Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaraya rekor zam !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mino said:

Bol bol kaçak sigara gelir bu fiyatlarla.

Zaten dolu işporta var abi ortalıkta, ben bile sigara içmeme rağmen günde 5 işportacıya rastlıyorum.Biraz onlar kazansın ama (:P)
Mesaj tarihi:
Bu işi yapmak için daha cazip hale getiriyorlar. Beş kişi yerine 7 8 görülmeye başlanır gibi.

Gelir vergisinden almayı düşünmezler nedense.

Geçen sene bir sağlık bakanı da böyle bir açıklama yapmış.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8157679.asp?gid=229&sz=43918

Bence uyuşturucuları bile çok cüzi kazançla devlet kontrolünde belli yerlerde satışına ve kullanımına izin vermek lazım. Böylece kaçakçılık kalmaz. Kafayı çeken (hard drug denen sert maddeler) gider kalan sağlar devam eder. Bir süre sonra kullanımı da düşer. Tabi bolcana eğitim ve rehabilitasyon merkeziyle desteklemek gerekiyor.

Madem baş edemiyorlar böyle yapabilirler, halk tepki gösterir başta ama dediğim kontrollü olacak, neredeyse maliyetine olacak, kazanç getirmeyen işlerden de belli odaklar çekilmiş olur böylece.
Mesaj tarihi:
ben striptiz kluplerinin yayginlasmasini istiyorum

bazen 2-3 erkek takiliyoruz adam akilli istedigimiz mekanlara gidemiyoruz, illede araci sok tanidik sok falan, e sonra gidiyoz reina meina

erkek erkege dans edilmiyor, ille hatun bulacan

ben acikcasi sole 2 arkadasimi alayim amerikadaki gibi birami ickimi alayim hatun oynasin dolarlarimi yapistirayim kucak dansimi alayim boyle bir ortam olsun istiyorum.

bence akp striptease klublerine bir el atsin.
Mesaj tarihi:
he bide bu ara sigara satışlarında patlama olur.
millet bütün maaşını yatırır alır eve stok yapar. satıcıları düşünemiyorum bile karaborsaya bile çıkar sigara kesin
Mesaj tarihi:
sokacam dünya sağlık örgütüne gidin afrikada falan birşeyler yapın koduklarım

kafam girsin lan öyle örgüte, huzur bırakmadılar

yasak başladığından beri nazi almanyasında yahudiye döndük lan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...