DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben fm den biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 futbol bilmekle, futbol piyasasini takip etmek farkli seyler gencler. futbolcu ismi bilince futbol bilgisi artmiyo. ofsayt ne bilmeyen insanlar var hala 21. yuzyilda, bu bir insanlik ayibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben bile biliyorum elanoyu, düsün artik gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 o senin superligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bütün müzik gruplarındaki elemanların soyağacını ezberleyip çocukluguna inerler ama müzik adına bi bok bilmezler ona bakarsan. carlos > elano mantıgını anlamayacak kadar da kıt oldugunuzu düşünmüyorum brezilya diyince aklınıza pele, carlos, ronaldo, rivaldo, ronaldinho mu geliyor ki bizim zamanımızın gençleri daha eski efsaneleri bilmez haliyle, yoksa bugun patlama yapmıs 2 sene sonra ne olacagı belli olmayan adamlar mı? eğer konu "has brezilyalı" ise sözümün arkasındayım. birbirinizden gaza gelip yazdıgınız yorumlarınızı da ne kadar sürdürceksiniz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cons said: şunun photoshop olmadığını iddia edenlerin gözüne hakkaten "bir şey" kaçmış olması lazım. Baştada dedim zaten bariz photoshop. Fenerlilerin yarası var galiba hala iddia edenler var. Gözlerinizi bacak arasında gezdireceginize birazda omuzlarinın üstüne bakın belki fark edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cintonik said: http://img37.imageshack.us/img37/4913/ipekcimbom.jpg yakışmış yeni forma.ahah.formayla uyumlu mayosu da gözlerden kaçmadı. allah belanııı bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 trainspotting23 said: bütün müzik gruplarındaki elemanların soyağacını ezberleyip çocukluguna inerler ama müzik adına bi bok bilmezler ona bakarsan. carlos > elano mantıgını anlamayacak kadar da kıt oldugunuzu düşünmüyorum brezilya diyince aklınıza pele, carlos, ronaldo, rivaldo, ronaldinho mu geliyor ki bizim zamanımızın gençleri daha eski efsaneleri bilmez haliyle, yoksa bugun patlama yapmıs 2 sene sonra ne olacagı belli olmayan adamlar mı? eğer konu "has brezilyalı" ise sözümün arkasındayım. birbirinizden gaza gelip yazdıgınız yorumlarınızı da ne kadar sürdürceksiniz bilmiyorum. Futbol tarihinden konuşmuyoruz biz burda. Şu anki oyuncuların kalitesinden, neler yapabileceğinden konuşuyoruz. Madem genel kariyerinden bahsedeceksin, carlos>elano yazmadan onu söylemen gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 4 senede bi dünya kupası izleyen insan futbol takip etmiyordur. has brezilyalı diyince onu anlarım ben. elano 2 sene önce gelmiş premier lige ki, cityyi araplar aldıktan sonra deli transfer yapılan dönemlere filan denk geliyo. finlandiya 2. ligi de değil ki takip etmesen olmaz denilmez. premier ligi de takip edemiyosanız, futbol takip ediyorum demeyim. oh be. genel attım mesajı, tek trainspot alınmasın yani slkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Trainspotting bambaşkaymışsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nileppezdel said: Trainspotting bambaşkaymışsın ya :Dmersi, "has" ne anlama geliyor belirtmeme gerek oldugunu düşünmüyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Milli takımda bilmemkaç kez fazla oynamak mı has brezilyalılık oluyor? Ya da rekabetin 0 olduğu pozisyonun kralı olmak mı? :) Has Brezilyalı nedir ya? :D Ayrıca genel kariyerden bahsettiğini belirtmeden Carlos > Elano demen komik olmuş. Genel kariyerden bahsetsen de aralarında 6 yaş falan olmalı hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yok abicim anlasamıyoruz bosver kapansın konu gitsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 adam tanımakla futbol bilmenin alakası olmadıgını bilin yeter. milyon tane örnek verebilirim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 E tamam alakası yoktur adam tanımakla futbol "bilmenin". Futbol 11'er kişilik 2 takımla oynanan bir oyundur. Amacı bir topu, genelde ayaklar olmak üzere eller hariç vücudun her yerini kullanarak 3 direk arasından geçirmektir... Bak ne güzel biliniyo futbol (:P) Elano'nun adını kimse bilmiyordu, medya Tanrı yaptı dersen komik olursun. Açıklaması yok bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Fenerbahçe'dekiler için çakma brezilyalı diyen arkadasa ithafen konustum ben ki emin olun siz elano'yu bilenler %25in üstünde değilsiniz objektif bir arastırma yapabilirseniz farklı farklı kesimlerde bunu anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Christian çakma brezilyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 trainspotting23 said: Fenerbahçe'dekiler için çakma brezilyalı diyen arkadasa ithafen konustum ben ki emin olun siz elano'yu bilenler %25in üstünde değilsiniz objektif bir arastırma yapabilirseniz farklı farklı kesimlerde bunu anlayacaksınız. bu sezon ki transferleri yazdığım bir mesajda çakma dediğim brezilyalılar bu sene gelenlerdir diye düşünür mantığı olan bir insan carlos diye düşünmez ki carlos > elano gibi bişi de yok ancak kariyer olarak olabilir oda aralarındaki yaştan kaynaklanıyor. elanoyu tanımayıp kaç mesajdır bişiler anlatıyorsun topiği terkedip cevap atmayıp aşağılarda unutulmasını beklemek yerine :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 treynspotinge laf yok lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 trainspotting23 said: mal feneril falan vardı faketi o ama cemil ipekçi the real sdfsdfmal fenerli ercikti lan.fotoşoptan dah areal bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 elano geçtim de ercik'i de mi tanımıyorsun :S :S :S ?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Sizi futbol modlarının insafına bırakıyorum, buraya geri atacaksanız kitli olarak rica edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 @Train AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Elano'yu tanımıyorum. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Elanoyu tanıyan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar