KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=162369&cat=200&dt=2009/07/31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 3 kişilermiş, muhtemelen biri önceden aklına getirmiştir. Birini dövüp biryerine çay bardağı sokalım diye değil de en azından konsepti şöyle bir düşünmüştür. Bu arada neden bu tarz haberlerde mutlaka en az bir "nasıl bir toplum" olduk yorumu geliyor yahu. Eskiden de böyle miydi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Öf nasıl bir toplum olduk ya. edit: bir de konuyu açan arkadaş kısaca olayı özetleseymiş iyi olurmuş. Aç başlık, koy linki, yallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 vay aminoasit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu siteye yollanan yorumlar onaylamadan geçiyor mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yok artik E.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi adam borç almış bunlarda makatına çay bardağı sokmuş işkence için.başlıkta herşey anlatılıyo zaten ne açıklaması yapayım daha :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bşlıktan adam kendi makatına bardak sokmuş gibi algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bardak orda kırılaydı çok feci olurdu of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bira şişesimi ne sokmuşlardı öğrenciyken bi ara evim hstanenin acil girişinin karşısındaydı çok güzel şeylere tanık oluyodum geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 öeöeeeeeeööööeeehhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kermit said: bira şişesimi ne sokmuşlardı öğrenciyken bi ara evim hstanenin acil girişinin karşısındaydı çok güzel şeylere tanık oluyodum geceleri. geçmiş olsun, acıyomu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 napae açtı sandım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elesso said: kermit said: bira şişesimi ne sokmuşlardı öğrenciyken bi ara evim hstanenin acil girişinin karşısındaydı çok güzel şeylere tanık oluyodum geceleri. geçmiş olsun, acıyomu hala?kavga sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Llama said: napae açtı sandım ha haha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elesso said: kermit said: bira şişesimi ne sokmuşlardı öğrenciyken bi ara evim hstanenin acil girişinin karşısındaydı çok güzel şeylere tanık oluyodum geceleri. geçmiş olsun, acıyomu hala? yaşın kaç sincaptaki gibi rage olayım dur msn den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hepimizin geçmişinde var bu tarz olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 iyi incebelliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ince belli olmasıyla ilgili komikli yorum yollamıştım ben de ama onaylanmamış :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 alacak-verecek meselesiyse adamların kimliği hala nasıl bilinmiyor orayı anlayamadım ben,help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi makata çay bardağı sokmak burun karıştırmak gibi ya herkes yapar ama kimse kimseye söylemez. yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dogrusun dersek soylemis oluruz ama olmaz ki oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kendini çözmüş bir insan olarak yaptığım şeylerden utanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ameliyat nasıl bi ameliyatttı acaba? yani bardağa bi dolgu malzemesiyle doldurup çıkarabilrsin pekala. ya da house başlasın istiyorum artık bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ağza ampul sokunca çıkmaması muhabbeti geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar