xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Dwinz said: internetede mi giremicem şimdi 3g desteğiyle demek oluyor bu? hadi görüntülü konuşma yapamıcazda internet hızını kullanayım bari. 3g başvurusunda bulundum hazır beklıo şu an telde. internet pakedine başvursam kullanamıcakmıyım şimdi? sonuç olarak istedıgım gibi girebılıorum telden nete normalde.? 3g bağlantı desteklemediği için herhangi bir şekliyle yararlanamayacaksın malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Ben çağdışı telefon kullanıyorum gayet mutluyum sms geliyor telefon görüşmelerimi yapiyorum yetiyor zirt pirt pahali tel alip bozulmasından sıkıldım yettiği kadari yetiyor bana ^^ bi yaştan sonra sükse telefonların anlamsız geldiği geliyor kafama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 millet 7g ile testler yapip ucaklari kullaniyo dostum sen niye 3g de konusmaya utaniyosun. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bugün rüyamda kendime iphone aldım. 3GS hem de..(böyle bir model var mıydı?) ancak rüyamda alırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 3g 4g 7g kasmasınlar direk ışınlanmayı bulsunlar. montla s.çan arkadaşımızın yanına ışınlanalım diyeceğimizi yüzüne söyleyelim. böyle cam arkasından kıs kıs konuşmacalar falan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar