emre3877 said: full vent li video koyma ihtimaliniz yokmu? youtube da ragnarosa rastlamıştım tam vent li olarak 2 kere kontrol etmem lazım videoları küfürleri içeriyo mu içermiyo mu diye :D özel bind'dan konuşan arkadaşların ağzı bazen bozulabiliyo da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Küfür raid in tuzu biberi yaw bişey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kalecgos da RL "portala basamayacak kadar salaklar var" diyince dağılan guild biliyorum :D, türk guildlerinde küfür biraz dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Trias said: Kalecgos da RL "portala basamayacak kadar salaklar var" diyince dağılan guild biliyorum :D, türk guildlerinde küfür biraz dert. vatandaşa acı gerçeği öğrenmek koymuş heralde. bi insan ancak kötü oynadığını kabul edip de raid yaparsa raid liderin kendisine yönelttiği haklı eleştirileri kabullenebilir. ama bizim türk oyuncuların hepsi pro olduğu için bok sürdürmezler kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Durumu the Forgotten HC down! 7/13 Bu arada Türkiye şartları malum, elektrik ve internet kesintisi gibi durumlarda progress raidlerini 24 kişi yapmak zorunda kaldığımız bile oluyor. Her türlü iyi oyuncuya kapımız açıktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar