Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 romance of the three kingdoms dışında yorum beklemeden atlayacağım yapım göremedim maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cok fazla trap var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ooo fairy tale geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dtb2, biribiri, natsu no arashi2 (tu) gerisinden cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 INUYASHAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Darker Than Black Comet of Gemini Romance of Three Kingdoms Fairy Tail Askerden dönünce hepsini bir izlerim artık ohhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kaede said: dtb2, biribiri, natsu no arashi2 (tu) gerisinden cacık olmaz + fairy tail şimdilik bu. o değilde biribiri ya asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elektrik elektronik okuyorum ben bide. biribiri idolüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kaede said: elektrik elektronik okuyorum ben bide. biribiri idolüm (tu) sdfsadfasdf o değilde mangasının yeni sayısı çıksın ya artık biribiri'nin. İndex yeni sezon hakkında bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yine %80i lolicon bir sezon daha, bir Winter Sonata bir de Romance of Three Kingdoms, hadi bir de çok çok Darker Than Black izlenir ötesini yoktu varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oooo Fairy tale ve darker than black harika olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bu dönemde de pek iş yok gibi. Gonzo da cidden battı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Fairy Tail ve Darker Than Black yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bi gundam gelsede cilginlar gibi eglensek gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 @Viktor her daim zibilyon tane lolicon var, eğlenmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 tur secmiyorumki ben en agir shoujo yu izler pesinde 0083 u 243. defa izler sonra gider school days izlerim geyigine dasfsdf loliconlarin muhabbette gundam kadar zevkli olmuyor, zaten gundam dolu /m/ cosuyor yeni seri varken baya eglenceli oluyor http://img30.imageshack.us/img30/5102/sharu.jpg bole guzel seyler gelmiyor yayinda gundam yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Kanser olursam sebebi zaten sizin şu post kasmaya yaptığınız imagedumplarınız olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ama... ama... 20k madalyasi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 animeler düşmeye başladı bu da v2 şeyi chartfag http://chartfag.files.wordpress.com/2009/09/fall-2009-v2-export1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Oh be yılın en izlenebilir 2-3 animesinden biriydi Tentai Senshi Sunred, yeniden izleyebilmek hoş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ilk mesajımdaki düşüncemi değiştirecek birşey göremedim yine, tüh. :/ yorumlara bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 oha şu Jungle Emperor Leo dediği bizim TV'lerde "Aslan Kral" diye yayınlanan çizgi film mi? Çok dandikti ya o. halen devam ediyor mu... vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 şu shaftın vampire animesi bu sezon değil miydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bende öyle sanıyordumda değil demekki. Üşendim kontrol etmeye tarihleri şimdi asdf Neyse bu sezon ilk bölümünü izlediklerim hakkında yorumlarım To Aru Kagaku no Railgun - Ana hikayeyi izleyip railgun-tan a hasta olanlar için ilaç gibi. Eğlendirdi beni, takip ederim Kampfer - Baştan çok klasik gözüküyor ama hemen açılıyor. Aksiyonu güzel komedisi dozunda. Hemde seiyuu fapfest. Takip ederim en azından birkaç bölüm daha The Sacred Blacksmith - Hatun gaz ama çok boş. Elemanda çok jrpg oğlanı gibi duruyor. Lakin dünya şahane, potansiyel de var. Bir kaç bölüm izlerim. Karakterler adam olursa devam ederim yoksa ı ıh. Aksiyonu kısa ama güzel, komedi ve romance ise feci fail Seitokai no Ichizon - Güzel parodi showu olmuş. Göndermeleri çıkartabileceğinize inanıyorsanız izleyin, yoksa açmaz. Gerçi romancei bile satış noktası romance olan dizilerden daha iyi ahah. İlk bölüm baya baya güldürdü beni. Hatta gene izliyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Nyan Koi - Fena değildi ilk bölüm güldürdü bayağı. Bizim elemanın kedisini motoko seslendiriyor galiba hasta oldum ona ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar