Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Büyük Galatasaraylı

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

bütün müzik gruplarındaki elemanların soyağacını ezberleyip çocukluguna inerler ama müzik adına bi bok bilmezler ona bakarsan. carlos > elano mantıgını anlamayacak kadar da kıt oldugunuzu düşünmüyorum brezilya diyince aklınıza pele, carlos, ronaldo, rivaldo, ronaldinho mu geliyor ki bizim zamanımızın gençleri daha eski efsaneleri bilmez haliyle, yoksa bugun patlama yapmıs 2 sene sonra ne olacagı belli olmayan adamlar mı? eğer konu "has brezilyalı" ise sözümün arkasındayım. birbirinizden gaza gelip yazdıgınız yorumlarınızı da ne kadar sürdürceksiniz bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

bütün müzik gruplarındaki elemanların soyağacını ezberleyip çocukluguna inerler ama müzik adına bi bok bilmezler ona bakarsan. carlos > elano mantıgını anlamayacak kadar da kıt oldugunuzu düşünmüyorum brezilya diyince aklınıza pele, carlos, ronaldo, rivaldo, ronaldinho mu geliyor ki bizim zamanımızın gençleri daha eski efsaneleri bilmez haliyle, yoksa bugun patlama yapmıs 2 sene sonra ne olacagı belli olmayan adamlar mı? eğer konu "has brezilyalı" ise sözümün arkasındayım. birbirinizden gaza gelip yazdıgınız yorumlarınızı da ne kadar sürdürceksiniz bilmiyorum.

Futbol tarihinden konuşmuyoruz biz burda. Şu anki oyuncuların kalitesinden, neler yapabileceğinden konuşuyoruz. Madem genel kariyerinden bahsedeceksin, carlos>elano yazmadan onu söylemen gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

4 senede bi dünya kupası izleyen insan futbol takip etmiyordur. has brezilyalı diyince onu anlarım ben. elano 2 sene önce gelmiş premier lige ki, cityyi araplar aldıktan sonra deli transfer yapılan dönemlere filan denk geliyo. finlandiya 2. ligi de değil ki takip etmesen olmaz denilmez. premier ligi de takip edemiyosanız, futbol takip ediyorum demeyim. oh be. genel attım mesajı, tek trainspot alınmasın yani slkfj
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam alakası yoktur adam tanımakla futbol "bilmenin". Futbol 11'er kişilik 2 takımla oynanan bir oyundur. Amacı bir topu, genelde ayaklar olmak üzere eller hariç vücudun her yerini kullanarak 3 direk arasından geçirmektir... Bak ne güzel biliniyo futbol (:P)

Elano'nun adını kimse bilmiyordu, medya Tanrı yaptı dersen komik olursun. Açıklaması yok bunun :)
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

Fenerbahçe'dekiler için çakma brezilyalı diyen arkadasa ithafen konustum ben ki emin olun siz elano'yu bilenler %25in üstünde değilsiniz objektif bir arastırma yapabilirseniz farklı farklı kesimlerde bunu anlayacaksınız.

bu sezon ki transferleri yazdığım bir mesajda çakma dediğim brezilyalılar bu sene gelenlerdir diye düşünür mantığı olan bir insan carlos diye düşünmez ki carlos > elano gibi bişi de yok ancak kariyer olarak olabilir oda aralarındaki yaştan kaynaklanıyor. elanoyu tanımayıp kaç mesajdır bişiler anlatıyorsun topiği terkedip cevap atmayıp aşağılarda unutulmasını beklemek yerine :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...