Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth ( key )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karşı herolardan birine atıyorsun.
1 tane puppet çıkıyor.
o puppeta dalarsan düşmana normalde verdiğin hasardan daha fazlasını veriyorsun.

birde tam emin değilim ama

1- puppet alan etkili büyülerden, skillerden etkileniyor.
2- puppeti kim keserse kessin, eğer puppet öldüğünde bağlı olan hero ölürse, kill size geliyor.

confirm pls
Mesaj tarihi:
Kill hep bana geldi puppetladığım adamlardan dadashnikof. Kesin bişey söylemiyim ama evet büyük ihtimal dediğin gibi. Yanlız o 1400 range bayağı yetersiz. Kaçan birine atıcaksanız önce ilk skill ile bağlayın

Yanlız şimdi farkettim de çok vuruyor gibi şu pasif skill puppetmasterdaki. Doğru düzgün item olmadan 500 küsür critledim rhastaya ters döndü. Livee geçmeden nerf yer gibi
Mesaj tarihi:
Magmusun Sand Kingden ne farkı var. Oynamadım gerçi skill farkı varmı bilmiyorum. Eski dotada SK çokta akar bir hero değildi gayet güzel gang yiyip büzüştürülebiliyodu. Burda ölmüyo yar magmus. Zaten ilk 6 levelde kesemessin hayatta kesilmiyo daha.
Mesaj tarihi:
NeroWarden said:

Magmusun Sand Kingden ne farkı var. Oynamadım gerçi skill farkı varmı bilmiyorum. Eski dotada SK çokta akar bir hero değildi gayet güzel gang yiyip büzüştürülebiliyodu. Burda ölmüyo yar magmus. Zaten ilk 6 levelde kesemessin hayatta kesilmiyo daha.

Kaede said:

Hiç bir farkı yok aynı laylom sk işte

attığı stun dotada 1.6 saniyeydi sanırım emin değilim, bunda 2 saniye hatta biraz fazla bile olabilir; çünkü stun atıp adam o stundan çıkmadan ulti gömdürüyorsun ki saçma olmuş. yamultuyor hakikaten de
Mesaj tarihi:
Kaede said:

sk nerfli stun sonrasi direk vuramayarak. Öyle bi imbalığı yok

omninin aurayken çok daha iyi takım oyunu ve pursuit yapılabiliyordu. Eskisi kadar iyi değil

torturer bildiğin leshrac bi farkı yok

zeus aynı zeus

abaddon aynı abaddon

Refresherlı bi puppetmastera karşı oyna da gör noluyor. Bildiğin puppetmaster bütün takımla top oynuyor

bırak ya puppet mastermış,bir kere refresh çıkılabilen bir oyundan adama hayır gelmez zaten onu çıkabiliyorsa oyun dengesizmiş ikincisi çıksa ne yazar.

omni early gamede abes bir herosdu ancak karşındaki çok mal olursa tehlikeliydi şimdi acayip sinir bozuyor
Mesaj tarihi:
Ya dota herolarının ismini nerden ogrenicem. Kim kimdir hala tam full ögrenemedim salak salak yatıyorum rakibin büyülerini bilmediğimden.

Undying'le oyniyim dedim bulamadım mesela bugun.Bide Madman mi ne öyle bi hero var Kingof fighter'da ki bi karaktere benzemiş tip'i acayıp uyuz oldum. O Hangi herodur dota'dan ?
Mesaj tarihi:
Beyler dotayı çok seven biri olarak biraz geç görmüşüm böyle bir oyun olduğunu,acaba nerden beta key alabilirim.İnternetteki heryer facebook sayfasına yönlendiriyor ama ordada limit reached diyor.Başka bir yerden edinmek mümkünmü?.
  • Yeni Oluştur...