Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonbahar 2009

Sam

Öne çıkan mesajlar

tur secmiyorumki ben
en agir shoujo yu izler pesinde 0083 u 243. defa izler sonra gider school days izlerim geyigine dasfsdf

loliconlarin muhabbette gundam kadar zevkli olmuyor, zaten gundam dolu /m/ cosuyor yeni seri varken baya eglenceli oluyor

http://img30.imageshack.us/img30/5102/sharu.jpg

bole guzel seyler gelmiyor yayinda gundam yoksa :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bende öyle sanıyordumda değil demekki. Üşendim kontrol etmeye tarihleri şimdi asdf

Neyse bu sezon ilk bölümünü izlediklerim hakkında yorumlarım

To Aru Kagaku no Railgun - Ana hikayeyi izleyip railgun-tan a hasta olanlar için ilaç gibi. Eğlendirdi beni, takip ederim

Kampfer - Baştan çok klasik gözüküyor ama hemen açılıyor. Aksiyonu güzel komedisi dozunda. Hemde seiyuu fapfest. Takip ederim en azından birkaç bölüm daha

The Sacred Blacksmith - Hatun gaz ama çok boş. Elemanda çok jrpg oğlanı gibi duruyor. Lakin dünya şahane, potansiyel de var. Bir kaç bölüm izlerim. Karakterler adam olursa devam ederim yoksa ı ıh. Aksiyonu kısa ama güzel, komedi ve romance ise feci fail

Seitokai no Ichizon - Güzel parodi showu olmuş. Göndermeleri çıkartabileceğinize inanıyorsanız izleyin, yoksa açmaz. Gerçi romancei bile satış noktası romance olan dizilerden daha iyi ahah. İlk bölüm baya baya güldürdü beni. Hatta gene izliyim şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...