roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 böyle bi problemim var. sokağın ortasında telefona bakarak konuşan bi insan olmak bana çok gülünç geliyor. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 nikahı bas hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi mutlaka söylemem lazım. montla sıç. derdin bu olsun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Estel_Anorien said: abi mutlaka söylemem lazım. montla sıç. derdin bu olsun be. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 allah başka dert vermesin tabi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 duvar kenarına geçip çömelerek konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ıslak da sıçabilirsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim telefonumda 3g bile yok :( 2g olduğundan bile şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bende denemek istiyorum da utanıyorum çok garip bişe ya xD abi sen beni ara bi ikimiz de yenelim bu olayı ilk 3 saniye bakısırız falan atarız belki üstümüzden asdasddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sonunda çekingenliği üstümden attım denedim. şyerinden dönerken serviste arkadaşım aradı 3g'den. yaklaşık 3 saniye sürdü. araba bir köprünün altından geçerken bağlantı dondu ve koptu. hattım avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 e kualnağiına gotur ole konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 işin komiği, arayan arkadaşımın kulağını görebildim sadece. daha alışamadılar 3gye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 herşeyden bi sorun ediniyor pati insanı kendine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ahahah bir de aynı arkadaşımla bi kahvecide otururken annesi aradı evden. cam açtı. oğlum senin cam niye siyah falan dedi sonra o da açmak zorunda kaldı. böyle bi 1 dakika falan gülerek bakıştılar sdfjkhsdf. bişi diyemediler. "olm böyle çok komik oluyormuş" falan dedi annesi sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 benim telefonda 3g yok herald lan nokianın çou serısınde var bende yok sanırsam. yada internet paketidini desteklıyor çözemedım. goruntulu konuşma olayına gelırsek çok gereksiz bşi ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Kuzenle bugun otobüste konustum cok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 lan ben telefonumla normal konuşamıyom geçtim 3g yi kafayı yedi telefon kendi kendine beklemeye alıyo insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dwinz said: benim telefonda 3g yok herald lan nokianın çou serısınde var bende yok sanırsam. yada internet paketidini desteklıyor çözemedım. goruntulu konuşma olayına gelırsek çok gereksiz bşi ayrıca :P modeli ne ki telefonunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 6303c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 desteklemiyor mlsf :( http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G adresinde destekleyen cihazlar bölümüne bakabilirsiniz bunun için. veya nokia'nın sitesinden özelliklerden bakabilirsiniz ama orada 3g diye geçmiyor, hsdpa diye geçiyor olabilir (hatırlamıorum kodunu tam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 iyicene alıştım yav. artık kulaklığı falan da takıyorum süper oluyor. bi de hatunlara "cam açtır"ırsam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 internetede mi giremicem şimdi 3g desteğiyle demek oluyor bu? hadi görüntülü konuşma yapamıcazda internet hızını kullanayım bari. 3g başvurusunda bulundum hazır beklıo şu an telde. internet pakedine başvursam kullanamıcakmıyım şimdi? sonuç olarak istedıgım gibi girebılıorum telden nete normalde.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuşma , retro ol /Letsgetthesunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 şimdi 1-2 ay çok moda olcak böyle herkes görüntülü konuşcak hatta kuvvetle ihtimal gereksiz gördüğümüz 2.kameralı telefonlar satış babında patlama yaşayacak felan falan. sonra eski halimize geri döneceğiz elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 maske tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar