Ceti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet aussie dreams le oynuyor[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben akademik ingilizce egitimi veriyorum demedim ki? Daoc'da assasin dediginde akla PA falan gelir, yani shade/infil/sb. Assasin spec archer dediginde de 'saglam melee yapma egilimli archer' demektir. Sen 'assasin scout istiyorum' deyip 'uzaktan oklayayim, stealth bozulmasin, iyi damage vereyim' demissin ki bu Archer spec oluyor, assasin spec'in hemen hemen zitti yani. Uzatmaya gerek yok sanirim, ben dalga falan gecmedim yani, sadece attigin mesajlardan anlasilan yonde tavsiyelerde bulundum ki bunu baska yonde anlayan kimse olmamis sanirim, ilk sayfaya bakarsan paralel tepkiler aldigini gorebilirsin. ps: Bir mesaj icinde soyledigimiz iki cumleye cevap vermek icin iki ayri post atmazsan seviniriz, forum temizligi vs.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 08 Haziran 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecnebi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben "Bilmemek ayıp degil,öğrenmemek ayıp" felsefesi ile bu kadar polemik konusu olacaganı bilmeden herkezin anlayacagını düşünerek bir yazı yazdım.ama anlayan oldu genede demek ki anlaşılmayacak bişey degil ama bende de hata var yanlış yazdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben "Bilmemek ayıp degil,öğrenmemek ayıp" felsefesi ile bu kadar polemik konusu olacaganı bilmeden zaten bu sorun olmuyo hic birsey bilmeden biliyomus gibi konusman insanlari guldurdu sende buna sinirlenip saldiri modu na gectin ayrica bence yeteri kadar spec vs hakkinda bilgi veren oldu bu konuyu daha fazla uzatmakta anlamsiz git oyununu oyna rahatla biraz[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecnebi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Benim sinirlendiğim şey Gladric çok bilen biri modunda takılmadıgım halde o modda takılıyormus gibi gösterilmem oldu ona sinirim bozuldu.Yoksa ortada bir sorun yok.Zaten o bir anlık sinirle olan birşeydi oldu bitti yane atack modda degil kimse.Eger ilk charınsa tavsiyem scout kasma kasması cok zor ve sürekli pl yapılması gerekli bir char dedi baggio bende dedimki ilk charım degil 20 den acıp arkadasların charı ile pl liyecem.Ama benim burda 50 lvl char var demem oyunu çok bilen ukala birisi durumuna getirdi. [Bu mesaj Ecnebi tarafından 08 Haziran 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ok o zaman sorun yok guzel baslamadi ama oyle bitsin bari bende kimseyle kotu olmak istemem :)[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı [Bu mesaj Gladric tarafından 08 Haziran 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecnebi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kusura bakma bende agro oldum.Şuan Friendly moddayım.Muck :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Ecnebi, 08 Haziran 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Benim sinirlendiğim şey Gladric çok bilen biri modunda takılmadıgım halde o modda takılıyormus gibi gösterilmem oldu ona sinirim bozuldu.Yoksa ortada bir sorun yok.Zaten o bir anlık sinirle olan birşeydi oldu bitti yane atack modda degil kimse.Eger ilk charınsa tavsiyem scout kasma kasması cok zor ve sürekli pl yapılması gerekli bir char dedi baggio bende dedimki ilk charım degil 20 den acıp arkadasların charı ile pl liyecem.Ama benim burda 50 lvl char var demem oyunu çok bilen ukala birisi durumuna getirdi. [Bu mesaj Ecnebi tarafından 08 Haziran 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Sana benden bi tavsiye ister inf olsun ister scout SAKIN pl yaptırma karakterine güven bana her level ında kendi emeğin olunca karakterini daha çok seviceksin pl yaptırcaksanda kasması inanılmaz zevksiz olduğu için 20-30 arası yaptır ama sen yapma yine neyse sen bilirsin :)[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 edit: neyse vazgectim [Bu mesaj daverc tarafından 08 Haziran 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 peki nolucaktı yani lvl 50 charın olduunu sölemeseydin? oyunu bilmiom deseydin? gerçi ben oha lvl 50 charı yokmuş ezikmisin falan derdim ama =) o zmn daa mı kötü olcaktı sanıosun? bilmeden bişiler sallayıp sonra insanlar gülünce sinirlenmek komik bişi. 2.sayfada mı ne 10 dk da arka arkaya 5 tane post atmışsın nası bi "amele siniri" dir bu böle =P neyse çok fazla gidilmiş üstüne ehehm. geçmiş olsun hoşgeldin forumlarımıza[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Zaten bu forumlar artık bilgi alışverişi yapılan bi yer olmaktan cıkıp insanlarla dasssak geçilen bi mekana dönüşmüş sanki. Bunu niye dedim? bilmem içimden geldi ehuhe[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Simdi surdaki yazılarda birimizin adı gecse coktan kitlenmisti adam yeni millet biraz fikir vermeye calısıyo bu herif yeni olmasına ragmen barıp carıyo nerde burdaki saygı.. Bırakın ne hali varsa gorsun ultima degil burası once insanlarla anlasmayı orenecen gerci demin okuduklarımdan sonra kime nereye yazıyon[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 moss +1 budur.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 SCOUT acma saçma sapan bir karakter şimdi bütün scoutlar ayaklanır neresi saçma diye neresinin saçma olduğunu anlatayım; bende heves edip kastım birtane üstelik 44 bonus puanlı bir scout kastim. evet ok dmgleri gerçekten çok iyi. üstelik armora göre ok kullandığından hep bonuslu dmg'lerlede vurabiliyorsun. azıcık item falan toparlasan hakkaeten çok öldürücü bir karakter olabiliyosun ancaaaaaaak; bide işin diğer boyutu var; zerg savaşlarında önce sana daliyolar üstündeki setden dolayı anında stealther classtan olduğun belli oluyor. 15-20 slash/trust skili ile ne kadar etkili oluyorsun yada ne kadar kendini koruyorsun bilmiyorum. tanklarla yaptığın kısa mesafeli dövüşlerde casterlar kadar savunmasızsın bana sorarsan. herkes slam slam der şimdi. sen yaı bırakıp kalkanı eline alacan adama slam vurucan. o adamda buffsiz olacak slami yiyeck de sen o arada kaçacan saklnacan. olur olmaz değil ama 1/5 oranında olur. 1) defansif yönün çok zayıf diğer kısımda şu; stealthken stealtherlara karşı çok zayıfsın. adamların stealth oranları çok yüksek ve neredeyse herdefasında süpriz atağı sen yiyor oluyorsun. stealtherın belalısı başka bir stealther oluyor çoğu zaman. ben hiç bir battli kazanamadim stealthera kars. bunun dışında adamı slam leyip kaçmak zaten hayal gibi geliyor bana. sonuç; kaanda canlandırdığın suikastçı model ile oynayabildiğin model birbirini tutmuyor. oyundaki diğer classlarla olan uyumunuda düşünmek lazım. yani speed/heal gibi faktörleri haa şu olur; stealth modundan vazgeç okçu ol. kilic kalkan kullanabilecek hale gel. belki o zaman bir şansın olur. onun dışında bu karakter stealther grubunun içinde değilsen pek oynanabilecek bir karakter değil en azından ben aldım oynadım pek zevk almadım.[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Alacan yanına sağlam bir infil. Şeker bal gibi duo yapacan sonra. Olay budur. Varsa sizle çıakcak infil kasın yoksa kasmayın ama new frontierstan sonra çok şey değişecek. Scoutlar yine oynanabilir güzel bir char oalcak buna emin olun.[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Copper ben katılmıyorum sana scout oynaması çok zevkli bir karakter bence.Demişsinki yakında hiç bir şansı yok bence scout zaten yakın dövüş için yaratılmış bir sınıf değil.Yakından yapabileceğin tek şey slam atıp cs atmak olur ve yay çıkarmakta cok zor değil 1 tuşa basıp çıkarıysun :).Scoutta oyundaki tum stealtherlar gibi grup dostu değilde yalnız takılabilcek şekilde ayarlanmış bence senin yapman gereken rapor vermek ve fg nin içindeki healerı öldürmek olabilir veya speedi kesebilirsin :) Bide şunu eklemezsem dayanamicam:Uber class yoktur uber oyuncu vardır.Her sınıfın kendine göre güçleri ve zayıflıkları var ve bu güçlü diye karakter açmak yanlış bence insan hangisinden zevk alcaksa onu açmalı.[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dostum bende onu diyorum ya; karşindaki adam stealther'sa (neredeyse %90 nının botu var. full buffli dolaniyolar) onu slamlemen hayal. yok karşındaki adam yadamlar tank ise yine yandın demektir hayır ben ikisinide denedim; gruplarla takılıp okçulukda yaptım. zergde mezi yediğin anda 2 tane tank clricten once sana daliyor. kabak gibi ortadasin o zirhla. tak şansin stealther gruba kaynamak. onlarda pek almıyolar içlerine açıkcası düşük stealth rate inden dolayı. neyse yani bu benim düşüncelerim içimizde scout oynayıp bundan çok keyif alan adamlar yokmu? bir sürü var onlara sorarsanda başka cevaplar verirler. benim bir classin popüleritesi hakkında söyle bir değerlendirmem var; serverlara bakcaksınız; hangi karakter çoksa o karakter eğlencelidirki millet ona yönelmiştir. hangi karakter eğlencesizse millet onu terkeder.[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: serverlara bakcaksınız; hangi karakter çoksa o karakter eğlencelidirki millet ona yönelmiştir. hangi karakter eğlencesizse millet onu terkeder. Bence neyi seviyorsan onu oynamalısın. Asla oynanma oranına göre vs. karakter seçme. Sonra üzüleceğin şeyler olur. Ben aklıma ne gelirse açıp az biraz levellayıp (35'e kadar falan) BG de takılıp deniyorum, karakter hoşuma giderse 50 leyip oynuyorum. En iyi yol bu bence.[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: copperelf, 10 Haziran 2004 15:24 tarihinde demiş ki: serverlara bakcaksınız; hangi karakter çoksa o karakter eğlencelidirki millet ona yönelmiştir. hangi karakter eğlencesizse millet onu terkeder. Kesinlikle katılmıyorum ben çünkü hangi karakterin ne zaman ne olacağı belli olmaz mythic saolsun :) ayrıca bencede o karakter cok boktanda olsa seviyosan aççaksın bi tane hemen :)[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 copperelf, 10 Haziran 2004 15:24 tarihinde demiş ki: serverlara bakcaksınız; hangi karakter çoksa o karakter eğlencelidirki millet ona yönelmiştir. hangi karakter eğlencesizse millet onu terkeder. bu mantik yuzunden nerf geliyo zaten charlara ben oyuna ilk basladigim zamanlarda midler gelirdi 5 6 fg adamlarin yarisi berserker yarisi shaman dumduz ustumuzden kosar gecerlerdi mesela bu durumda merc u sallayip gidip benimde berserker oynamammi gerekirdi? tabi ardindan gelen nerf ile aglama bolumude var :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bakın karakterleri neye göre seçiyorsunuz? siz neye göre seçiyorsanız herkes ona göre seçiyor.herkesin derdi oyundan zevk almak. şartlara göre bazı zamanlar bazı karakerler popüler oluyor ve ona eğilim başlıyor. bir ara sb ler tanklrı alıyorlardı rvr de aşmış dmg leri yüzünden. söyleyin bana o aralar hanginiz armsman oynamaktan zevk alıyordu? yada casterların stealtherlari gören abilitileri(item artifact yada artik her ne ise) stealtherlar için oyunu eskisi kadar eğlenceli hale getirdimi? şartlar bazı karakterleri öne çıkartıyor o karakterlerde popüler oluyor. bence o karaktere yönelmek hata değil. oyundaki genel eğilimleri izlemenin hata olmadığı gibi.... pek çoğumuz karakter açıp beğenmeyip başka karakterlere geçmişizdir o karakterleri nerden bulduk? bens erverdaki insanların oyunların izleyerek karakterlere sempati duyudum şahsen. berserker konusundaki eleştiriye gelince sen geçmedin belki ama kaydan mid oynamak için merline giden bir sürü adam oldu. [Bu mesaj copperelf tarafından 10 Haziran 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 konuyu dağıtmayalım scout hakkında fikir istemişti bu forumu yazan benim fikrim oynama alanın son derece az olduğu yönünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hoca sen excalde mi oynuyon ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: copperelf, 10 Haziran 2004 19:33 tarihinde demiş ki: bakın karakterleri neye göre seçiyorsunuz? siz neye göre seçiyorsanız herkes ona göre seçiyor.herkesin derdi oyundan zevk almak. şartlara göre bazı zamanlar bazı karakerler popüler oluyor ve ona eğilim başlıyor. bir ara sb ler tanklrı alıyorlardı rvr de aşmış dmg leri yüzünden. söyleyin bana o aralar hanginiz armsman oynamaktan zevk alıyordu? yada casterların stealtherlari gören abilitileri(item artifact yada artik her ne ise) stealtherlar için oyunu eskisi kadar eğlenceli hale getirdimi? şartlar bazı karakterleri öne çıkartıyor o karakterlerde popüler oluyor. bence o karaktere yönelmek hata değil. oyundaki genel eğilimleri izlemenin hata olmadığı gibi.... pek çoğumuz karakter açıp beğenmeyip başka karakterlere geçmişizdir o karakterleri nerden bulduk? bens erverdaki insanların oyunların izleyerek karakterlere sempati duyudum şahsen. berserker konusundaki eleştiriye gelince sen geçmedin belki ama kaydan mid oynamak için merline giden bir sürü adam oldu. [Bu mesaj copperelf tarafından 10 Haziran 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Ona bakarsan assasinlerde see hidden ın range i clip range deyken ben kan kusuyodum onlarca defa ölerek ama hiçbir zaman scoutu oynamaktan vazgeçmedim.[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bakın karakterleri neye göre seçiyorsunuz? siz neye göre seçiyorsanız herkes ona göre seçiyor. bak cok ciddi olarak soyluyorum bunu ben nasil merc actim olayi mesela hani su gunlerde overpowered olarak anilan char eu serverinda oynuyoduk onceleri exc'da ranger falan sonra us e gectik albion da oynuyodu herkes bizde ilk kez albion char aciyoduk hic biseyini bilmiyoruz yani noob uz kardesim benden daha bilgili idi askerden yeni gelmistim vs dedim soyle dedim burda boyle tank ne var kafa goz dalan bana soyledi iste armsman paladin falan once paladin kafam cok yatti sonradan merc i soyledi iki elinde kilic kullaniyo falan ben dusundum boyle vay karizma falan iki el kilic heheh sonra biraz baktim chain armorda giyiyo yani gercekten tank gibi o yuzden merc actim yani disardan o realmi hatta oyunu hic bilmeden bi gozle baktim ve merc hosuma gitti karizma bi class gozuktu ve onu actim iyikide acmisim mutluyum seviyorum merc u yoksa overpowered falan diye falan degil yani o zaman birisi oyle bisi dese bana buyur falan derdim heralde[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar