Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 melee evade üstüne de ultisi acı nerf yedi late game herosu olduğu için 1700 üstü oyunlarda yuri alan görmedim bile hiç
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Evade ini kaldırmışlar sanırım son patch de. Sadece crit var.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 başka ne var 36 da değişiklik gözünüze çarpan ? Patch çıktığında son oyunumu attım bu akşamlık test etme imkanı bulamadım
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bu puppet masterı anlamadım ben ultisini nası kullancaz :D
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 karşı herolardan birine atıyorsun. 1 tane puppet çıkıyor. o puppeta dalarsan düşmana normalde verdiğin hasardan daha fazlasını veriyorsun. birde tam emin değilim ama 1- puppet alan etkili büyülerden, skillerden etkileniyor. 2- puppeti kim keserse kessin, eğer puppet öldüğünde bağlı olan hero ölürse, kill size geliyor. confirm pls
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 riki deniycem simdi bakıyım nasıl olmus edıt: Birde chat server'ına birtürlü baglanamıyorum niye acaba
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oyunun içine sıcmıslar yeni upgrade'te oyun oynanmıyor suan. Renkler degisiyor , pingler gözükmüyor
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sabah oynadım yeni update ile, sorun yoktu ?
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Kill hep bana geldi puppetladığım adamlardan dadashnikof. Kesin bişey söylemiyim ama evet büyük ihtimal dediğin gibi. Yanlız o 1400 range bayağı yetersiz. Kaçan birine atıcaksanız önce ilk skill ile bağlayın Yanlız şimdi farkettim de çok vuruyor gibi şu pasif skill puppetmasterdaki. Doğru düzgün item olmadan 500 küsür critledim rhastaya ters döndü. Livee geçmeden nerf yer gibi
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Lancelion said: sabah oynadım yeni update ile, sorun yoktu ? bir sorun olacak ki sabah ki patch'in üstüne patch cıkardılar
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oyun ne kadar iyi olduğunu söylemiş miydik ? çok iyi.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bugünkü patchle değişmiş herhalde puppetmaster ultide kim öldürürse ona gidiyor :/
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 biri bana key mesajlasın ya.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 facebook fileplay alienware hepsinin bitmiş betakeyleri. Bizim de arkadaşa lazım oldu bulunmuyor lanet
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Magmus fena bi olay ya adam tam bir tank 3v1 e karşı koyuyo
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Magmusun Sand Kingden ne farkı var. Oynamadım gerçi skill farkı varmı bilmiyorum. Eski dotada SK çokta akar bir hero değildi gayet güzel gang yiyip büzüştürülebiliyodu. Burda ölmüyo yar magmus. Zaten ilk 6 levelde kesemessin hayatta kesilmiyo daha.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Hiç bir farkı yok aynı laylom sk işte
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 NeroWarden said: Magmusun Sand Kingden ne farkı var. Oynamadım gerçi skill farkı varmı bilmiyorum. Eski dotada SK çokta akar bir hero değildi gayet güzel gang yiyip büzüştürülebiliyodu. Burda ölmüyo yar magmus. Zaten ilk 6 levelde kesemessin hayatta kesilmiyo daha. Kaede said: Hiç bir farkı yok aynı laylom sk işte attığı stun dotada 1.6 saniyeydi sanırım emin değilim, bunda 2 saniye hatta biraz fazla bile olabilir; çünkü stun atıp adam o stundan çıkmadan ulti gömdürüyorsun ki saçma olmuş. yamultuyor hakikaten de
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 stundan çıktığın gibi kesilebiliyor epicenter ben sürekli kesiyorum
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kaede said: sk nerfli stun sonrasi direk vuramayarak. Öyle bi imbalığı yok omninin aurayken çok daha iyi takım oyunu ve pursuit yapılabiliyordu. Eskisi kadar iyi değil torturer bildiğin leshrac bi farkı yok zeus aynı zeus abaddon aynı abaddon Refresherlı bi puppetmastera karşı oyna da gör noluyor. Bildiğin puppetmaster bütün takımla top oynuyor bırak ya puppet mastermış,bir kere refresh çıkılabilen bir oyundan adama hayır gelmez zaten onu çıkabiliyorsa oyun dengesizmiş ikincisi çıksa ne yazar. omni early gamede abes bir herosdu ancak karşındaki çok mal olursa tehlikeliydi şimdi acayip sinir bozuyor
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ya dota herolarının ismini nerden ogrenicem. Kim kimdir hala tam full ögrenemedim salak salak yatıyorum rakibin büyülerini bilmediğimden. Undying'le oyniyim dedim bulamadım mesela bugun.Bide Madman mi ne öyle bi hero var Kingof fighter'da ki bi karaktere benzemiş tip'i acayıp uyuz oldum. O Hangi herodur dota'dan ?
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.leakerz.com/cms/user_downloads/honlegiona.jpg
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Beyler dotayı çok seven biri olarak biraz geç görmüşüm böyle bir oyun olduğunu,acaba nerden beta key alabilirim.İnternetteki heryer facebook sayfasına yönlendiriyor ama ordada limit reached diyor.Başka bir yerden edinmek mümkünmü?.
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yok ya ben de bulamıyorum.kalmadı piyasada
Öne çıkan mesajlar