toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 su evdeki esyaları yukarı asagı oynatmak icin yazdıgımız komut neydi? bi de kullanılabiliyor muyuz bu serverda?
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 arada hostmaestro gidiyor, orada hostlanan tüm serverlar gidiyor falan dsfg. bu arada guildi kurduk, yukarda msn'im var, hepinizi bekleriz =)
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bende oynuyorum... benide alın guilde....
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 girdin sen zaten, guilde girene kadar ismini göremezsiniz sdjfhgseh @chemistry...: yukarda msnim yaziyor ekle sen konusur hallederiz.
Michaell Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yahu ne staffımız varmış. Heryerde malzeme oluyor. Staff kadrosu konusunda çalışmalar devam ediyor zaten. Problemli olanlar ayıklanıyor. Yeni alımlar yapılıyor. Ama Nimloth gibi bir sunucunun en az 10 tane staffa ihtiyacı var. 10 staffı da muhteşem seçemiyorsunuz malesef :) Connector işi biraz muallakta şuanda. Türkiyede malsesef adam gibi connector yok. En iyi gösterilen Uovanguardı kırmak 2 saatimizi aldı. yeni bir connector almak zor birşey değil. Veririrz Uovanguarda parasını alırız. Ama ertesi gün kırılınca bir önemi kalmayacak. Araştırıyoruz. Adam gibi bir connector bulursak alacağız. Adam gibi birşey bulamadan almamızın da hiçbir anlamı yok. Boşyere client değişimi olur gene problemler oluşur. Biz de istiyoruz Speed Easyuo falan engellemek ama bu işler öyle kolay değil. Türkiyede şuanda Speed veya Easyi engellemiş tek server gösteremezsiniz. Piyasada connector yok çünkü. Bu server kapanır yakında diyenlere gülüyoruz artık =) Kötü gitmiyoruz. Revoyla birlikte Türkiyenin en kalabalık sunucusuyuz. Ayrıca kapatmayacağımızı herkes biliyor ve güvenenler oyunda. Saygılar.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Tamam iyi güzel kapanmayacaksınızda. Tamer charımın veya craft charımın bile speed kullanılarak kesilip üstüne küfür yemem ve stafflar hakkında boyle abuk haberlerin her gün çıkması oyundan soğutur insanı. Staffları ayıklayamayız herkesin ne olduğunu bilmiyoruz diyosunda bu oyunun admini olarak dinamiklerden haberin yokmu senin. Eve kaçan playerin jaile gitmesi ve evinin silinmesini nasıl açıklayabilirsinki uo oynayan birisine. Connector gelmeden actiona çıkmayacam diyorum ama bu durumda action her yer olmuş durumda. Oyuncu kaybetmemek için illegalliğe başvuran adamları banlamıyorsunuz. Zaten kolay char kasılıyo neden banlamıyosunuz. Ha emek vermişsiniz felanda bizim emekler yalan oluyo. Bir lama yada desert tamelemek için saatlerimi veriyorum ben adamlar 1 dakika içinde kesiyor. Buda benim emeğim arkadaşım. Benim emeğimide kolla o zaman. Serverinizde oynamamız için elle tutulur bişey vermelisin oyunculara.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Yahu sen de emegim emegim diyosun da var mı bir önerin speedi, easyuo'yu engellemek icin? Onu yapın, bunu banlayın demekle olmuyo ki isler. Herkesin iyiligini dusunmek ve dikkatli karar vermek zorunda yoneticiler. Bu sadece oyun oynarken degil hayatın her alanında boyle. Sen speed yapanı belirle, sikayet et. Geregi neyse yapılır. Eger cezası verilmediyse o zaman konus ne konusacaksan. Ama boyle daha 3 gun olmus servera geleli satasmaktan oynadıgın oyundan keyif almayı unutmussun. Fazla kafaya takma boyle her seyi, oynayabildigin dakikaların tadını cıkar.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 toggie paramı verdiler sana anlamadım :D 3 gün olmuş bi server değil. İkincisi yanlışları yukarıda belirttim. Yapılması gerekenleride belirttim. Serverda oynuyomusun bilmiyorum ama %50 den fazla bir speed kullanma mevcut oyuncular arasında. Bendemi açayım ki hayatta işim olmaz boyle bişeyle. Boylemi zevk alayım oyundan. Ingame olaylara kesinlikle tavrım olmaz. Fakat staff ingame olaylara müdahele etmekle kalmayıp kendi sorumluluklarındaki speed konusuna 2 haftadır bir çare bulmuş değiller. Burada elbette oyuncu olarak şikayet ederim en doğal hakkım.
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o değil de connectoru yükledim ödeme yapılmadığı için kapatılmıştır dedi ne ayak ?
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sorun o zaten connector çalışmıyo. Oyun içinden clientinden giriyosun.
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 2 kere uo yu tekrardan yükledim ama hala inadına ultima online does not installed reinstall dio . Bunun çözümü varmı
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Banada yaptı aynı şeyi. Farklı bi client çektim mondains legacy nin. Oyle düzelttim.
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Nimloth bilmiom ya, ben bi süre sonra scriptsel olarak yeterli bulamadım, bıraktım. Zaten itemları felan, hatta bi de tamer charı gene burdan bir arkadaşa verdim sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi Revodayım, aşşağı yukarı aynı düzeydeler ama sanki revo playeri biraz daha düzgün gibi, en azından küfürdür, speeddir cezası neyse veriyorlar. Spawn sistemi felan da iyi. Ama açıkcası Nimloth'daki ilgi daha iyiydi. Revo'nun büyük eksisi, Robert denen elemanın 19 felan yaşında sanırım, tek başına olması, başka kimseye vermemiş yetki felan, scplerle vs.. tek o uğraşıyor.. Kabiliyetli ama işte bir şeyi düzeltmesi aynı eski nebula gibi aylar sürebiliyor. :) Bi konu hakkında şikayet ediyor, böyle böyle sorun var diyorsun, ya 2 haftada düzeltiyor, ya da yok böyle kalcak dior, ama minimum 2 hafta. Nimloth yetkilileri daha seri o anlamda :) Ama işte arkadaş çevresi revo'da. Napalım :) Gelmek isteyen olursa beklerim, Necrimus ailesindenim.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Özlemedim UO yu hayatımı gasp etti...ama yok lan çok güzel oyundu.
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Nimloth taki staff ===> amatör. Ki bunu daha önceki sayfalardada açıklamıştım isteyen okuyup bakabilir. Player kalitesizliği zaten ortada, ianmayan yuna girebilir veya daha uç örnekler için forumlara göz atabilir. Aynı şekilde 3-4 aya kapanacaklar dedigimden beri düzenli bir player azalması olduğunu takip eden görebilir. Kısacası oynayarak vaktinizi harcamayın derim. Birde sevgili ownerları michealın kendileri hakkıdna en ufak eleştiri yapan en ufak forumlarda dahi kendinilerini "savunmak" adına yazdığı Wall of Textler kendilerine ne kadar "güvendiklerini" ve "güvenildiklerini" zaten gösteriyor. Birde tamponu kalkık çok "bilgili" ownerımızın bir zahmte forumların kuralların okuyup server reklamlarının Scriptsharing bölümünde yapılması gerektiğini bilmemeside hoş bir ayrıntı falan.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 senin derdin ne ya, kuyruk acın falan mı var playerda azalma da göremiyorum ben bayadır aynı gidiyor yani
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 forum ne zaman acılacak? uo.cfg dosyasına ihtiyacım var su systran::loaderror'den kurtulabilmek icin. bi de savepassword nasıl yapıyoduk?
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 forum konusunda alınan en son bilgi neran milli maçtan sonra yapıcam demişti, düşün artık yani. bi beceremediler. [spo=uo.cfg] CdRomDataPath=c:lbr2d CacheSize=25 HdUsage=max SavePassword=off Password= FilterPassword= TranslationServerIPAddress=127.0.0.1,28888 TranslationServerTranslatorName=Systran TranslationServerSystranNFWMarker=>?> TranslationServerSystranTopicalGlossaries=S TranslationServerSystranDocumentType=S TranslationServerAutomaticTranslation=false TranslationServerClickTranslation=off ItemPropsIcon=off ClientFirstLaunch=no AcctID=xxxxx NextLoginKey=255 LastServerID=1 PlayerName=xxxxxx DefaultChar=0 ;------------------------------ Sound=on Music=off Footsteps=on AllowPathfind=off HoldTabForCombat=on OffsetGumps=on AutoArrangeMinimized=on AssumePlayAsGhost=on UseCircleTrans=on ScaleBarkTimes=on FrameSkipping=off NotorietyQuery=off ShowIntroAnim=off OrderCacheOnStartup=off SaveJournal=off JournalSaveUnicode=off GlobalQueue=off FilterPWOn=off ObscenityFilter=on FullScreen=off UseToolTips=off PopupHelpEnabled=off PopupHelpSticky=off PopupHelpPersistant=off TranslationServer=on TranslationServerAutomatic=off ColoredLighting=on ShadedFonts=off ShowIncomingNames=on StatReport=on DarkNights=off AlwaysRun=on TreeCanopies=off Desolation=on CombatMusic=on UnicodeSpeech=on PartyMessageColor=368 SoundVol=156 CircleTransRadius=85 ToolTipPreDelay=5000 FullScreenRes=800x600 GamePlayWindowSize=800x600 [/spo]
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 tymaron fln iyi adamlar ama kadroda rescue gibi stafflar olmadıkça çömezlerle bu iş yürümez uonun kalitesini düşürüyolar, vallahi ben bi shard açicam üye alımları kapalı olucak, üye olmak için bizzat msn veya telefon yolu ile konusucam tatmin olursam üye edicem amk
Öne çıkan mesajlar